[FLASHBACK] ENTRY PALING SENGAL PERNAH AKU POST

1:23:00 PM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


tadi nak upload 1 video dalam post tapi terpaksa disimpan dahulu kerana terdapat beberapa masalah
teknikal yang tidak dapat dielakkan.
sebelum kaki ku melangkah keluar daripada pejabat ini, jari-jemari ku telah meronta-ronta kepada otakku supaya mengarang 1 post untuk mengenang kembali entry yang paling sengal pernah aku post.
kalau yang dah pernah bace tu tidak salah untuk bace kembali..
tapi bukan sedikit entry aku yang sengal, rase nye semua sengal kowt.
tapi kali ini aku senarai pendekkan beberapa post yang paling sengal berkenaan.

1.TIPS UNTUK KURANGKAN TRAFFIK


2.KELEBIHAN MENGIKAT HANDPHONE DENGAN GETAH

3.kenape kah blackboard dipanggil begitu??

4.TOP 5 BAPAK AYAM MALAYSIA.





kesengalan itu perlu bukan dalam blogging ni.


pesanan penaja : roti boy + air soya = rm3 + kenyang perut + suka hati.

You Might Also Like

18 kutukan membina...

  1. yt masih ingt post ikat hp dengan getah tu. haha.

    ReplyDelete
  2. huhu..ok fine...hp rara mmg buat camtu..sebab case dye pecah..heeeeeee

    ReplyDelete
  3. pinky pixie : hoho..tu berdasarkan kisah benar. :D

    ReplyDelete
  4. rara farah : haha..penah kene jugak ye..ish2..xpe..pengalaman. ;D

    ReplyDelete
  5. tetiba dni ras ateringin juga nak flashback hik3

    ReplyDelete
  6. huahaha. sume entry sengal2. pling pendek tu, mmg pendek benor. kelakau hang nih. ;p

    ReplyDelete
  7. ardinihumaira : hoho.wat la kak..nk bace gak flashback akak.

    yatie's episode : sengal kan indah.. ;p

    ReplyDelete
  8. nabila : haha..tungguu...tenet masih tidak mengizinkan. :D

    ReplyDelete
  9. gila pendek entri.salam.sekian.boleh plak cmtuh.wakakaka

    ReplyDelete
  10. echah mashuri : tu da kire panjang la tu.nk kasik pendek ag tu taw.haha.

    ReplyDelete
  11. nmpaklah kesengalan pd entry2 lalu...hehe...thn nie xnk buat lg entry sengal..:D

    ReplyDelete
  12. zura : tengah mencari idea..haha.

    ReplyDelete
  13. ku paling suka nak cakap entry num 5 paling sengal.. hahaha...

    btw ada ps tuh.. apakah maknanya anda mahu belanja saya sebanyak rm 3.. (T_T)

    ReplyDelete
  14. sib baik ngaku kau is sengal!tahniah=P

    ReplyDelete
  15. macam best je tajuk2 entry tu...kena terjah ni

    ReplyDelete
  16. tips untuk kurangkan traffik? ni traffik blog ker traffik jam bro. kalau traffik jam aku accept. hahahahahaha....
    HP aku aku ikat ngan cable tie sebab bateri menggelembung macam perut busung. kah kah kah

    ReplyDelete
  17. nur farah hani : entry 5 tu top.hahha..the most sengal...

    penulis : tapi ko lagi sengal, xleh lawan ko punyer sengal tuu..

    faiz : haha.terjah la..

    amry : hahaha..kita serupa..

    ReplyDelete