GRED URL BLOG ANDA, AKU DAPAT F JER

2:59:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


hari ini t'jumpe bende best..
site yang check url/domain blog kita pastu kasik gred, A,B, C, D...
klik SINI untuk check url kamu semua.


berikut adalah hasil yang aku dapat.










pesanan penaja : susah nak dapat A+.

You Might Also Like

65 kutukan membina...

  1. mungkin program tu cuma faham bahasa inggeris je. Lagi satu utk dpt A perlu mana ringkas dengan domain sendiri.

    ReplyDelete
  2. Norasikin : mungkin jugak kowt..hoho..

    ReplyDelete
  3. haha. A+ kena pendek and word from dictionary tu. mine pun F :P

    ReplyDelete
  4. aku E+. ha ha...... nak kena tukar domain gak camni.... =)

    ReplyDelete
  5. kang try2 dapat fail plak kang..hoho

    ReplyDelete
  6. nn : haha..betul tu..susa nak dapat A.

    cik pia : haha..amik ko..repeat la yer..

    bh : tu la pasal..kui3..

    ReplyDelete
  7. dapat D je..haha

    p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

    ****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

    ReplyDelete
  8. 2 x try dpt F...malas nk try lg..kang dapat Z plak kang...hahha

    ReplyDelete
  9. hhahah. sama la kite. hampeh tol. kne nama pendek je baru dia bagi A

    ReplyDelete
  10. Aduss saya dapat gred E.

    Kena pergi kelas mengulang ker niee...aduhaiiii..

    Presiden Mahmoud Ahmedinejad lelong kereta peribadi demi rakyat

    ReplyDelete
  11. aku ingat nak amik paper julai jer...... he he....... lagipun apak aku kaya. walaupun fail aku bley pi kolej swasta.... he he...........

    ReplyDelete
  12. Miecyber : haha..jom sama2..

    cikpia : baguih bebenar la tuu..jangan malas2..

    ReplyDelete
  13. url blog ni ada gred jugak ke..huhu..takutlah nk try..kan F pon x dpt..huhu..x de dlm senarai

    ReplyDelete
  14. Rozuan Ismail : xde la sampai cam tu.hahaha..

    ReplyDelete
  15. fitri : tahniah..blogger cemerlang.
    ;D

    ReplyDelete
  16. xpe kite geng T_T sebab aku pun F

    ReplyDelete
  17. suraya : yea..welcome to the gang..
    ;D

    ReplyDelete
  18. haha..dla pom dpt F gak..nama pjg sgt kot..hehe

    ReplyDelete
  19. saya pun f jugak la..huhu.. tape-tape

    ReplyDelete
  20. fyza : repeat..

    echah mashuri : repeat jugak..

    misz sheyla : repeat jugak jugak. ;p

    ReplyDelete
  21. lulus or gagal je skang nieh..
    hahaa

    ReplyDelete
  22. dpt F..ahaha...
    letak ayu.com terus A..

    i guess dia suka huruf A kot..

    cam -> Arief.com..

    ReplyDelete
  23. aduh Fail! kene repeat paper ler jawpnyer ne.. haha

    bila tahun nak jadi A!

    ReplyDelete
  24. hehehe . dapat B+ :D

    terima kasih share entry ni. sangat best :)

    ReplyDelete
  25. eh! tadi dapat B+ . sekarang dapat A pulak. hahahahahaha

    ReplyDelete
  26. yeah.... memang rasanya website just releven untuk blog english sahaja....

    ReplyDelete
  27. pelik betul laa.... aper je yang diorang pilih untuk dapat gred yang bagus.... slain nama domain content pun mesti kena bagus kan.... barula trafik power.....ngeh3

    ReplyDelete
  28. o yeah...dapat B...lulus beb...nak kena study lagi sikit, bg dapat A...haha

    ReplyDelete
  29. hans : tak mengapa...sama-sama repeat..

    wert : sebok je kau..hahahaha..

    ayu : memang pown.peminat urop "a".

    phreak-id : gagal dengan cemerlang tu..hahah..

    nabella : usaha lagi yer.. ;p

    kai azmier : jom repeat ramai2...

    ikram : same2...bagus2, usaha tangga ke rumah tangga yang bahagia..hahaha..

    hazman aka species1980 : em2...tidak boleh disangkal sama sekali.

    kisahsensasi : traffik sangat susa mau naik.. :)

    sollehahn : hebat kamu..pelajar pintar ini..

    bean moreno : lulus dah tu bagi sesetengah sekolah.haha..

    zuriey : dalam perancangan.. ;D

    ReplyDelete
  30. siut. saya pun dapat F jugak. pffffhh!

    btw, en arif, boleh saya buat entry ni jugak di blog?

    thanks.

    ReplyDelete
  31. xkisah la A ke Z ke..
    hehe..
    macam2 depa ni..

    ReplyDelete
  32. yeah..aku dapat F...owh ini perasaan bile dapat F!!..seronok gile..hahaha

    ReplyDelete
  33. dapat F jugak.. hampeh tol!!!

    ReplyDelete
  34. Best jugak ni main gred2..hehe
    Dapat A. :)

    ReplyDelete
  35. Fail la, kena repeat paper ke?=P

    ReplyDelete
  36. nirea nor : haha..geng F...boleh..silakan buat.. ;D

    toyolkiut : A..B..C..macam3.. ;p

    man yusoef : hebat bukan perasaannya..hahaha..

    shah : welcome to da club..

    bluedianthus : blogger cemerlang..haha..

    oktant : jadik pengerusi kelab nak.?
    ;p

    wan gerrard : kene..mesti..wajib..

    ReplyDelete
  37. aku rasakan, semua yang dot blogspot tu dapat F kot..muahahaa

    ReplyDelete
  38. ienafazlyna : haha..geng blogspot kan.. ;p

    ReplyDelete
  39. iskk pjg sgt takle dpt D+ huwaaa
    if fabchoc.com A+ (utk biz choc sy)

    ReplyDelete
  40. Anon : haha..F pown okeh je.. ;D

    ReplyDelete
  41. Elly & Emmy : xpe..leh belaja ag..hahaha. :D

    ReplyDelete
  42. hahaha...akak nak gk ah. nk tgk akak nyer dpt markah ape :P

    ReplyDelete
  43. hans : aku pown xingin..kui3..

    hajar : same2.. ;D

    redbloodsnow : akak dapat F.. ;p

    ReplyDelete
  44. shahril skygurlz : bakpe mu komen gitu..hahaha..tawu la mung shahril..

    WerT : drama king..

    ReplyDelete
  45. haha..tkut mg slh ore jah..wert the drama king...haha..comel header bru mg..haha..save green world...hehe

    ReplyDelete
  46. skygurlz shahril : haha..ijau meme smart..

    ReplyDelete
  47. ermm..ermm..ermm
    bruuuit brruiitt..

    ReplyDelete