AWARD PALING MANTAP

10:24:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


malam ini dengan berbesar hatinya aku ingin memaklumkan kepada rakan-rakan bloggers,
aku telah menerima 1 award yang paling da bomb untuk musim ini.
anugerah tersebut diberikan oleh KRL.
ayat-ayat ditulis oleh beliau untuk pemenang-pemenang award ini membuatkan diri ku berasa begitu berharga.
walaupun aku jarang menyinggah ke blog beliau, beliau tetap menganugerahkan award ini.
setinggi-tinggi penghargaan dan tahniah.




dengan ini ingin ku sampaikan anugerah ini kepada mereka-mereka yang terpilih.
yang tidak terpilih jangan berkecil hati.
anugerah ini diberikan berdasarkan kepada faktor-faktor muka bumi.
1. ketulenan.
2. keramaian pengkomen.
3. suka singgah blog picisan ini.
4. semua di atas.


mereka yang terpilih adalah :
pinky pixie
cik pia
echah mashuri
dyla
roxy zai


pesanan penaja : jangan lupe amik taw kepada yang dapat ni..jangan tanya aku pasai apa semuanya wanita.

You Might Also Like

27 kutukan membina...

  1. aku kelas 1 rose la.....
    kena amik gak ka anugerah kelas 1 anggerik????

    ReplyDelete
  2. name pmpuan yg ditag?
    sbb tukang komen ramai yg pmpuan la tu...
    :p

    ReplyDelete
  3. Syima Syaz : huhu..nape xtanye..tanye la.. ;p

    ReplyDelete
  4. Miss ... : berbesar hati lagi bagus. :D

    ReplyDelete
  5. yeahh.dpt award dr ketua klas!hee...nnti pas exam hupdate ye...huhuhuh...

    ReplyDelete
  6. echah mashuri : okeh2...jawab elok2.

    ReplyDelete
  7. arief..
    kamu nak domain kan?
    kamu ada peluang ni.
    kena tag masuk contest GA Domain by MelRomeo.
    Click sini ok.

    http://www.noorafzan.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

    ReplyDelete
  8. noor afzan : okeh2..nanti akan diupdate..

    fitri : trimas.

    ReplyDelete
  9. salam arief..
    minta tolong bagi address
    ada benda nak post as a token sebab bg suggestion for my blog

    email me yer at inz8799@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. yeyeay dapat award..hehe..oke, nt dla wat yer tok ketua :P

    ReplyDelete
  11. i3na : nak kasik ape..susah2 je.. ;p

    d_LA : okeh.. :D

    ReplyDelete
  12. i3na : tapi kan suggestion ape..? sudah lupe.. :D

    ReplyDelete
  13. ala arief
    yang minta bagi suggestion tuk nama blog tuh.. hehe..
    takpelah tak ingat pun
    just email me ur add yer..

    ReplyDelete
  14. i3na : ooh..da ingat da..kui3..da nyanyok sekarang nie..harap maaf. :D

    ReplyDelete
  15. blog aku tak leh masuk dalam list la jawabnya..hehe..tahniah dapat award..

    ReplyDelete
  16. terlepas bace entry ni. ngeh2.. sorry tuan rumah. ekeke~

    ReplyDelete