BLOG CUTI HARI INI...

9:51:00 AM

assalamualaikum.
selamat sejahtera.


hari ini dimaklumkan bahawa blog ini cuti peristiwa.
ini kerana, tuan punya blog akan melakukan aktiviti muat turun movies sampai tidak boleh muat sudah.
hahahaha.
tahniah kepada pasukan Malaysia kerana berjaya mengalahkan Hong Kong pada perlawanan persahabatan
semalam, semua pemain bermain dengan baik termasuklah pemain pertahanan yang agak menonjol semalam, Asraruddin Putra Omar dan yang lain-lain.
jadi itu sahaja makluman yang ingin disampaikan, aktiviti terjah-menerjah akan disambung semula
sekembalinya aku dari aktiviti memuat turun.
terima kasih.


pesanan penaja : "when u tried ur best but failed, stop trying"..
MySpace

You Might Also Like

30 kutukan membina...

  1. amboii..snggup tu amik cuti sbb nk dwnload movie..ahaha

    ReplyDelete
  2. bh : uhu..sekarang suda 3 files berjaya dimuat turun. :D

    ReplyDelete
  3. haip2!!mana leh cuti lg..br khamis nii~~lalalal

    ReplyDelete
  4. atie : boleh je..da mintak ngan Eric Schmidt

    ReplyDelete
  5. koh3..lama tak download movie..mls~

    ReplyDelete
  6. atie : huhu..jap ag nk upload gamba hamster kat blog 1 ag. :D

    ReplyDelete
  7. ingat nk cuti bagi komen ari nie...hehehe...tp dh terbg komen plak...

    ReplyDelete
  8. zura : nak cuti jugak lah reply komen.alamak, terbalas jugak..hahaha.

    ReplyDelete
  9. aku tak benarkan ko cuti dari bekerja menghantar komen kat blog aku!!! pi kerja sekarang!!!

    ReplyDelete
  10. a ah...biler da try habs baik mkne da mmg xleh ah kn...

    ReplyDelete
  11. hui!pirate!
    heh..burn kan satu DVD..tau tak mn website nak dwnload cite melayu..cite mat saleh slalu dwnload kat Torrent je..uiks

    ReplyDelete
  12. cikpia : hahaha..xmo.. ;p

    fulas : betui3 tu a.epul.hahaha..

    airaniez wirdani : kat torrent lambat, huhu..citer melayu yea, banyak..tapi xtawu nak cakap. :D

    ReplyDelete
  13. laa.hari nih cuti peristiwa rupanya..keh2

    ReplyDelete
  14. leh request download movies sekali tak?

    nanti leh up cuti sampai 2 hari.hehe

    ReplyDelete
  15. movie ape tu arief???nk tgk gak...keke

    ReplyDelete
  16. try ag la..
    try smpai jg gila..hahaa

    ReplyDelete
  17. blog akak lak always cuti ari sabtu n ahad..hehe :P

    ReplyDelete
  18. selamat mendownload yupp.. ;)

    kalau blog sy...cuti tiap2 ari Ahad..blog ni..mmg xde hari cuti tetap eh..? ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    ADIK OH ADIK

    ReplyDelete
  19. ni suke2 cuti ni isi borang x??hehe..cite pe arip?burn tuk dla skali..hehe..samat mendonlotlah wahai encek arip ^__^

    ReplyDelete
  20. rajin juga ko sedut menyedut nie, huhu ! download movie ker?

    ReplyDelete
  21. kata cuti.. tapi tua der jugak.. cam mana leh dikata cuti tuh??? :P

    ReplyDelete
  22. tu dia..
    download sakan...
    heheee

    ReplyDelete
  23. aku cuti blog sebab takde internet je.. huhuhu.. apapun terimalah award tak seberapa ni
    Terimalah award

    ReplyDelete
  24. echah mashuri : huhu..xtawu ke.. ;p

    nirea nor : boleh..tapi kene kasik upah le..hahahah...

    nur aisya humaira : citer orang dewasa..huhu.. :P

    wert : cakapp apaa inii...

    redbloodsnow : blog akak cuti gak ke..macam xpenah cuti je.. hihi..

    nabilah_2908 : huuhu..blog ni cuti2 sendiri je..hahah.

    d_la : macam2 citer cik dyla oi..dari kosong sampai sembilan.

    anip : sangat2 rajin..movies.dengan 's'.hahaha..

    nur farah hani : ni admin lain.hahaha.boss cuti.tipu je.

    mie : sudah semestinya.. :D

    zool : okeh zool, nanti aku amik. thanks.

    ReplyDelete
  25. usaha elevator kjayaan..
    bia r slow pon jnji smpai..hahaaa

    ReplyDelete
  26. cuti peristiwa?
    maulidur rasul belum lagi lar.
    haha..
    rajin seh download movie..

    ReplyDelete
  27. download sampai lebam...hehehe

    ReplyDelete
  28. vidadarisakura : ha..cuti da abes. ;p

    wert : perumpamaan yang tidak boleh blah.

    farhanah mokhtar : huhu..memang semangat cket kalo bab mendonlod nih. :D

    ReplyDelete