PERNIAGAAN PALING LARIS DI KOLEJ KETIKA MUSIM HUJAN

1:25:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


sekarang kolej tercinta ku dilanda musim hujan yang tidak menentu.
sungguh menguji kesabaran dan ketekunan kerana pada musim ini juga berlangsungnya musim peperiksaan akhir.
tetapi aku bukan mahu story pasal exam..
aku mau cerita pasal satu perniagaan yang mampu menjadikan anda seorang jutawan muda.
..
..
..
..
..
perniagaan yang dimaksudkan adalah ................................................
SOSEJ ROLLL.....






tatkala peniaga-peniaga lain meminimakan operasi mereka, taukeh-taukeh SOSEJ ROLL mula
meningkatkan dan mengembangkan bisnes mereka..
paling sikit pown orang beli 2.kalau dah 1 level ade 50 orang..
kamu congak la sendiri ye..


image : potretkasih.com


pesanan penaja : kalau aku bukak bisnes ni dari semester 1, boleh beli AIRBUS rasenye..

You Might Also Like

23 kutukan membina...

  1. K.I.N.A : memang sedap..tapi tu bukan gambar kite..gambar potretkasih.com yang punye.. gambar yg sebenar xsempat nk snap.. kui3.

    ReplyDelete
  2. keh keh.. member gua jual2 nuget je

    ReplyDelete
  3. MOFASAD : kat cni xdek sangat nugget2.. :D

    ReplyDelete
  4. memang best makan sosej roll kalau masih panas. Time hujan pulak tu.. nyum2!

    eh, lapa la pulak.. huhu.

    ReplyDelete
  5. cik zulaikha : huhu.begitu la perasaan kami di sini. :D

    ReplyDelete
  6. mmg nampak sdp..
    pnh la mkn bnd alah ni zmn kat kolej dulu...
    hehee..

    ReplyDelete
  7. ak pun ingt nk t bisness sem dpn..hohoho

    ReplyDelete
  8. echah mashuri : bisnes apekah..
    huhu.

    ReplyDelete
  9. pergh ni mmg sedapp tambah2 musim ujan la ni..adoiii blik ni kena wat ni..huhuu klu dekat mai antaq uma 1.Dilevery hehe

    ReplyDelete
  10. izee : huhu.xde masalah..caj lebih la cket..haha.

    ReplyDelete
  11. Airbus kepala hangguk.kahkah.kalau kat kolej aku dulu..jual makanan apa pun laku..tak kira hujan aatau tak..kuat mkn budak2 ni

    ReplyDelete
  12. hehehe..tetibe teringat keropok lekor..ade sesapa nk tolong belikan??=p

    ReplyDelete
  13. Cik Su : huhu..thanks..

    nn : rase pown sedap...

    fndrocka : makan...makan..makan..

    ardinihumaira : jom join..shareholder..

    Roxy Zai : meh nak beli tapi kasik upah dulu.. ;P

    Adam Idris : haha..kene try la bro..

    ReplyDelete
  14. macam sedap jer...... tapi aku tengah diet, so aku buat2 rasa cam tak sedap ah!!!!! =)

    ReplyDelete
  15. yang Strategiknyer...diorang jual pada masa orang cukup lapar pada waktu 1pagi-3pagi....
    and waktu itu jugak orang sibuk buat ulang kaji.........termasuk la si arif nie

    ReplyDelete
  16. sebelas : haha..beli la nanty

    cik pia : ceh..sedapppp niey..

    rotu : panjang bebenar kamu komen..hahahahah..

    ReplyDelete