TAG DARI AKIN AMAR

6:10:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


hari ini tidak semena-mena aku tergerak untuk menjawab tag dari AKIN AMAR
salah seorang pembaca setia blog picisan ini.
setia kew...???
hahahaha...
okes...ini tag dari cik AKIN AMAR ni..



Full-name : Arief Hilmi Bin Jumodi
D-O-B : 12 Ogos 1990
Age : 20 tahun, teknikalnya sudah 21 tahun.
Married : tentulah, anak sudah ada 3.
Zodiac : Leo
Foot-size : kasut futsal 8.5, kasut opis 9, kasut majlis rasmi 8.5, selipar 8.
Weight : 55 mungkin..
Height : 171 cm, lagi tinggi dari Lin-Dan.
Nickname : arief, amad, imi, beckham, ronaldo, tom cruise, jack sparrow
High-school : Maktab Sultan Ismail, SMK.Seksyen 4 Bandar Kinrara, SMK.Kubang Kerian 1.
College/University : UiTM Dungun, Terenggganu.
last-thing-i've-just-did: kejotkan hamster jangan tidur petang..
my-room-condition: macam hotel xde bintang.

Take your own picture now and don't edit..
xleh, xde camera.gambar yang dulu-dulu je ade.





















ABOUT OTHERS
Name-of-your-bf/gf-right-now : appa, momo, ang.
Name-of-the-person-you-miss-the-most-right-now : null
Name-of- the-person-you-hate-the-most : null
Name-of-the-last-person-you've-hurt : null..kowt
Name-of-your-pet : appa, momo, ang.


ABOUT MY SELF
pernah korek hidung : tiap kali ada masa terluang.
pernah bergayut sampai tertidur : sudah menjadi kebiasaan, tetapi itu dahulu kala.
Pernah kentut dikhalayak ramai : pernah dan memang disengajakan.
Pernah tidur dalam kelas : pernah dan sempat di cover.
Pernah pukul orang : adik yang tersayang.
Pernah nangis depan gf/bf : pernah kuwt.
Pernah kena prank : pernah, hari lahir yang ke-20, walaupun dalam bulan puase.


FIRST TIME
Kena marah : main kejar-kejar dengan sedara-mare.
Duduk jauh dari family : UiTM Dungun, Terengganu.
Tengok wayang : Sunway Pyramid, citer kartun.
Ponteng kelas : banyak sangat.
Jatuh cinta : sejarah silam.
Accident : terseliuh main bola mase sekola rendah walaupun xpandai main.

sape-sape yang rajin nak buat tag ni, dipersilakan ye.

pesanan penaja : panjang jugak tag ni, ingatkan pendek je.

You Might Also Like

21 kutukan membina...

  1. imHepPie : knape ..? ingatkan sudah dewasa kah..hohoh..

    ReplyDelete
  2. heee setia ke?..setia dr zaman tok kaduk la kan..smpai arief dah glamour..hee

    eh,terkezut hamster 5 minit!
    hahaha ingat kan botol2 dah kawin..
    giler la kan Yang arief kawen xajak!..hee
    ruper2 bapak appa,momo,ang..hee

    wah.sebaye rupenyer kite nie yer..ngee;D

    anyway tq sudi jawab tag akin..^^

    ReplyDelete
  3. akin amar : haha..sampai terkejot..kui3..sebaye je..baru tawu jugak...
    sesame.... ;D

    ReplyDelete
  4. imHepPie : sedang membersihkan diri. :D

    ReplyDelete
  5. hehee . pernah tidur dlm kela: pernah

    pernah mamun tak bila tidur dalam kelas tuh ? heee

    ReplyDelete
  6. unieMARKS : huhu..bila ade kelas le..
    ;p

    Anip : veteran.

    ReplyDelete
  7. wah.penah nangis dpn mkwe...sweetnyeee...;p

    ReplyDelete
  8. kau tu bkn setkt jth cinta tp jth katil..jth tangga..kan kan kan?cpt ngaku!=P

    ReplyDelete
  9. mknace : memang..

    wert : air bender.

    echah mashuri : tu dulu la..sejarah dulu2..

    penulis : ceh..tiba-tiba hang muncul dari mana hilangnya..hahahaha.

    ReplyDelete
  10. PinQib : ini betoi2..bukan cobaan ;p

    ReplyDelete
  11. eh nickname tetinggal lagi satu laaaa...MESSI! ;)

    ReplyDelete
  12. gadis eqa : xde dah owang panggil macam gitu..si dia sudah combonk.
    ;p

    ReplyDelete
  13. eh yeke??pgl je messi lg.haaaaa :D

    ReplyDelete