KEYWORDS : BEST ROMEN AWEK ALIM

6:21:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


tajuk di atas sudah jelas menceritakan segalanya.
aku tidak mengetahu siapa pencari nya dan apa motif insan berkenaan mencari keyword tersebut.
lihat screenshot di bawah.








picit untuk tumbesaran.


sudah kehabisan idea untuk menggunankan search engine barangkali.


pesanan penaja : memikirkan motif insan berkenaan.

You Might Also Like

27 kutukan membina...

  1. haha~ keyword masuk lain macam jer..

    aritu keyword aku : game bogel yang betol.

    haha..siot jer !

    ReplyDelete
  2. anip : da xde keje agaknye dowang ni.

    ReplyDelete
  3. bieha-chan :) masih cuba untuk mengerti.

    ReplyDelete
  4. echah mashuri : tu yang xpaham tu..
    siap ngan sound effect kat depan.

    ReplyDelete
  5. sgt lucah!
    sape lah gerangan yg mencari bnde alah cmtu..huhu

    ReplyDelete
  6. cik zaza : tak tawu la sape..tensen je.

    ReplyDelete
  7. ienafazlyna : leh caye kew nieh.. ;p

    ReplyDelete
  8. mesti lah orang Melayu yang search kan..apa la nak jadi..haha..tertekan kowt..hehe

    ReplyDelete
  9. rozuan ismail : haha...stress kowt..

    ReplyDelete
  10. apakah motif??
    mcm xd keje je..isyh2...

    ReplyDelete
  11. shahril:haha...ak rase..ak kowt...haha..xpun nasir..hehe

    ReplyDelete
  12. isk3!! patut k..
    xpatut xpatut...
    sume keyword high rate tue...hahaa
    kalu search kat google mesti top 5
    hahaa

    ReplyDelete
  13. nk tny tuan tanah.. best ke?? hehe..

    ak pnah gak.. keyword : tidur bogel

    ReplyDelete
  14. mcm2 org cari..haha

    p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

    ****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

    ReplyDelete
  15. Tahniah, anda telah terpilih sebagai blogger aktif 2010..Sila terima award di blog saya terima kasih..

    ReplyDelete
  16. yana : xtawu la jugak ape modus operandi nye..

    skygurlz shahril : aku rase bdiey..

    wert : hang ka yang buat keje xsenonoh nieh..?

    amirulez : haha..mano la eden tawu..

    sugar2 kapas strawberry : sewel kan..

    aduka : pelik dan giler.

    faiz : macam-macam ada.. :D thanks..

    purpleyellow : time kaseh.. :D

    ReplyDelete
  17. fasihah supian : em2..melayu kowt..

    ReplyDelete
  18. heh..
    ad k kata cam tue..
    xbek woo main tuduh2..

    ReplyDelete