ADIKKU SELAMAT TIBA DI JEDDAH...

9:26:00 AM

salam.
selamat sejahtera.


hari ini 7 februari 2010.
tiada apa-apa yang menarik berlaku pada rutin harianku.
tatkala aku sedang mempersiapkan diri ku untuk ke tempat kerja.
telefon genggam ku bergetar a.k.a vibrate,[hp aku memang 24/7 silent].
getaran itu berlaku 2 kali yang menandakan aku menerima 1 mesej yang baru.
tanpa tidak berlengah lagi, tulang dan ototku bekerjasama untuk menggenggam telefon itu.
terpampang 1 mesej baru daripada ayahanda ku tercinta.
terus ku baca mesej itu yang tertulis...


"Salam, Mad dah selamat sampai ke Jeddah semalam"


hatiku kegirangan seketika dan mengucapkan syukur kepada Yang Maha Esa.
lepas nih, aku xtawu laa ke mane destinasi adik ku tercinta nih,
aku sayang die walaupun mase kecik-kecik dulu selalu wrestling same-same.
kalo dye balik malaysia kang, aku nak tanya pasal calon isteri aku tu.
kalo xde yang kat malaysia ni, aku nak suruh dye cari 4 orang arab.hahahahaha.


pesanan penaja : sangat gembira.
MySpace

You Might Also Like

32 kutukan membina...

  1. he's studying there? wish him besst of luck ansd have safe staying there!

    ReplyDelete
  2. fifiey lychee maration : em2..amik dentist..thanks ye.

    ReplyDelete
  3. hoho..xtaw pun arip ade adeq blaja kat Mesir..Alhamdulillah, hope beliau samat oke

    ReplyDelete
  4. semoga die selamat sampai ke sini pula nanti..

    ReplyDelete
  5. d_la : huhu..xpenah cakap pown..thanks ye..mintak2 jugak dye xde pape.

    ReplyDelete
  6. atie : em2..da tengok belom post sebelum2 ni..ade gambo hamster ag.
    ;p

    ReplyDelete
  7. selamat2...
    (ari senayan..hahaa)

    ReplyDelete
  8. demm..
    aq da agak stemen nie msti kuar..hahaa

    ReplyDelete
  9. haloo..
    u nie mkan nasi k?
    wakakaaa

    ReplyDelete
  10. deveraux : adess..ingat makan spageti..deveraux pown makan nasik.

    ReplyDelete
  11. arinie i nk tubik ngan wert..hahaaa
    g mcd..

    ReplyDelete
  12. hp silent 24/7 ye? hehe.
    alhamdulilah, selamt. ^^

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah dah selamat sampai :)

    ReplyDelete
  14. deveraux : xheran..aku da ade deveraux malaya la..
    hahaha.

    yatie's episode : huhu...356 ari setahun..

    yana zuera : amin. ;D

    ardinihumaira : erm2..selamat. :D

    ReplyDelete
  15. woaaa nak bini minah arabb . demand lbh . m'sia cukup laaa :p

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah..
    insyaallah dia akan sentiasa berada dlm keadaan baik.......

    ReplyDelete
  17. syukur la kan Alhamdulillah...
    yg giler nya..perghh!!sekali 4 org 2..hee
    cukup korum..xdpt la nak menyelit..hehee;p

    ReplyDelete
  18. wahh,ada adik belajar kat sana ya?
    proud..
    and hope he will be safe.

    ReplyDelete
  19. phreak-id : haha..tengok la kalau muat. ;p

    wannurfazrini :saje nk meluaskan area saudara mara.hahaha..

    farhan zulhusmi : aminn.

    akin amar : boleh je nk menyelit.masuk senarai menunggu.

    farhanah mokhtar : huhu..thanks ye.

    ReplyDelete
  20. waaa... de adik belajar kat sana rupanya.. hee.. baguslah dia selamat..

    p/s:- hamboi suh cari org arab 4 sekali??? tamak.. hahaha..

    ReplyDelete
  21. nur farah hani : hhuhu..bukan tamak ler..family planning name nye tu.

    ReplyDelete
  22. yelah2..
    aq ngaku aq la yg jd deveraux tuh..huh

    ReplyDelete
  23. wert : xde owang suh hang mengaku pown..hahaha..adesss.

    ReplyDelete
  24. x eh..
    mgkin aq bermimpi td..fuhhh
    ingat kan betol2 td..rupenye mimpi..

    ReplyDelete
  25. Alhamdulillah...huhu
    4 orang arab?carikan 5 la...1 untuk aku..hehe

    ReplyDelete
  26. good boy : nak 1 je ke..skit..hahaha.

    ReplyDelete