KONTEST MENAMBAT HATI saya_aRief

11:59:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


ini kemungkinan adalah sticky post pertama aku.
mengenai kontest merangkap penghargaan kepada pengunjung setia blog ini.












apa yang kamu perlu buat..??
karang 1 post mengenai blog mamat hijau ni, lebih kuwang macam review.
tak nak panjang sangat, aku bukan suke bace panjang-panjang nie,
jangan bodek lebih-lebih, nak kutuk-kutuk  pown boleh jugak,
asal ikhlas dari hati.


apa yang kamu berkemungkinan dapat..??
aku ekceli tak tawu nak kasi apa kat blogger yang b'jaya menambat hati aku tu nanti.
nak pilih ramai pemenang, tapi bajet tidak mengizinkan.
untuk masa ni seorang sahaja pemenang akan dipilih.
hadiahnya..?
wang tunai bank-in RM50.


bila tutup ini contest..??
23 November 2010.
jadi kalau yang sudi nak join tu, sila post kan sebelum tarikh 23 November 2010.


pantang larang ini contest..??
lepas sudah published entry tu, komen dan tinggalkan link entry tersebut di post ini.
ada paham ka..??
tidak ada syarat tambahan.
tidak perlu tag orang lain untuk join, kalau nak tag jugak takde masalah.


SEKIAN.


pesanan penaja : make sure entry kamu itu simple, tepat, padat, dan ringkas.

You Might Also Like

86 kutukan membina...

  1. dah join! :)
    http://sakinahabdul.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief_17.html

    ReplyDelete
  2. hahaha nk masuk tp mebi bkn rezeki kot sbb private blog. hehe

    may the best wins!

    ReplyDelete
  3. nak join...!!! kena kmpul idea dulu ni..

    ReplyDelete
  4. Wah.. peluang baik nih... Nak join la.. Tapi tak pandai mengampu.. hakhakhak...

    Selamat Hari Raya.. Eh..
    Ini Hari Raya Aidiladha.. Enjoy Tengok Lembu Dikorbankan

    ReplyDelete
  5. sakinah juta : trimas..

    panggil aku shEh : masuk jer.haha..

    Miss ... : best ke? biase jer..huhu..

    cahayachenta : lekas2...

    Asrol Mania : haha..xde hal nye..

    noorafzan : haha.baru nk wat contest. :D

    ReplyDelete
  6. dah join..
    terjah sini naa..

    http://duniacontestnoorafzan.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    ReplyDelete
  7. noorafzan : haha..trimas ye sudi join..nanti akan diterjah. :D

    ReplyDelete
  8. saya join :)

    http://mychocholatelove.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    ReplyDelete
  9. MiMiEy :) : time kaseh cik adek..sudi join.. ;p

    ReplyDelete
  10. hi arief!
    ini coretan sikit apa yg sy fikirkan tntg blog serba hijau ini..
    tq..
    ;)

    http://theqaqa.blogspot.com/2010/11/contest-menambat-hati-sayaarief.html

    ReplyDelete
  11. aRief... aRief... Tunggu...

    Saya join nih... hehehehe

    http://www.asrolmania.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    ReplyDelete
  12. nie link nye...

    http://zura-merrygoround.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    tq..selamat hari raya qurban... :)

    ReplyDelete
  13. kalau yt join, msti kasi menang ok. mimiey n cik pia xleh menang. hakhak.. nnti yt buat ok. carik ilham dulu. huhuuhu~

    ReplyDelete
  14. afiqah yusof : huhu..time kasih kerana sudi join..

    Asrol Mania : okeh2..

    Rara Nasiha : erm2.. macam2 ade..

    Zura : thanks... camat ari rayer..

    Pinky Pixie : cepat2 la join..huhu.

    ReplyDelete
  15. Arief,
    Mahu Tanya.
    Tajuk Entry mesti kena KONTEST MENAMBAT HATI saya_aRief ke?
    Saya tidak ada baca syarat tu.
    Maka dah terbuat entry tidak bertajuk di atas.
    Jika salah.
    Sila beritahu ye.
    Ehehe.

    Tengok Sini Ye Encik Arief,
    Entry Contest Arief

    link entry :

    http://noridayumz.blogspot.com/2010/11/blog-yang-sederhana-tapi-indah.html

    ReplyDelete
  16. Cik Ila dah join!! :)

    http://zarryn.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    ReplyDelete
  17. yeay!! aku join!!

    http://roxyzai.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    ReplyDelete
  18. aYu : da oke da tu..xperlu edit pape..trimas taw..

    Cik Ila : huhu..thanks..

    Roxy Zai : baguih2..tq..

    ReplyDelete
  19. cik nemo sapot! sudah join !

    http://zaihazrasulaiman.blogspot.com/2010/11/contest-menambat-hati-mamat-hijau.html

    ReplyDelete
  20. cik Nemo : time kaseh taw sudi join..hoho.

    ReplyDelete
  21. pergghhhh!!! terhangat di pasaran gak demo nie yer.... aku tengok majoriti POMPUAN jer yang join......

    aku nak join tapi kang kalau aku TERmenang si merah jambu jeles lak ngan aku..... pinky pixie, ko nak join tanak....???

    ReplyDelete
  22. cikpia : haha..ade sowang je laki..haha..cik pinky nak join, dye nak kumpol idea dulu..haha..

    ReplyDelete
  23. Wah.. meriahnya yg join.. bagus2.. join la lagi rmai.. hehehe.. nanti nak buat jugak la kontest mcm ni.. ekeke...

    ReplyDelete
  24. smoge dpt smbutan keyh. msti dpt blog ni kn da up~

    ReplyDelete
  25. bole ke nak join nie...
    belasah je la


    http://ila-alia.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    ReplyDelete
  26. saya sertai kontest menambat hati juga >.<
    sekadar suka suka

    http://belogsayacun.blogspot.com/2010/11/jalan-jalan-jalan.html

    ReplyDelete
  27. Asrol Mania : haha..harap2 ramai ag..
    :D

    maCy : huhu..nak promo blog picisan ni cket.

    iLa SaHaR : boleh je..trimas taw..

    hatima : time kaseh junior...

    ReplyDelete
  28. eyh3, kak pinky pixie lg x leh mng. skandal mana boleh join.
    abg arief, ape kes nie? skandal boleh join ker? x aci, x aci. kalau akk pinky pixie mng lg x aci.
    hahahahahahaha

    ReplyDelete
  29. MiMiEy :) : dye xjoin pown lagi..da rendahkan moral dye..haha..kesian cik yati..hahaha..

    ReplyDelete
  30. hye,assalamualaikum.
    slm perkenalan dr sy nisya ;)
    to you en ARIEF,sy joint contest ak ni ;)
    jenguk2 la page sy ye ;D
    wassalama <3

    -CIK NISYA-

    ReplyDelete
  31. OPS,Lupa! ni link cik nisya,
    http://nurarnisya.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Salam. :)

    http://ukhwah-hati.blogspot.com/2010/11/bagus-janji-ditepati.html
    bacalah kalo nak.
    p/s: bukan utk contest. Sbb aku tahu, aku xkan menang punya. Aeh! kalo ko x approvekan akunye komen ni, boleh tak? Hehe.

    Adeus~~ =D

    ReplyDelete
  33. nurARNISYAzukki : hoho..trimas sudi join.. :D

    nunama : haha..suda publish pown..kire join jugak la ea. ;p

    ReplyDelete
  34. wah, dah implement idea rupanya.
    hehe =)

    ReplyDelete
  35. cik pia jangan masuk hek! pang kang. haha.



    yess, tengah kompol idea ni. hihi.

    ReplyDelete
  36. http://sayfull90.blogspot.com/2010/11/target-x-tercapai.html...nie ha...

    ReplyDelete
  37. ramai erk da msk contest arief nie..huh
    pu3 na join..p ta rtie..
    ngeE~
    =)

    ReplyDelete
  38. noorafzan : huhu.saje try style baru..

    Pinky Pixie : haha..tarikh tutup da dekat.. ;p

    fulas : okeh..

    puteri.diyana : ade la cket..join la kalau sudi. ;D

    ReplyDelete
  39. ARIEF :
    reply komen awak kat entry sy pasal review kawan baru tu.

    ehek3..
    awak kan dah kena review.
    *utk contest tu.ehehe*

    ke nak sy wat entry mcm yg dapat hug tu?
    hoho

    ReplyDelete
  40. aYu : haha.saje je..

    jack benton : hahahahahaha..

    ReplyDelete
  41. besh gak ni..alahai.cane ek nak tambah hati u..hahhahaha

    ReplyDelete
  42. alinac lover : haha..tambat gune tali ler. ;p

    ReplyDelete
  43. rieyana ynn : join ler..sempat ag..hoho.

    ReplyDelete
  44. aku sentiasa 'pemenang' dihati kau kan?!!weksss=p*kelip kelip*

    ReplyDelete
  45. PenuliS : kalo ko xjoin, aku memang kecik ati giler3. ;p

    ReplyDelete
  46. ♥ηαβειια♥ : hoho..time kaceh.. :D

    ReplyDelete
  47. aku bkn xnk join.kompom menang punyelah.tkkn lah kau smpi hati taknk menangkan aku kan?*muka kesian paling cun*

    ReplyDelete
  48. Kalau kontest nak ala2 review tapi pendek susah sikit kot..

    Biasanya org yg buat review blog sendiri ni sebenarnya nak mengetahui apa sebenarnya masalah blog diaorg.Yang cacat dibetulkan,yang baik dijadikan lebih baik.

    ReplyDelete
  49. PenuliS : haha.aku xkire..ko kene join jugak..

    PKE : tu la motif utama kontest ini..hoho.

    ReplyDelete
  50. look interesting.nak cuba jgk ar =)

    ReplyDelete
  51. nak join dari aritu. nasib baik ari ni ingat. tengok2 masih sempat lagi :)


    http://qilarazak.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    ReplyDelete
  52. nak join, tapi xde mase lak... baru nak exam. =,="

    ReplyDelete
  53. Faisal FA : haha..try la.

    qilarazak : thanks taw sudi join. ;D

    M.D 沙美美 : huhu..xpe..next time la.all the best untuk exam. :D

    ReplyDelete
  54. kena paksa join. sob2. T.T

    http://pinkygirltalk.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    huwwaaaaa, research da siap. entry pun da siap. nak smbong tido. miahaha.

    ReplyDelete
  55. wow. hebat sungguh dah buat contest. :)

    ReplyDelete
  56. Bape kerat jerk laki yang masuk nih? hahaha.. rmai jugak awek ko arief.. wahai awek2 jemput masuk blog Asrol Mania jugak.. Wakaka...

    ReplyDelete
  57. wah ramai join..cik tom 1st time jenguk sini ni..jenguk sini dr link yatie cik pinky..comel header blog..

    ReplyDelete
  58. alamak..mcam dah terlambat je nak join..huuu

    ReplyDelete
  59. Pinky Pixie : ha..bagus2...time kaceh cik yati..

    Cik Ekin : huhu..baru nak buat..kui3..

    Asrol Mania : haha..tu la pasal..skandal semua nie.. ;p

    Tomato Gurl's Life : huhu...thanks yer..

    SweetyMui2 : huhu..hendak seribu daya..sempat lagi.. ;p

    ReplyDelete
  60. arief punye pasal, dla join gak contest ni walaupun sorang jer pemenangnya..sapot biki kawan2 pe salahnya kan..memeriahkan majlis..

    sile skodeng laju2 :
    http://nasi-kerabu.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    kalo x cukup syarat gtaw yer..nak kene tepek banner tp dinding x??

    ReplyDelete
  61. d_LA : time kasih taw.xperlu tepek ape2.hoho..

    ReplyDelete
  62. ok siap!!!

    http://bidadarihijau.blogspot.com/2010/11/owh-bidadara-hijau.html

    ReplyDelete
  63. bidadarihijau : huhu...thanks.. :D

    ReplyDelete
  64. lassie dah juin :)
    http://lassiegewdix.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    ReplyDelete
  65. aYu : haaha.mane ade..cket je..

    lassiegewdix : huhu..thanks taw.
    :D

    ReplyDelete
  66. aku berhempas pulasan menyiapkn n3 kontest kau.kire dh join la kan.haaa..pe lg,cpt gulung2 nama sume.pas2 buat2 pilih nama aku.ekekeek..

    http://seputehqasehdia.blogspot.com/2010/11/menjoin-kerana-terpaksa.html

    ReplyDelete
  67. jd owg laz x??hehe

    nah2..^_^

    http://nurulamiragani.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    ReplyDelete
  68. join sudah http://riannanisa.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hari-sayaarief.html

    ReplyDelete
  69. kalo dapat evo x nak gak join.,
    hahahahaha.. :))

    ReplyDelete
  70. arief, ak join jugak.. hehe

    sila tengok:

    http://aynawrote.blogspot.com/2010/11/arief-hilmi-aka-sayaarief.html

    ReplyDelete
  71. nk join ar gak..hehe~
    http://sophieamr2508.blogspot.com/2010/11/kontest-menambat-hati-sayaarief.html

    ReplyDelete
  72. time kaseh kepada semua yang sudi join..
    yang anta lewat pown masih diterima sebab masalah internet..
    kontest ini dengan rasminya ditutup.
    :D

    ReplyDelete
  73. Da tutup? Ada makan-makan tak nih? haha...

    ReplyDelete
  74. Asrol Mania : haha..xde2..

    WerT : padan muka hang. ;p

    ReplyDelete
  75. da tutup buat kenduri doa selamat la.. hahaha...

    ReplyDelete
  76. Asrol Mania : jemput datang la esok..
    sebelum subuh.

    ReplyDelete
  77. Asrol Mania : haha..lebih kuwang.

    ReplyDelete