BUFFERED EARNING PERTAMA UNTUK lensa saya_aRief

9:54:00 AM

salam.
selamat sejahtera.


pada petang keesokan hari akan berlangsungnya peperiksaan akhir bagi kertas 
aku yang terakhir, sungguh teruja dan mendebarkan.
tetapi kebimbangan aku untuk menghadapinya berkurang,
tatkala nuffnang menganugerahkan buffered earning pertama untuk lensa saya_aRief
ni blog aku yang khusus untuk fotografi, walaupun masih tidak pandai untuk tangkap gambar smart-smart
macam orang lain..tapi tidak salah untuk belajar bukan.
blog ni baru je ditubuhkan, berape entah umur dia.sudah lupa.
screenshot untuk BE pertama lensa saya_aRief




picit untuk tumbesaran.


sudi-sudikanlah untuk menjejaki lensa saya_aRief


pesanan penaja : terima kasih nufnang, sangat gembira.

You Might Also Like

35 kutukan membina...

  1. sy pun minat gila fotografi~
    teringin utk memiliki DSLR~
    tp,,
    mungkin makan beberapa tahun utk kumpul duit..

    apepun~
    sokong minat arief~
    sbb..
    bila minat..kita akan buat kerja2 minat tu dgn sepenuh hati..
    dan hasilnya juga pasti baik~'

    cayok!

    ReplyDelete
  2. aYu : huhu..bersemangat bace komen ayu ni..time kasih ye.. :D

    ReplyDelete
  3. wah tahniahh yer..izee pon 0 zero dlm fotogrphy ni minat tu ade tp xpandai

    ReplyDelete
  4. bertambah murah rezeki dia..tahniah..

    ReplyDelete
  5. seronok kan dpt BE...terus bersemangat utk update blog..

    arief dapat BE pun iklan kamera..sesuai sangat dengan blog..

    btw..
    gambar2 tu sume cantek...keep updating ye...=))

    ReplyDelete
  6. teruskan usaha..
    dan
    tahniah dapat BE ye
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah :) semoga bykkkk lg pasni :)

    ReplyDelete
  8. izee : huhu..same la..minat je lebih..

    - zuriey - : time kasih ye.. :D

    Weeda : huhu..tu la pasal, dan2 je..time kaseh weeda.. :D

    nur : okeh..time kaseh..

    Redbloodsnow : mintak2 la..leh jadi cam akak.. ;p

    ReplyDelete
  9. atoyis : mintak ngn nuffnang.. :D

    ReplyDelete
  10. skang mmg ramai yg terpesona dan minat amik gambar ni...Shaya pun shuka jugak..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...moga murah rezeki dan mendapat banyak-banyak BE lepas ni...Amin...

    ReplyDelete
  12. KSWSK : huhu..ramai2 suke :D

    Nadia arRumaisha : huhu..amin.. :D

    ReplyDelete
  13. arief :

    dah dpt duit tu..belanja la kite..ape lg..hehehe

    ReplyDelete
  14. aYu : huhu.xde hal pnye la..ayu bayar kan..

    ReplyDelete
  15. sorry..nak kacau jap..anda kena tag..hehe

    ReplyDelete
  16. tahniah2..pstt..dla dah follow c2..

    ReplyDelete
  17. - zuriey - : huhu..mintak utang dulu ye. :D

    d_LA : time kaseh.. nanti mintak gula-gula kat kaunter depan. ;p

    ReplyDelete
  18. tahniah!!!!!

    earning saya_arief + earning lensa arif = SILA BELANJA..... =)

    ReplyDelete
  19. cik pia : xleh..sebab salah eja "arief" yang ke-2 tu.. ;p

    Zura : sukses2. :D

    ReplyDelete
  20. gud luck!!:)
    btw,tumpg tye..cmne eh nk wt nuffnang 2? >_<

    ReplyDelete
  21. wah.
    tahniah 3.

    so, belanja KFC boleh ?

    ReplyDelete
  22. yana : huhu..time kaseh..sign up je kat nuffnang.com.my.then letak ads unit. :D

    MiMiEy :) : huhu..boleh sangat..pizza hot pown boleh.

    ReplyDelete
  23. wah tahniah..nanti dapat lagi..dan lagi..dan lagi..yeay..!

    ReplyDelete
  24. chaiyok chaiyok...pakcik kayo pakcik kayo hehe

    ReplyDelete
  25. cane na dpt buffered earning neh..adehh..nak gak..btw..congratz!!!

    ReplyDelete
  26. Cik Liz a.k.a Leza : huhu..xde la kaye mane.. ;p

    Tyra Omar : update je profile survey kat nuffnang..huhu..

    ReplyDelete
  27. kak blogger pinggiran. Mana nak dpt be be ni, ngeeee....

    ReplyDelete
  28. Tcr Ain : dapat jugak..cume cepat dan lambat je..
    :D

    ReplyDelete
  29. nati da dpat gaji bli kan kat abg 1 slr yep...hahaaaa

    ReplyDelete
  30. abg lab tngah bcuti : aku tawu siapa kamooo... $%^&*(

    ReplyDelete