HAMSTER DAY OUT + MAMAT HIJAU SI SUPERHERO

8:23:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


amaran keras, post kali ini mungkin lagi banyak gambar dari celoteh.
hahaha..saje je kasi tawu, macam la xbiase aku buat macam tu kan.
hari ini aku telah membersihkan apartment hamster aku dan membersihkan persekitaran 
kondomium aku, tersangat lah penat walaupun hanya sekejap melakukan pekerjaan ini.
ayuh kita melayan beberapa kepingan gambar yang berjaya ditangkap oleh jurugambar yang sangat bertauliah.






perkakasan apartment hamster.
mamat hijau dengan mesin ciptaan david bloom.mamat hijau beraksi candid.

setelah siap potong rumput.


pesanan penaja : rumah bersih, keluarga kasih, penat dan letih.

You Might Also Like

25 kutukan membina...

  1. comel la katak2 tue...
    wakakaaa
    (xpakai spek)

    ReplyDelete
  2. kiut hamster 2...hihi...
    teringin nk bela hamster..tp x brani nk pegang

    ReplyDelete
  3. penah ade keinginan utk bela hamster..tp dye gigit tak ek??

    ReplyDelete
  4. eh belikan ur hamster tu bola-bola which die msk dlm bola tu and dia bole maen guling-guling dlm bola.best kalau tgok dia main.had it once.entertaining weh kalau ade.heee..

    ini suggestion je. :)

    ReplyDelete
  5. arief, blh wat part time potong2 rumput neh =)

    ReplyDelete
  6. eh tlg potong rumput kt umah aku!=P

    ReplyDelete
  7. eh potong rumput pakai helmet?? haha safety first tu..

    ReplyDelete
  8. hamster cute sgt2!

    mamat hijau tue???
    tak de lew cute sgt pun!
    ahaks!

    ReplyDelete
  9. rajinnye2...
    nt blh la bersihkan umah aku lak.. :P

    ReplyDelete
  10. :)
    haha
    orang kata kencing hamster busuk
    wakaka

    ReplyDelete
  11. hahahaha... bagus bagus ... nanti amik upah wat kat rumah saya lak yerk.. emkasih..=p

    ReplyDelete
  12. tgk hamster teringat hamster aku yg dah lama mati..ouhh..sedih...

    ReplyDelete
  13. ape name encek2 hamster tu????dpn rmh dla ni tinggi plok rumpu, apa kate mai mesin cni pulak..dla upah cokelat..

    ReplyDelete
  14. wert : katak kah..

    kiwi : huhu..mula2 memang xberani, lame2 da ok cket..

    rara farah : gigit..tpi xmembawak ke mati.. huhuhu..geli je.

    gadis eqa : nak pegi survey jap ag..hhoho..

    ayna chan : rm100 satu jam.

    penulis : sila baca komen sebelum ini..hahahah..

    fitrihadi.com : utamakan keselamatan bro..

    lelaki ini : mamat hijau tu poyo..

    jobless girl : sangat2 cumil..

    zaimah : boleh je..upah nye kene ade..

    pinqib : huhu.busuk ke..biase je..hahaha..

    fara : boleh..upah nye murah2 sahaja.. :D

    cik zaza : huu.jangan dikenang peristiwa sedih..

    d_la : name nye belum didaftarkan lagi kat JPN, upah cokelat murah2 xleh..hahaha.

    ReplyDelete
  15. give away jer la hamster tu..hahahah

    ReplyDelete
  16. bh : tunggu hamster tu keluar sayap pown xkan ade GA hasmter tu taw.hahaha.

    ReplyDelete
  17. mna maw cri org rare cam aq..hahaaa

    ReplyDelete
  18. wert : ape kene mengena plak dengan hang..adess..

    ReplyDelete
  19. comelnyer harmster, tp geli ah nk pgg

    :)

    ReplyDelete
  20. emieysandra : huhu..mule2 je geli.lame2 ok la.

    ReplyDelete
  21. safety first ni!!! mesin rumput pakai helmet tuuuu...cayalah bro..hehehe

    ReplyDelete
  22. entah..
    aq pon plik komen tue..hahaa

    ReplyDelete
  23. amry : haha..biase bro..
    :D

    wert : apa yang ko pelik..hahaha

    ReplyDelete