TAG DARI SUARALILY

7:02:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


first post untuk tahun 2011.
















1. adakah awak suda follow suaralily ???
    sudah.


2. azam 2011, mau 3...
 - nak kapel.
 - nak b'tunang.
 - nak kawin.


3. apakah awak akan still couple / akan couple dengan orang tuh 2011 nih?
    tidak memahami soalan..hahaha..[tinggal dulu, jawab kemudian]


4. apa perasaan awak tentang umur yang semakin TUA?
    bagus sekali.


5. tag beberapa orang bloggers yang dirasakan perlu.
    sape-sape yang tinggalkan komen kene buat tag ni, aissh..
    tidak boleh ini macam, kejam sangat ni.tukar2..
    sape-sape yang bace post ni kene buat ea..
    hahahaha..


pesanan penaja : 1.1.11

You Might Also Like

13 kutukan membina...

  1. hai rif,hepy new year..:)
    wah2,complete punye azam thn ni...
    moga2 cepat dpt ye..:)

    ReplyDelete
  2. nur aisya humaira : haha.saje je tu..wat la tag ni kalo senang2.. ;D

    ReplyDelete
  3. ops , saye terbace , huhu , kene buat ke ? hahaa

    ReplyDelete
  4. Zainatun Adilah : haha..saje je..

    honeyaliena : camat taun baru gak.

    teema chan : mesti buat.

    sugar2 kapas strawberry : xde2..kene terbuat jugak..

    aYu : haha..bia la.. ;p

    ReplyDelete
  5. suka betul dia yang sudah berumur nih yea?=)

    ReplyDelete
  6. nak kapel, nak tunang, nak kawin. baik punyee :D tinggal dulu, jawab kemudian, mmg tak jawab2 aih :P

    ReplyDelete
  7. Sarah-rah-rah : t'baik dari ladang..
    ;D

    ReplyDelete