NUFFNANG KASI ANG-POW RM13.10

9:32:00 AM

salam.
selamat sejahtera.


hari ini berpindah ke markas baru di opis setelah diubahsuai susun atur oleh boss a.k.a abg.joe.
rutin harian berjalan seperti biasa yakni, membuka laptop, connect kepada wifi yang available dan
seterusnya berada di atas talian.
tab pertama yang dibuka adalah gmail.com.
tab kedua nuffnang.com.
kita stop sampai tab kedua dahulu, seperti yang rakan-rakan sedia maklum, aku telah meng-cash-out kan income dari nuffnang ni 2 minggu lepas, itu tidak menjadi 1 kepelikan.
tapi yang menjadi kemusykilan aku adalah, rajah yang berikut..


picit untuk tumbesaran.


dari mana datang agaknya rm13.10 ni, nak kata datang dari campaigns yang biase tu mustahil la kan,
sebab nuffnang update dye punye sistem ni setiap isnin, lagipun xdek pown dalam senarai campaigns tu.
rakan bloggers yang lain ade dapat ang-pow jugak kew?


mintak-mintak la nuffnang tak tarik balik duit tu..hahahaha..


pesanan penaja : single is better, perhaps.

You Might Also Like

36 kutukan membina...

  1. Salam, diut bonus raya cine lah tu kut :)
    Jom Singgah "Ke Blog akuanakpahang :) "

    ReplyDelete
  2. mohd fitri : xtawu la tu..xsmpai lagi 13.10 BE tu.

    ReplyDelete
  3. akuanakpahang : huhu..mungkin la kuwt.

    ReplyDelete
  4. untung yek.....
    sayaye nuffnang tak gerak ag...
    mybe sbb sye baru ag...
    and sye sendiri tak tau cara yek...:)

    pape pun ongrats...:)

    http://inikepunyaansaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. loving_you : huhu..time kaseh.nanti kamu pown dapat gak tu.. :D

    ReplyDelete
  6. wow... siyes ke ni.. nak cek r.. kalau dpt gak mmg nuunag kasi bonus r tu.. huhuhuuh

    ReplyDelete
  7. anak desa zone@pajeli : haha.cek cepat... :D

    ReplyDelete
  8. eeeee...x aci...nak jugak ang pow..

    ReplyDelete
  9. untung la arief...he;D

    yup.single is better kowt..^^

    ReplyDelete
  10. zura : xleh..da abes...hahaha..mintak ngn nuffnang. ;p

    ReplyDelete
  11. akin amar : sangat2 untung..carikkan calon isteri bleh? nak 4 orang. ;p

    ReplyDelete
  12. she left me roses by the stairs..
    i ride my novi to ofis next monday..
    just to get my angpaw and coti for whole minggu..
    just like.....

    mid term holiday...hoyehh!!

    ReplyDelete
  13. wert : has been ignored for melaluting di pagi hari.

    ReplyDelete
  14. ohh..
    ok tq for the "joining excitement" wish..hahaaa

    ReplyDelete
  15. wert : has been deleted from the top commentators list.hahahaha

    ReplyDelete
  16. demm..!!
    not til i win top commentator..hahaa
    (i wish for angpaw maa..)

    ReplyDelete
  17. wert : seribu tahun takkan mungkin..
    arief hilmi is married to taylor swift.

    ReplyDelete
  18. ohh..
    i just date her next sem...hahaa
    mg daftar x agi muet..?

    ReplyDelete
  19. wert : suda..tunggu tarikh ujian saja..

    ReplyDelete
  20. single is better? cuba explain sikit..^^

    ReplyDelete
  21. diyana : hahah..tanya la pada yang pakar. ;D

    ReplyDelete
  22. beshnyeeeee .
    lassie punye tak gerak2 :(

    ReplyDelete
  23. lassiegewdix : nanti gerak la tu..
    huhu.
    ;D

    ReplyDelete
  24. wahhh beshmyer....lya punyer earn x gerak2 lngsung...mcm tuuuuu jerk...cedeyyyy..huhuhu

    ReplyDelete
  25. MISS LYA SAFAR : huhu..nanti masok la tu..hihi.sabar ye.. :D

    ReplyDelete
  26. musykil dgn iklan MILK A DEAL tu yg salu ade..tp bkn BE..aritu bc kat blog, iklan tu ade jual arak..nauzubillah..xnaklah duit dr iklan tu

    ReplyDelete
  27. d_LA : tu jenis CPA, da xde da rase nye iklan arak tuh..nuffnang da remove..

    ReplyDelete
  28. bru lepas putus cinte eyh??hehe.eh angpau?blanje! LOL

    ReplyDelete
  29. salam,iya ke seronoknye...dtglah jeguk kat sini no...http://hati-af.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. hati af : huhu..seronok.
    kowt. ;D

    ReplyDelete
  31. huhu..nak jugak angpow dr encik nuff~

    ReplyDelete