BUFFERED EARNING YANG KE-34...AKHIRNYA

7:37:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


hari ini pagi-pagi lagi aku telah membangunkan diriku untuk meastikan apa
yang telah ku lihat seharian semalam pada blog ini adalah BE punye campaign.
ternyata ianya benar..bersyukur sangat, terima kasih nuffnang..
setelah sekian lama blog ini mengalami musim kemarau BE, akhirnya dapat jugak BE
walaupun seketul, membolehkan hati kecilku tersenyum sendiri.
aku rase mesti bloggers lain pon ade dapat jugak BE ni, sebab aku tengok banyak blog yang
tertampal ads nih.


moh kite lihat BE yang ke-34 ini.





picit-picit untuk tumbesaran sihat


oleh hal yang demikian, hari ini dan seterusnya aku akan melipat gandakan usaha ku untuk meningkatkan
traffik sebaik mungkin.
terima kasih semua pengunjung blog ini.


pesanan penaja : mau cari bekalan untuk hamsters.

You Might Also Like

27 kutukan membina...

  1. gud gud. qila da lost dalam blogging da. da lama giler tak online..

    ReplyDelete
  2. nur aisya humaira : huhu..amik kat nuff..

    qilarazak : xpe..leh cari jalan balik kalo da lost..hoho.

    ReplyDelete
  3. BE jrg dpt aku ni. malas dh nk pakai nuffnang ni. biar kosong je dr iklan blog ER tu. lg ringan. hope lg ramai org dtg. huhu

    ReplyDelete
  4. dawa : haha..bagus gak tu, kalo buang nuff ni memang nak load blog laju cket.

    ReplyDelete
  5. dasyak sgt mu arif..dah 34..klu 1 BE dapat RM50 x 34 = RM 1700 dah tu..haha

    ReplyDelete
  6. bro xdapat BE tue...

    dah lama blog tidak dihiasi iklan-iklan BE....

    xpe la.. hope bulan depan ade la ek

    ReplyDelete
  7. Faisal : kalu buleh 1700, aku breti study terus eh..mu lagi hebat.

    ReplyDelete
  8. bro framestone : xpe bro, nanti dapat tu..aminn.

    ReplyDelete
  9. wah! tahniah...dah lama tak dapat BE baru...huhu
    skrg BE tggl 1 ja yg masih aktif...yg lain dah jd ME la...

    Entri Terkini : Hanya sedikit salah faham, remaja parah selepas terkena tembakan

    ReplyDelete
  10. hot mama : erm2..same la ni je yang aktif. :D

    ReplyDelete
  11. wah, tahniah arief.
    dhia nyer 0.00 lagi..hee~~

    ReplyDelete
  12. wah bestkan..baru semangat semcm ajer hiihihi...
    siTokei lama jugak dah kemarau nie...

    ReplyDelete
  13. waa.. tahniah2! pasni selalu lah dapat BE, pastu belanja yati mekdi! ^^

    ReplyDelete
  14. ahaha. buffered earning aku dh kena tarik balik. dem!

    ReplyDelete
  15. dhia delisha : thanks, xpe, cari tips2 nak dapat BE, nanti da dapat, cepat naik earning tu.. :D

    sitokei : haha..semangat lebih la ari ini..

    yatie's episode : tersedak sejenak ketika membaca komen yatiie. ;p

    nabila : ha..tengok, hang pown dapat gak.. :D

    ReplyDelete
  16. marina anakcikbob : tersedak sekali lagi.. ;p
    ahahha..

    ReplyDelete
  17. superb!34 BE!!!taiko nuff ni!!!haha

    ReplyDelete
  18. zura : xlame ag dapat gak tu..

    atie : hahah..owang lain lagi hebat la.
    ;D

    ReplyDelete
  19. hebatnya..BE sampai 34..takpela..u deserve it kan..^_^

    ReplyDelete
  20. airaniez wirdani : owang lain lagi hebat, sume owang leh dapat BE.tunggu mase je.
    :D

    ReplyDelete
  21. best. all the best to u and the blog ya! keep it up! ;)

    ReplyDelete
  22. yang ke 34 tuuuuu...gilor lahhh...aku baru dapat 3 BE. hahahaha

    ReplyDelete
  23. amry : haha..34 pown, earning naik pelan2. :D

    ReplyDelete