BUBUR ASYURA

6:44:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


post yang ke berapa entah untuk disember 2010, semakin kurang kerajinan untuk mengemaskini blog picisan ini.
terima kasih kepada mereka yang masih sudi singgah di sini.


baru-baru ini, aku bersama saudara mara telah bergotong-royong untuk menyediakan bubur asyura.
best yang teramat sangat tetapi lenguh tangan kerana mengacau bubur tersebut untuk 1 tempoh masa yang agak lama iaitu, dari 8.30 pagi sehingga 7.30 petang.
kalau yang tidak pernah merasa lagi bubur asyura ni, kene try buat la yer.
ayuh layan beberapa pics yang sempat ditangkap.










gambar bubur yang dah siap tidak sempat diambil, harap maklum.


pesanan penaja : sangat enakkk....

You Might Also Like

17 kutukan membina...

  1. rajin2 ^_^ tatau pulak nak buat bubur asyura ni lama bebenor. hehe.

    ReplyDelete
  2. Sarah-rah-rah : nak wat kejap pown boleh, tapi kuwang enak ler.. ;p

    ReplyDelete
  3. erk?memang lama camtu ke masak bubur asyura?b4 ni ingtkan macam masak bubur biasa..hehehe.sedap!

    ReplyDelete
  4. wahh, dah lme tak makan bubur asyura :D

    ReplyDelete
  5. :) :) :)
    mesti best kan
    terbaeekkk!!!!

    ReplyDelete
  6. Ateika : nak kasik pown, suda abes..hahah..

    Mknace : konpomm.. ;p

    ReplyDelete
  7. sedapnye...
    lme xpekene bubur asyura..

    ReplyDelete
  8. arief,nk skit...heh..da lme tk mkn bubur asyura...=)

    ReplyDelete
  9. pergh,lama tu kacau bubur. mesti tangan dah ketul2 kan. ngahahaha

    ReplyDelete
  10. perghh..suka makan syura yg panas2 lagi.kalau yg dah keras tak sedap.

    ReplyDelete
  11. Ervina Razali : ayuh kita bikin bubur asyura...

    nur aisya humaira : xleh..da abes.. ;p

    echah : semua sedap..hahaha..

    lassiegewdix : sangat3 sedap..

    ReplyDelete
  12. Alynn Notnot : ketul2 la sangat..huhu.

    ReplyDelete