TRAFFIK DARI INNIT MEMANG TERBAIK...

10:01:00 AM

salam.
selamat sejahtera.


12.1.2011, meneruskan latihan praktik di opis.
sangat menikmati latihan praktik ini, tidak ingin bercerita mengenai LP.
tetapi mengenai INNIT.
kalau dulu selalu lepak kat GENGBLOGGER je, sekarang lebih melekat di INNIT.
traffik dari INNIT ni memang terbaik kerana banyak bloggers yang tidak pernah mengenali
blog picisan mamat hijau ini bisa sampai di sini.
tapi kalau nak traffik yang lagi mantap, tajuk kene terbaik, strategi pemasaran pun kene terbaik jugak.
barulah melekat dekat FEATURED POST.
berikut merupakan beberapa kejayaan mamat hijau..hahahaha.
MySpace




picit untuk tumbesaran ye.


pesanan penaja : jangan kejar traffik sampai memakan diri.hati-hati di jalan raya.
MySpace

You Might Also Like

35 kutukan membina...

  1. fuyoooo..
    hahahahaha,
    aku dah lama tak singgah innit tuh!
    hahahahaha
    LOL

    ReplyDelete
  2. hakimfaridzul : kene singgah tu bro..haha..best.

    ReplyDelete
  3. betul tu..setiap kali update blog,post dekat innit.. mesti banyak traffik dari sana

    ReplyDelete
  4. Rozuan Ismail : baru la income masyukkk. :D

    ReplyDelete
  5. bro pernah naik sekali je... ok la trafik dia

    ReplyDelete
  6. Bro Framestone : xpe bro, traffik bro da mantap.
    :D

    ReplyDelete
  7. innit mmg banyak membantu...lepas ni try apesal.com plak

    ReplyDelete
  8. thanx prnt screen... sbb blog trex ad gak.. muahahahahhahahahahaha... xpernah usha pun benda ni sume... lalalalalalalalalala

    ReplyDelete
  9. athirah : same2.. usha la kadang2, besh woo. ;p

    ReplyDelete
  10. dla mmg wajib ping kat innit..walaupun dpt nanged sket jer..hehe..

    arief, nak domain free tak??jom join contest..

    ReplyDelete
  11. d_LA : nak..tapi xrajin..hohoh. ;D

    ReplyDelete
  12. huhuhu mmg betol marketing kena baguis

    ReplyDelete
  13. mdigital.com.my : susah nak bikin.. :D

    ReplyDelete
  14. Btul btul. Traffic mmg naik atas perkhidmatan innit :D

    ReplyDelete
  15. Fanna Roslan : ping lah selalu di sana..
    :D

    ReplyDelete
  16. br berjinak2 ngan innit nie...br je ari nie...hehe...ketinggalan betul...

    ReplyDelete
  17. wahhh hebat..
    sy tak penah dpt kat featured post post.. haha :D

    ReplyDelete
  18. cmner nk join GB tue hah..
    kejap2 nk salin...hahaa

    ReplyDelete
  19. dulu rajin jugak ping blog kt sini..tp skunk dh jarang~~~

    ReplyDelete
  20. trafik kat innit nuffnang memang gempak beb..huhu, weh, smrt ler header atas tu...

    ReplyDelete
  21. wah..
    lionteen punye x pernah kot melekat kat FEATURED POST..haha

    ReplyDelete
  22. tahniah...lama akak tak singgah INNIT tu...

    ReplyDelete
  23. Zura : xmengapa, masih belum terlambat..

    amirrah zawani : strategi pemasaran yang efektif. ;D

    wert : dush..dush.dush..

    bh : kene rajin2 kan la ye.. ;p

    anip : haha..saje kasik tukar header untuk taun baru ni. :D

    lionteen : nanty melekat la tu..huhu..

    kancilbiru : kami bloggers biase ni kene banyak singgah menyinggah..hoho.

    ReplyDelete
  24. kdg2 ping blog juga kat situ tp org2 gb lg excited masuk blog roxy tuh..haha..slmat ber innit mamat hijau!=)

    ReplyDelete
  25. roxy zai : haha..ye..selamat berinnit..
    ;p

    ReplyDelete
  26. Manarik juga.. Blh jugak try di innit

    ReplyDelete
  27. terbaik ar bro.trafik aku kurang skit bulan ini.x gempak mcm bulan lpes..huhu

    ReplyDelete
  28. innit mmg bnyk menymbng dlm traffic. nk kene bnyk nang gak la an klaw nk jd top post

    ReplyDelete
  29. deCrewz : silakan..hoho.

    wert : elak kau..

    lassiegewdix : kene gune tu.beshh22..

    Faisal : haha..nanti gempak balik la tu.

    rockinsudu : nak dapat nang tu sukar sikit..

    wan gerrard : sangat2 terbaik. :D

    ReplyDelete
  30. org glamour boleh larh..
    nak saiiiinnnnnnnn~~~hee;D

    ReplyDelete
  31. akin amar : haha..boleh2..nak sain kat mane ye.. ;p

    ReplyDelete