WORD VERIFICATION YANG PALING BEST UNTUK ABAD INI

7:49:00 PM

salam.
selamat sejahtera..


hari ini tubuh badanku meronta-ronta kepenatan,
sambil tekak ku merembeskan suara-suara kesakitan.
adess..bersabar sudah sambil menelan ubat yang sangat tidak enak.


teros kepada topik hangat kita pada malam ini.
tatkala sedang syiok menziarah blog rakan-rakan.
mamat hijau dipaksa untuk menyelesaikan 1 captcha yang seperti berikut.



nampak??
sudah mengesahkan yang pencipta word verification ini orang malaysia.
kalau dulu sudah post pasal tempat tinggal pencipta word verification, klik SINI.


pesanan penaja : dalam proses memilih pemenang kontest.

You Might Also Like

47 kutukan membina...

  1. ahaha! word verification mmg kelaka2 lah!

    ReplyDelete
  2. Ateika : haha..tu la pasal..banyak ag koleksi nye..

    ReplyDelete
  3. haha..kebetulan yang sangat menarik!

    bersin..hihi

    ReplyDelete
  4. Cik Norfa : huhu..mesti tengah bersin time tu..

    ReplyDelete
  5. weeda pernah dapat word verification sucks..haha

    SINI

    ReplyDelete
  6. haha, tu dia
    bersin pun ada
    sat lg kentut plak tak tau lah,haha

    ReplyDelete
  7. penaberkala : haha.tu la pasal..kuar yang pelik2..

    ReplyDelete
  8. nah tisu jamban.lap hingus kau yg meleleh tu!=P

    ReplyDelete
  9. PenuliS :one word..sengal..hahahah..

    ReplyDelete
  10. i pernah jumpa word verification:kentut

    hahaha..cam hampeh

    ReplyDelete
  11. buat sambil tutup mate boleh ni rasenye...haha

    ReplyDelete
  12. SweetyMui2 : hahaha..da ade kentuut..kui3..

    ReplyDelete
  13. mesti die bersin mase ngah pk nak wat word verification tu

    ReplyDelete
  14. yt x pernah dpt yg pelik2 pom.. =p



    ~pinky pixie

    malas nk sign in. hakhak

    ReplyDelete
  15. hahahha...lawak betul..lama kelamaan nti ade word arief... :)

    ReplyDelete
  16. cik puan : haha..tu la pasal..

    anon a.k.a pinky pixie : potong markah untuk kontest tu sebab malas..

    Zura : haha..xde kowt..

    Mohamadazhan hjDesa : macam2 ada.

    ReplyDelete
  17. "bersin"
    ada mksud tersirat tuh...
    bm + bi
    fikir2 kn lah

    ReplyDelete
  18. hahaha.. Bersin! kebetulan yang agak unik abad ini..dan mungkin sepanjang zaman! hahaha

    ReplyDelete
  19. fuyoo, bio benarr org mesia ekk?? memang lucu2 laah wordsss verfyyyyy tuu.!!

    ReplyDelete
  20. haha. yg ni pon bole jadi entry ann. :)

    ReplyDelete
  21. hahaha..bleh lak capture benda ginih..apik ader gak terjumpa..tp x terpikir cm arief..hehe

    ReplyDelete
  22. SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

    http://theun4givenii.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ReplyDelete
  23. tak gemarkan word verification..tgk nak tulis word verification pun da susah :D

    ReplyDelete
  24. achmad : haha..nampak2..

    Kenzo@MrConteng : kesian owang tu bersin..hahaha..

    Anip : senang la bagi owang Malaysia.

    FIFIEY LYCHEE MARATION : betul..owang kite jer..

    Alynn Notnot : mane ade lawak, serius ni..hahaha.

    qilarazak : huhu..da xde modal..na wat cam ner.

    apik pehe : haha..sje jer..kering idea.

    MyZone~theUn4given : thanks.

    TUKANG KATA : same la..aku pown xsuke gak.

    ReplyDelete
  25. Pasal Baling tu..
    sy pun pernah dpat.ehehe

    Mari Berbicara Hati Ke Hati :
    Blogger Lakaran Hati Kasi Ayu Gift

    ReplyDelete
  26. hahahachummmm !! sbb skang ni rmai yg kene selsema..hawhawhaw..

    ReplyDelete
  27. aYu : huhu..baguih2..

    d_LA : betol gak kan.musim tengkujuh nieh..

    ReplyDelete
  28. hahaha...bleh plak captcha tu bersin...pernah jugak dapat captcha camni...tapi ayat lain la...

    ReplyDelete
  29. !.~@Dark Kurosaki@~.! : memang kelakar xingat la kan.hahah.

    ReplyDelete
  30. hahahaa....dalam byk2 word bersin yang die pilihhh

    ReplyDelete
  31. tak pelik pun....biasalah tu..hehehehe.. :p

    ReplyDelete
  32. tak pelik pun....biasalah tu..hehehehe.. :p

    ReplyDelete
  33. bidadarihijau : entah..macam xdek word lain..

    Amirrah Zawani : erm2..terbersin dye..

    Noona : yela..biase jer.. ;p

    ReplyDelete
  34. ahaks...
    bersin...
    dah abis perkataan kot
    tuh yg kuar bersin lak

    ReplyDelete
  35. Pensel Kontot : haha..banyak ag yang sengal2..
    ;D

    ReplyDelete