KAKAK IPARKU MASUK WANITA HARI INI...

7:57:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


mula-mula ingin menanyakan 1 soalan, sape tengok wanita hari ini semalam..??
nak dikhususkan antara 1245 - 1300..
angkat tangan cepat....
haha..aku pown bukan tengok WHI ni, tetapi semalam tatkala sedang menolong
ibu saudaraku membikin kuih, beliau telah menginpomkan kepadaku mengenai kakak iparku akan ke udara secara langsung dalam wanita hari ini.
masa berdetik dengan begitu pantas, semasa jam menunjukkan pukul 12, kami telah bertenggek
di hadapan peti televisyen. saat yang dinantikan telah tiba.
ternyata kak shaja lebih tinggi daripada 2 orang hos tersebut.haha.














lupe nak dikenalkan nama kakak iparku ini ialah SHAJARATUL DUR BT. ISMAIL
beliau buat bisnes pasal gubahan, ape lagi ea..entah..yang berkaitan dengan pengantin pown boleh.
sangat2 kreatif.ingin tahu lebih lanjut masuk SINI
berbalik kepada siaran langsung tersebut, kak shaja telah menunjukkan demo untuk gubahan bunga telur menggunakan songket dan bikin doorgift..
sangat-sangat teruja apabila melihat orang yang sangat kita kenali masuk tv.
aku cuba untuk memiskol kak shaja, mungkin dye buat silent kot, sebab tu la xbunyi dalam tv tu..
hahahaha.
oleh hal yang demikian, kepada sesiapa yang nak kahwin, atau nak order apa-apa yang berkaitan dengan gubahan ni sila rujuk SINI ok?
sekian.


pesanan penaja : lambat nye aku nak kahwin.

You Might Also Like

13 kutukan membina...

  1. eh haaa..akak tgk semalam.itu akak ipar arief ek?cantik..die cantik,gibahan2 bunga die cantik jugak ^^

    ReplyDelete
  2. eh, aku tengok la!cantik la akak ipar hang..aku duk tnye2 sapa laki die..

    ReplyDelete
  3. wuyooo.. kak ipar dia sedang popular..

    adik dia sibuk jerk buat miskall nak interprame ar tu.. tapi ta dapat.. teehhheee....

    p/s:- kalo p buat ngan akak ipar tu dapat diskount tak.. ekekeke...

    ReplyDelete
  4. nk kwin nti xyahlah dok cari2 sapa nk gubah hantaran kan arief...

    ReplyDelete
  5. nt i kawen mntk kakak ipar u gubah kn oke.heheee :p

    ReplyDelete
  6. laa,akak ipar arif ehh??nasib bagitau,klu tk kompem tk thu...hehe..:)
    comey2 die gubah..tpi tk mau kawin lgi..:)

    ReplyDelete
  7. diyana : em2..akak ipar.. :D

    azian azman : haha..husband die ea, abang aku la.
    D

    nur farah hani : diskount xde, tapi lagi tinggi charge kalo sebot name kite..hahaha.

    zura : haha..bile la agaknye tuu.

    gadis eqa : bukan kite kawin sekali ke. ;p

    nur aisya humaira : kawin cepat2.. hahhaah.

    tricksrex : mane la tawu kowt2 bunyi lam tv tu kan..

    ReplyDelete
  8. alaa tak perasan lah pulak bile tgk whi bile ni :(

    ReplyDelete
  9. ko pon tumopang gembira kan. hehehe..boleh dia bt utk majlis perkahwinan gubahan2 tu?

    ReplyDelete
  10. sherah : hari jumaat, 18/2/2010..

    anip : boleh..
    ;D

    ReplyDelete