WHAT BERRY ARE YOU?

8:47:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


malam yang sangat dingin di bawah takat beku.
terima kasih kepada PINKY PIXIE, yang share bende nih kat fb.
aku sudah menjadi penagih tegar kepada game itu ditambahkan lagi dengan keceriaan suasana game itu.
semua bende sudah berubah kepada warna kuning.


wallpaper desktop.




profile picture fb.

screenshot : what berry are you?

pesanan penaja : ayuh join semua..

You Might Also Like

14 kutukan membina...

  1. haha. syiok ouh!
    nak menang BB!
    Nak..nak!

    ReplyDelete
  2. Pinky Pixie : haha..xnak adiah, nak menang je.

    ReplyDelete
  3. wah menarik2...cute plak tgkk binatang tuuu

    ReplyDelete
  4. ape ni ekk. macam ramai je blogger post menatang ni..

    BTW jom singgah tolong qila

    http://qilarazak.blogspot.com/2010/12/buffered-earning-nak-buat-apa.html

    ReplyDelete
  5. aku pun sudah d'berry dek kamu...

    ReplyDelete
  6. ape ni tok ketua..kenape tidak kutahu semua ini???kenape?kenape??

    ReplyDelete
  7. amad mau jadi mamat kunig plak ke...

    ReplyDelete
  8. WerT : hahahaha..suda addicted?

    bh : memang..cute sangat macam mamat ijau..

    qilarazak : join jer..best..release kan tension

    fulas : semua owang kene..

    Zura : huhu..betoi2..

    Roxy Zai : amik la.. :p

    d_LA : kenapa kamu tidak tawu.. apaa ini.. ;p

    fulas : tidak ingin.hahahaha.

    ReplyDelete