APE AKU BUAT LEPAS PUBLISH POST...

2:11:00 AM

salam.
selamat sejahtera.


sudah awal pagi.
mata masih belum mampu melabuhkan langsirnya.
taukeh sosej roll juga masih belum tiba ke lokasi.
update blog usang ini sebelum meneruskan pengajian untuk paper ku yang terakhir.






ape yang kamu sekalian selalu buat bile sudah publish post baru..??
kalau bagi mamat hijau yang poyo ini.
aku akan lakukan perkara-perkara yang berikut.
1. ping kat innit.nuffnang.com + share kat twitter.
2. ping kat gengblogger.com / gengfotografi.com (gambar).
3. ping kat pinguptrafik.blogspot.com
4. ping kat bloggerfeedurl.blogspot.com


manyak lagi ping site lain yang boleh diguna.
tapi aku biase guna yang ini sahaje.
senang dan mudah.


pesanan penaja : sosej roll, bila mau datang...
MySpace

You Might Also Like

27 kutukan membina...

  1. ♥...LuNa aiNi...♥ : same2 la kite ping2..
    :D

    ReplyDelete
  2. ♥...LuNa aiNi...♥ : yeah2.. huhu.. :D

    ReplyDelete
  3. Emilia Emira : haha.apekah itu. ;p

    ReplyDelete
  4. of coz la ping after publish post..hehe

    ni ada 3 tmpt lagi leh ping

    selangorbloggers.com, kelantanbloggers.com dan johoreanbloggers.com

    ReplyDelete
  5. WAHHH BYK GAK EK TMPT KO PING EK DIK. AKAK CUME KAT INNIT N GB PASTUH KAT MY OWN FB SAHAJORK...HEHEHE

    ReplyDelete
  6. wahhh byk dh tu..dla ping kat innit jer :P

    ReplyDelete
  7. yumi + najim : xde..hahaha..

    ~ ReD ~ : huhu..time kasih..nanti nak try..

    Hasrol Nizam : belom try ag.. thanks..

    Redbloodsnow : huhu..akak xpe, da ramai orang singgah kalau xping pown..

    d_LA : huhu..agenda bisnes.. :D

    ReplyDelete
  8. yumi + najim : huhu..tu la pasal..

    ReplyDelete
  9. banyak nyer tempat die ping.. zairie selalu ping kat innit je.. hehehe.. papepun ada beberapa tempat ping baru dengar.. hehe.. sharing is caring :D

    ReplyDelete
  10. Zairie Husin : huhu.biase la..banyak ag ping site..ni baru cket.

    ReplyDelete
  11. kalau aku, aku x ping serentak 1 masa.

    so lg sng nak + trafik bile ping waktu2 lain, waktu kemuncak cthnya.

    ReplyDelete
  12. bkn lepas tue tamat ke..hihiihi..

    ReplyDelete
  13. Ery Farieha : hoho..taktik ko cam tu ea..

    Zura : mane ade tamat.. :P

    ReplyDelete
  14. ok, nnti tolong simpan entry ni utk yatie ek, senang nk rujuk. hehe. selalu yt men ping pong dekat fb je. kesian kan.. huwaaa~

    ReplyDelete
  15. Pinky Pixie : otai2 memang ping kt fb je..huhuhu.. ;p

    ReplyDelete
  16. - zuriey - : hoho..untuk mantapkan dan menstabilkan ini blog. :D

    ReplyDelete
  17. Arief,link pinguptrafik broken ar..x wjd pun blog tu..=)

    p/s:gengblogger.com dah lama xleh buka..

    ReplyDelete
  18. Faisal FA : yeke..? tapi owang lain ping elok2 je ade..huhu.

    ReplyDelete