THE HAMSTER BULLY...

9:09:00 AM

salam.
selamat sejahtera.


Roborovski...
tawu tidak apa tu..??
tu la name saintifik bagi hamster aku nih, aku pown baru taw gak.
ade sowang blogger kasik tawu. name die atie,
die nih kire otai la dalam bab hamster nih, kalo ade election untuk Persatuan Pemilik Hamster Semalaysia,
aku vote dye jadik presiden.hahahaha..
macam-macam dye kasik kat aku petua ari tu.
jadik untuk membalas budi baik cik atie nih..
aku telah meminta pertolongan hamster2 ku untuk kasik pose yang menarik cket kat cik atie
layaannn...












pesanan penaja : sungguh-sungguh comel..

You Might Also Like

28 kutukan membina...

  1. aku nye hamster campbell dah mati..
    comellll.
    ;)

    ReplyDelete
  2. mr_mrs mikko : xpe..beli yang lain pulak.jangan cdeh. :D

    ReplyDelete
  3. kenapa nama comel sangat ? hahaha . penah ada jugak dulu .. tapi dia makan kawan laaa . huu . kesian adek saye nmpak hamster mkn hamster . trauma dia .. haha .

    ReplyDelete
  4. fathiahraihana : huhu..ade ke hamster makan hamster..?xcukup makanan kowt.huhu

    ReplyDelete
  5. ahmad fauzi aryaan : huhu..setakat ni okeh ag sebulan lebih..belaja pelan-pelan. :D

    ReplyDelete
  6. hmaster tue mmg x pakai baju eh..hahaaa

    ReplyDelete
  7. wert : pakai je..tapi time ni mereka nude.
    hahaha.

    ReplyDelete
  8. ehh..header baru dngan nma besar yg mghamoiri seratus lah..hahaa

    ReplyDelete
  9. tue cryptex..
    aq baru je tgok da vinci code smalam..
    haiishh cpat plak tpengaruh..hahaa

    ReplyDelete
  10. comelnyeee .
    nak beli hamster gakkkk

    ReplyDelete
  11. lassiegewdix : huu..beli la.besh taw..

    ReplyDelete
  12. anip : model tuk ape kah..hahahha

    ReplyDelete
  13. napa hamster awak x nampak macam hamster tskk
    heheh


    GONG XI FATT CHOIII
    •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
    (\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
    (=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
    (,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

    |Journey from HELL|
    Sorry lama Tak SINGGAH.

    ReplyDelete
  14. pinqib : haha..owang lain tengok macam hamster je..awk je xnmpk macam hamster..aiyoo..
    ;p

    ReplyDelete
  15. rindu pulak nak bela hamster..
    sob sob.. :(

    ReplyDelete
  16. marina anakcikbob : bela la baliik.huhu.
    ;p

    ReplyDelete
  17. mahal tak hamster...cam best je bela...tapi takut kucing aku ngap je....heheh

    ReplyDelete
  18. faiz : xde la mahal mane pown, atas spesis dye. :D

    ReplyDelete
  19. Saya cuba bela Hamster tapi mati sejak itu hilang minta untuk membela hamster :-(

    ReplyDelete
  20. akubiomed : huhu..tidak ape, cari balik minat tu, sampai jumpe.

    ReplyDelete