Header Untuk Qila

6:50:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


hari ini tergerak hati untuk join 1 kontest dari rakan blogger iaitu Qila
ari tu dye ade join gak kontest aku, so ni nak balas budi dye balik.
walaupun tak seberape header yang aku buat ni..
tapi tu je la yang termampu.
kepada sape-sape yang nak join klik SINI
hadiah dye menarik-menarik semua taw., inner, outter, shawl ape bende entah..rasenye semua untuk awek2..

Hadiah :
1 Hadiah Utama : Shawl Gypsy berharga RM25 + Inner berharga RM8
1 Hadiah kedua : Shawl Cotton bernilai RM12
1 Hadiah ketiga : Shawl Chiffon bernilai RM10
2 Hadiah saguhati : Inner bernilai RM8/satu

hahahaha..tidak salah untuk mencuba kan.
ini lah hasilnya.






bagi yang berminat untuk join, klik SINI


pesanan penaja : kalau aku menang, aku nak kasik hadiah tu kat bini aku yang nombor 1, 2, 3, dan 4.

You Might Also Like

46 kutukan membina...

  1. comel header tu.. ;)
    uik ramainya bini..haha

    ReplyDelete
  2. eh eh that girl is my friend.how come i dont know.awww best of luck anyways. sangat cute! (;

    ReplyDelete
  3. gud luck..byk betul bini yeh..hoho

    ReplyDelete
  4. ehhh..arief punya lg comey! good luck!

    ReplyDelete
  5. Cikbelog : thanks..ramai2 baru best..

    Muz & Ecah : join la sekali..

    d_LA : trimass..

    Anip : thanks..

    kinn : ramai3...

    fulas : join je ler..

    ReplyDelete
  6. Cik Liyana : huhu..thanks.. simple2 je.

    ReplyDelete
  7. haha.tahniah.ko ade kemahiran buat bnde mcm tuh.tapi kalau aku pon join tkkan aku dapat inner jgk.bhahahahha

    Terkini: 1. Contest Makan Ayam 2. Eh! Kenape Nama Kau Vicky? 3. Saranan Aku Untuk Kerajaan

    ReplyDelete
  8. auwww.. thanks tau sudi joinn.. :)

    ReplyDelete
  9. boleh tahan...kreatif..pape pun good luck..

    ReplyDelete
  10. Zulfahmi Abidin : haha..trimass bro...ko dapat outter kowt.

    qilarazak : accepted kew x nieh? ;p

    Zura : thanks..

    ReplyDelete
  11. gd luck..
    hamboi2, siap berangan nk bg bini no 1,2,3,4. haha.

    ReplyDelete
  12. Pinky Pixie : haha..biarkannn..btw, duet tu belom transfer ag..sabar..

    ReplyDelete
  13. hoho..rajin2..nak masuk tapi macam xrajin nak buat header..coz tengah final..btw..da follow sini...

    ReplyDelete
  14. ************* : huhu..all the best 4 final..thanks sudi follow.

    ReplyDelete
  15. nurul amira : huhu..time kaseh..

    Miza Yusof : thanks. :P

    ReplyDelete
  16. sugar2 kapas strawberry : huhu..thanks..lame menyepi.. ;p

    ReplyDelete
  17. bile ko nk wat header tuk aku satu

    ReplyDelete
  18. yong nak join ponx reti buat header..adoi

    ReplyDelete
  19. chopppp nak jadik bini ko.....!!!!!! aku nak SEMUA hadiah tu tau!!! =)

    ReplyDelete
  20. gud luck jgk untuk arif..wah2..
    saingan sengit disini XP..
    erk? ramainya bini..abeh nany no brpe nih??
    HAHA..joking :P

    ReplyDelete
  21. maCy : haha..boleh jer..

    sekuk tawa : ntah laa... hahaha..

    afiqah yusof : thanks..

    cikpia : hahah..cikpia bini nombo bape entah...hahaha

    nany : boleh je..sila amik nombor kat kaunter depan.

    Ikemal : thanks.. :D

    ReplyDelete
  22. nur + alinac lover : sowie lambat publish..error cket.time kaseh nur, alinac lover, xpe nanti leh belaja.

    ReplyDelete
  23. woo..best o hadiah dia..
    cik arief leh kasik awek la kan kalo menang...

    ReplyDelete
  24. arip. I tag u join contest ni plak. jumjum~

    http://sibellabongsu.blogspot.com/2010/11/contest-gambar-paling-chill.html

    ReplyDelete
  25. sma ar..
    aku pun ada 4 bini...
    hahha

    ReplyDelete
  26. waaa...cntik seh!!^_^
    sapa sudi buat header utk aku?ahah!=p

    anyways,anda di tag!

    award: i like you~

    ReplyDelete
  27. bini 1 - hadiah utama
    bini 2 - hadiah kedua
    bini 3 - hadiah ketiga
    bini 4 - hadiah saguhati
    macam semua hadiah tu awak akan dapat kan. pelik pelik.

    sy baru perasan yg slame ni sy x follow awak. hahahahahahaha. arif, follow saya balik ea. :p

    ReplyDelete
  28. amboi nak kasi ini yang tak tahan tu....lebih dari 1 plak tu..wahaha...gud luck!

    ReplyDelete
  29. perghh.,
    menarik tu.,
    kalau menang nanti boleh try pakai kat umah ek.,
    mesti stylo.,
    hahahahaha... :))

    ReplyDelete