PENCARIAN BLOGGER PERAMAH 2011

5:59:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


pada petang yang indah ini, aku dijemput untuk menyertai PENCARIAN BLOGGER PERAMAH 2011.
jemputan ini diberikan sendiri oleh tuan tanah yang berkenaan iaitu ahsfantasy24 dan dijemput pula oleh qilarazak









Ahsfantasy24.com kini sedang mencari blog blogger peramah untuk dimuatkan ke dalamlist blog blogger peramah sesi 2011. Ayuh membantu ahsfantasy24 untuk mengesan tidak kira blogger lama ataupun baru, asalkan tidak sombong. Saya menjemput semua follower saya dan juga mereka yang tahu tentang pencarian ini menyertainya. Hargai sekiranya anda dijemput untuk menyertai pencarian ini kerana anda juga telah dilihat sebagai seorang blogger yang peramah.

Apa yang perlu anda lakukan selepas dijemput atau ditag?
  1. Copy dan Paste entry ini beserta gambarnya ke dalam blog anda dengan menggunakan tajuk 'Pencarian Blogger Peramah 2011';
  2. Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan blogger anda yang peramah;
  3. Setelah menyiapkan entry tersebut, sila tinggalkan link entry anda di sini >http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html
  4. Tiada paksaan dalam menjadi follower ahsfantasy24.com namun berbesar hati jika ada yang sudi.
jadi aku dengan berbesar hati ini tag beberapa rakan bloggers untuk PENCARIAN BLOGGER PERAMAH 2011.


pesanan penaja : semua follower blog ni peramah, penat nak list semuanya..huhu..


You Might Also Like

19 kutukan membina...

  1. ardinihumaira : huhu..join la sekali..permaah kan...??
    ;p

    ReplyDelete
  2. da 2 org tag yatie ni. maslahnye peramah ke diriku? huhu. ok, tq~

    ReplyDelete
  3. Pinky Pixie : xpe, xramah pown boleh join..hahahaha..

    ReplyDelete
  4. trimas trimass , sy peramah ke ? kekeke

    ReplyDelete
  5. echah mashuri : ecah pown peramah gak..cepat join... ;p

    ReplyDelete
  6. teema chan : peramah..sangat2..hohoho..bodek..

    ReplyDelete
  7. baiklahh..sy terima..saya kam peramah..hehe :)

    ReplyDelete
  8. kalau x peramah macam mana nak join?kui3 :P

    ReplyDelete
  9. luvly mya : huhu..xpe..lame2 ramah la tuu.. ;p

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan..huhu..segmem yg same,,

    ReplyDelete
  11. Apakah aku blogger peramah?

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  12. menarik tu.... hehhehehehe.... kalau ada masa insyaALLAH akan buat entry ni... hihih.... follow u dlu.. 776

    ReplyDelete
  13. geramgaram : salam kenal jugak.

    Hariz : adekah..??kenapekah..?

    athirah : trimas sudi follow..
    :D

    velasrizal : betui3..ramah-mesra.

    ReplyDelete