2010

11:45:00 AM

salam.
selamat sejahtera.




hari yang terakhir untuk bulan disember dan tahun 2010 ini.
besok bakal melangkah ke tahun 2011 jika dipanjangkan umur.
untuk bulan disember ini hanya 12 post berjaya dikarang, ini disebabkan oleh kesibukan yang melanda diri.
tambahan pula terdapat beberapa masalah yang melanda kawasan persekitaran.
di sin jugak saya ingin memohon maaf kepada rakan-rakan bloggers yang tidak sempat dibalas komentar dan kunjungan anda semua di blog picisan ini.
diharapkan untuk 2011 nanti, komuniti bloggers akan bertambah meriah dan jadi t'baekkk.
harap maaf sekali lagi jika ada terlanjur kata dan tersilap bicara.


pesanan penaja : sangat menyayangi bloggers sekalian.
MySpace

You Might Also Like

36 kutukan membina...

  1. happy new year 2011 to you too.. may the love and prosperity always be with you and your family.. =)

    ReplyDelete
  2. lassiegewdix : good luck untuk 2011..

    ReplyDelete
  3. aku kecik ati sebab tak tersenarai kat PENAMBAT HATI SAYA_ARIEF...... huh!!!!!

    tacink sampai tahun depan!

    happy new year bro!

    ReplyDelete
  4. happy new year arief..
    semoga tahun depan tahun yg lebih baik...

    ReplyDelete
  5. em...bulan ni sy pun xbanyak entry..

    ReplyDelete
  6. cikpia : haha..sape suh xjoin...camat taun baru gak..

    SyimaSyaz : time kaceh..kenduri jangan lupe jemput kitew.. ;p

    aYu : cikgu bizi sangat kowt..hahaha..

    ♥ηαβειια♥ : huhu..time kaseh..kamu pown samee..

    WerT : sayang sangat2...

    ReplyDelete
  7. Selamat Tahun Baru...
    moga2 tahun 2011 yg bakal tiba lebih baik dr 2010..
    ->>arief,tlng sekehkan kepala monyet nakal 2 utk sy..ngee~;D

    ReplyDelete
  8. akiN aMar : haha..selamat taun baru..mane leh sekeh.cayang cama itu monyet woo. ;p

    ReplyDelete
  9. selamat menyambut tahun baru, semoga 2011 lebih suksess dan bermakna

    ReplyDelete
  10. Siti Mashitah Saidin : huhu..thanks..

    ReplyDelete
  11. Takpe2..aku maafkan. Selamat tahun baru. Hehe

    ReplyDelete
  12. samo la..bulan 12 sikit je dpt post n blogwalking..
    btw, hepi new year~

    ReplyDelete
  13. De Mois : haha..trimass..

    Wanie-san : ye..camat taun baru jgk..

    Hasrol Nizam : kamu juga..sukses selalu..

    nurayunni : yeaayy.. ;p

    ReplyDelete
  14. hahaha geli gile monyet tuu
    nyway, hepi new yearr!;D

    ReplyDelete
  15. aisyah bet ^^: huhu..comey ape monyettt tuh..hahaha..

    nurul amira : selamat3.. :D

    WerT : p la..ade i kesah.. ;p

    yana : camat taun baru gak..jempt datang umah kenduri..hahaha.

    Myra Arshad (: camat tinggal 2010.

    Roxy Zai : jemput datang umah ye.aku kawin ari ni.hahahahaha.

    ReplyDelete
  16. samat tahun baru 2011 tok..semoga sukses sokmo oke :)

    ReplyDelete
  17. d_LA : gid luck untuk kamu juga..hoho.

    ReplyDelete
  18. FasiHaH SupiaN : huhu..setujuu2..
    :D

    ReplyDelete