SINGGAH KE PIZZA SEKALI DALAM DUA TAHUN

12:12:00 AM

salam.

selamat sejahtera.

malam ini sangat istimewa bagi aku dan teman-teman,
kerana salah seorang rakanku telah bersetuju untuk belanje pizza..
teramatlah jarang bagi kami insan-insan kerdil untuk makan di pizza hot ini.
jadi bila da masuk dalam tu, mula lah perangai pelik-pelik.
ayuh kita layanzz dinner time kami.

***SEBELUM***






***SELEPAS***

kami gay sahabat baik.

pesanan penaja : terima kasih sahabat.

You Might Also Like

42 kutukan membina...

  1. nak usha abg gay tu.. haha.. =p

    pehh, meleleh airliur tgk pizza tu.. erm, bila org tu nak blnje nih.. haha

    ReplyDelete
  2. Pinky Pixie : haha..usha la.. tunggu cash out..hahaha..

    ReplyDelete
  3. fulas : dop tawu la saipull...hahaha..

    ReplyDelete
  4. eleh...kiter pun p makan pizza gak la..
    orang belanja.kat KB MALL.heheheheh..
    huhuhuhuh..
    dan awak bile nak belanja saya pulak?

    ReplyDelete
  5. sanaa Arif : hoho..KB mall ye.. nanty bile da kaye la..

    ReplyDelete
  6. lepas cash out, banjer pinky pixie......
    lepas banjer pinky pixie, banjer aku plak.....
    kalo tak aku boikot blog nie 7keturunan...... muahahahahhahahaha!!!!

    ReplyDelete
  7. nur : haha..call la 1-800-88-2525

    Liyana Lunia : tunggu la 1000 tahun lagi..huhu..

    cik pia : ambooi...sampai 7 keturunan tu..

    ReplyDelete
  8. peerghhhh...sodapnye tengokkkkkkkkk
    blanje blnje..ahha

    ReplyDelete
  9. bh : sabar2..suda dimasukkan dalam list menunggu... ;p

    ReplyDelete
  10. wah..
    licin semua nye.
    hahahaha.
    x suka sangat piza sebab dy roti.
    hoho

    ReplyDelete
  11. MiMiEy :) : haha.sedap ape..kui3..tambah2 kalau orang belanje.

    ReplyDelete
  12. awak, klau x letak ads kat leaderboard bleh x?

    ReplyDelete
  13. tertibe terase cam dah lame xmakan piza

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete
  14. Noona : xde masalah pown..

    Bro Framestone : hoho.nanty singgah la.

    ReplyDelete
  15. lassiegewdix : hoho..membazir tu amalan yang tidak elok..

    ReplyDelete
  16. motip?
    easy..
    once i saw your comment within the ':p' icon, i started to :)..
    so, galbana frere..

    ReplyDelete
  17. Wanie-san : best yang tersangat..

    ReplyDelete
  18. da lapar la plak..pizza yang menggoda!!!huhuuuu

    ReplyDelete
  19. MyZone~theUn4given : tentuleee.. hahaha

    ReplyDelete
  20. pergh ~~ meleleh dah air liur nengok. apa la nasib pizza jauh kat kota bharu. hukhuk

    ReplyDelete
  21. delour : ceh..nak jugak tuu...

    Cik Lily : haha..nanty kamu belanja sama saya.. ;p

    ReplyDelete
  22. trimas amad...
    あなたはどうもありがとう
    hehehehe....=D

    ReplyDelete
  23. haku lapaq! kat mesia ade tak pizza hut 24hours eyh?

    ReplyDelete
  24. Pemburu Pontianak : untuk..?

    ♥ηαβειια♥ : ntah..nanti aku bukak la..hahhaha..

    ReplyDelete