TIPS UNTUK KURANGKAN TRAFFIK

7:26:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


perjuangan ku masih belum selesai.
masih tinggal 2 kertas untuk ku duduki bagi semester ini.
berbalik kepada topik hangat hari ini iaitu TIPS UNTUK KURANGKAN TRAFFIK.
di sebalik keinginan para blogger untuk meningkatkan trafik.
saya pada kesempatan ini ingin memberi tips untuk kurangkan trafik.


1. jangan blogwalking langsung, musim hujan ni tinggal je dalam rumah tu.okeh?
MySpace


2.jangan komen-mengomen kat blog orang, tak baik jaga tepi kain orang.
MySpace


3.jangan ping post anda kat mana-mana ping site, diari anda takkan la nak kasik orang bace kan.
MySpace


4.hm..yang paling penting, tak perlu buat apa-apa la, senang..traffik anda pasti kurang..percayalah.
MySpace


pesanan penaja : jikalau taktik-taktik ini tidak berjaya, maka anda seorang blogger yang sangat berjaya.
MySpace

You Might Also Like

35 kutukan membina...

  1. haha...kalo weeda wat tips2 ni konfem berjaya...

    ReplyDelete
  2. selalu tips camne nak up trafik,ni terbalik ek..

    XD

    ReplyDelete
  3. betol3~ dan aku slh sorang blogger yg maximum ade visitor 2org setiap hari.. hahaha~

    ReplyDelete
  4. ermm.dh stress sgt gn exm ke encek arief oii...:PP

    ReplyDelete
  5. haha..bijak sungguh!

    good luck exam.

    ReplyDelete
  6. Miss ... : haha..tentule..

    fulas : xlah..orang lain..

    Weeda : uish..mane ade cam tu..ni kisah sebenar arip si poyo..

    aYaz : bosan dengan yang biasa.

    ♥ηαβειια♥ : aku punyer sowang je..

    echah mashuri : haha..saje isi mase lapang.

    noor afzan : thanks ye..

    ReplyDelete
  7. masa mula2 baca tajuk dah rasa pelik..bagus..tips yg berguna untuk mereka yg tak nak berjaya dalam blogging..hehe

    ReplyDelete
  8. pergh
    terbaik punye tips
    harus diikut kalau visitor datang terlalu ramai sampai tak muat ruang komen. hehe

    ReplyDelete
  9. khairolghani : haha..saje wat kelainan cket..

    En iLham : betul3..untuk jimatkan ruang.. :D

    ReplyDelete
  10. urhh..best laa nk hbs exam da..aku ada 3 paper lg..=(

    hurm,xpernah kisah pun pasal trafik..dpt komen pun dh cukup bhgia..hakhakha=p

    ReplyDelete
  11. Roxy Zai : haha.beza 1 paper je pown..wat ilek suda...

    ReplyDelete
  12. ceh..org nak upkan traffic, dia bg tips turunkan traffic

    ReplyDelete
  13. Izamir Ridzwan : haha..yang ramai xsemestinya betul, yang sedikit belum tentu lagi salah. haha

    ReplyDelete
  14. huhu..tips bagus ni..tp kekadang rajen BWz, komenz, pingz pun trafik still seciput jer..hahahadoi !

    ReplyDelete
  15. d_LA : haha..nak wat cam ner..lumrah blogging..

    Azuan : huhu..jangan marah ha.. :D

    ReplyDelete
  16. ha ha.......... aku tak payah buat pun semua tu, traffic memang ciput. cemana tu???

    ReplyDelete
  17. hahha ade plak tips mcm tu
    =D

    skrg dh x kesah pasal blog pun
    bia je la kt blog tu

    ReplyDelete
  18. Huda Luna : huhu..ramai orang carik tips ni taw. :P

    ReplyDelete
  19. hahaha.. sy pernah / sedang buat begitu.. memang berkesan.. XD

    ReplyDelete
  20. ahaha i have been practicing most of the tips ...

    ReplyDelete
  21. P A U L I N E : teroskan usaha anda ;D

    fndrocka : hihi..same la..trafiik kami pown b'kurang..

    N3_XieRRa : sejak bile tuu.. :P

    ReplyDelete
  22. owh apakah...

    baru aje nak berjalan-jalan.. cam maleh plak nak berjalan2 lepas baca tips ni.. aduhai.. ahahaha.. =P

    ReplyDelete
  23. saya bukan blogger yang berjaya. ehehe.

    ReplyDelete
  24. Faarihin : haha..jangan la itu macam..rajin-rajin kan lah..

    0sh!Nz d' sen0r!ta : saya pown same. :D

    ReplyDelete
  25. bidadarihijau : huhu.selamat mencuba.

    ReplyDelete
  26. wahh tips yg menarik..
    haha!! tp i tanak buat :D

    ReplyDelete
  27. Amirrah Zawani : haha.tips yang bagus ni..should try sometimes.

    ReplyDelete