ROTI CELUP TELUR + TUNA + NESCAFE PANAS

6:49:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


hujan turun tanpa henti di sekitar kediaman aku mengakibatkan suhu yang dingin,
menyebabkan kerajinan untuk bekerja merudum.
akan tetapi meningkatkan nafsu untuk makan, meskipun tidak membesar seperti rakan-rakan yang lain.
oleh hal yang demikian, mamat hijau telah mengambil inisiatif untuk menerjah ke dapur
dan menyediakan 1 hidangan yang ringkas tetapi sangat sedap.
ayuh tengok gambar nye..citer sahaja tiada gunanya..kann..??







amacam, leleh air liur x.??
sangat sedapp wooo tatkala hujan yang renyai-renyai membasahi planet bumi ini.


pesanan penaja : lelaki pown pandai masak..

You Might Also Like

15 kutukan membina...

  1. aku lau wat ncfe ngan tea O tringat ke mu mat...pgang mug ngan sudu...

    ReplyDelete
  2. mna maw cari laki bole masak hah..

    ReplyDelete
  3. pergh mcm best je nak sikit ekekekeke

    ReplyDelete
  4. boleh tahan seyh!kalo perot dh lapaq.hentam sajelah.hahaha:P

    ReplyDelete
  5. hahaaha.. tu roti telur kan.? mcm tak menjadi jer.. XD

    p/s yg penting sedap.. ^^

    ReplyDelete
  6. fulas : hahahahaha..memorry daun pisang...

    nur : time kaseh..

    Mknace : of cozz.. ;P

    WerT : cari kat kaunter p'tanyaan.

    Syima Syaz : aah..+ tuna cket.. :p

    Miss ... : da abes.. ;D

    cg_mila : yeah..hentam semuanya.. :D

    P A U L I N E : jadik2.memang rupe dye cam tuu..hohoh..

    ReplyDelete
  7. Saya tengok macam kamu nei seorang
    blogger yang peramah..

    ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
    g tgk kt:

    http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

    Tahniah, kamu seorang yang peramah!

    (:
    :)
    (:
    :)

    ReplyDelete
  8. amboi. sedap nya. laki pon memang pandai masak, kbyakan chef famous pon lakii..

    BTW anda di tagg

    http://qilarazak.blogspot.com/2010/12/sekarang-ni-kerap-blogwalking-nak.html

    ReplyDelete
  9. ahsfantasy24 : time kaseh.. ;D

    qilarazak : tuan dye da invite, kamu invite ag..kene join la nie.hoho..

    WerT : hang peramah x..??

    ReplyDelete