MAHU KASI NAMA SAMA HAMSTER

7:03:00 AM

salam.
selamat sejahtera.


hari ini aku bangun sedikit awal, mungkin kerana sudah terlebih tidur semalam.
tetapi aku tidak ingin membicarakan topik tidur ini hari.





ni hamster kawan aku..tapi aku da lupe nama dua ekor nih...


aku sudah memutuskan untuk memelihara sepasang kekasih hamster di rumah untuk menemani ku
sepanjang aku menjalani latihan praktik tahun hadapan.
banglow untuk hamster tersebut sudah ada, 
cuma hamster tersebut masih belum dibeli, kene pikiaq namanya dahulu.
seekor jejaka, dan gadis..
kamu ada sebarang cadangan sila hubungi encik arip ya..hahahahaha..
aku dah ada sedikit cadangan untuk namanya, tapi tidak boleh bagitaw sama public lagi..
MySpace


pesanan penaja : hamster yang sangat comell...
MySpace

You Might Also Like

45 kutukan membina...

  1. ade bela guinea pig, dua ekor gak..
    yg jantan nama Kudin, betina nama Gebu..

    ok, cadangan nama jantan:
    - Moyoz
    - Tandoi
    - Sake
    - T-Rex

    cadangan nama betina:
    - Sabariah

    :p

    ReplyDelete
  2. MéuzAngelo™ XXIII : haha..aku ingat nak bagi name rambutan ngn durian je.

    ReplyDelete
  3. amad....wi nme ke ye ikan...xpun rimaa...

    ReplyDelete
  4. fulas : xleh..tu name kucim nga cicok kat umah aku.

    ReplyDelete
  5. kalau nak nama melayu letak
    1.Tina
    2.Atan

    kalau nak nama english
    1.Girl
    2.Boboy

    senangkan...hehe

    ReplyDelete
  6. adik saya suka bela hamster...antara nama yang saya ingat tiara untuk betina..yang lain semua dah lupa...

    ReplyDelete
  7. alah.letak jew nama gegurl & boboy..simple & snang ingat.hahaha;D

    ReplyDelete
  8. kiteorg penah bg nama kat hamster kawan2.

    kiki dan lala.
    cool x? kahkah.

    ReplyDelete
  9. yg jantan cici yg betina lala.hee..boleh?xpun letak mail dengan minah.ehhe

    ReplyDelete
  10. cicok pun ade name jugak? ish2, mmg penyayang sungguh ko nie yep arief..apekata namekan hamster tu dgn nama "arief"..hahaaa

    ReplyDelete
  11. wah ade hamster somelll lah.yg betina bg name eqa sbb comel cm sy.agagagaga.

    p/s : still remember me?? ;)

    ReplyDelete
  12. wah ade hamster somelll lah.yg betina bg name eqa sbb comel cm sy.agagagaga.

    p/s : still remember me?? ;)

    ReplyDelete
  13. Mknace : apa yang t'baekk...

    Syima Syaz : senang..tapi nak yang unik..hoho..

    KizZ : konpius lak..mane gadis, mane lelaki..

    mizzura : tiara, name macam keter proton.. ;p

    cg_mila : huhu...yela, simple je kan..

    Pinky Pixie : xcool..bagi name pinky ngn bluey..hoho..

    echah mashuri : ade ke mail ngn minah..hahahaha..

    aYu : xleh..name tu da di'pattenkan'..haha..

    ienafazlyna : mane bleh name arief..xbleh3..

    si gadis pink hussy : haha..comel keerr?? ingat ag.

    ReplyDelete
  14. kau bagi nama Lisa Surihani laa.
    mesti comel hamster kau nanti

    ReplyDelete
  15. Syipak Bonkers : hahaha..banyak ar punye comel..xnk3..nanti masuk mari menari plak.. ;p

    ReplyDelete
  16. auw.. bela hamster?
    aminuddin n aminah. hahaha.
    brad pitt n angelina jolie. :P

    ReplyDelete
  17. aha kat umah pon ada bela sepasang hamster. adik bagi nama boby dan baby.geli kan nama tu? hiahahaa.. nak wat camno, tu hamster dia..kihkihh

    ReplyDelete
  18. sugar2 kapas strawberry : xleh..sebab xdek ag..haha..

    KNue KnUe : haha..moden sangat tuu..

    Cikbelog : comel3...hahaha..

    Anip : klasik abes... ;p

    ReplyDelete
  19. kalu laki: totoi
    kalu ppuan: emily

    kelah..kelah..hahaa

    ReplyDelete
  20. ekk..

    kalu laki: peter
    kalu ppuan: eton

    kelah..kelah..

    ReplyDelete
  21. :) :) :)
    taruk gumuk sama karat.. lain pada lain
    terbaeekkk!!!!

    ReplyDelete
  22. qila dulu ada banyak sangat hamster. mula2 beli 2 ekor. then mati. beli lagi sepasang. (muchi & luchi)

    muchi and luchi(winter white) sangat dengar cakap. kedai pet kata hamster boleh hidup 1tahun setengah je. tapi qila bela hamster qila lebih 2 tahun. dan sangat manja dengan qila.

    then ada lucha & mucha (mini hamster). mini hamster paling ganas. suke geget and tak reti duduk diam. nama je mini. tapi qila bela dari mini jadi gomuk2 belaka..

    yang selebihnya qila bagi nama ikut game yang qila suke main . left 4 dead. :)

    ReplyDelete
  23. ala arip kalu hok tino panggil je MEK, kalu jate panggil AWE..hahaha..

    ReplyDelete
  24. cehh..

    kalu laki: lee min ho
    kalu pppuan: song hye kyo

    kelah..kelah..

    ReplyDelete
  25. Mknace : haha..t'baik...

    qilarazak : haha..left 4 dead...hebat giler...
    :D

    d_LA : haha...ore kelate kam..

    WerT : xkelah jugop...

    ReplyDelete
  26. letak name brad pit ngan angelina jolie.....mesti romentik gitu amster2 tuh

    ReplyDelete
  27. oloh2 dy nieh..

    laki: ferbreze
    ppn: softlan

    kelah..kelah..hahaa

    ReplyDelete
  28. misz sheyla : haha..cun.. ;D

    WerT : dop kelah..

    ReplyDelete
  29. ekk..

    kalu laki: lelaki
    kalu ppn: perempuan

    kelah..kelah..hahaa

    ReplyDelete
  30. alinac lover : haha..ape nak takut..kui3..

    ReplyDelete
  31. cait..

    kalu laki: romi
    kalu ppn: juli

    kelah..kelah..hahaa

    ReplyDelete
  32. niklisa : huhu.t'baik lah..cun tuu..

    ReplyDelete
  33. WerT : kamu yang berhati waja..tapi dop kelah lagi..

    ReplyDelete
  34. hati waja yer..

    kalu laki: hayabusa
    kali ppm: ayumi

    kelah..kelah..hahaa

    ReplyDelete
  35. yes.!!
    kelah gop ngelas skali..hahaa

    ReplyDelete