SANG KENARI VS SANG KIJANG

11:46:00 AM

salam.

selamat sejahtera.

perutku sudah berkeroncong..tetapi dek kerana sistem 2 in 1 yakni breakfast + lunch,
t'paksa mengikat perut dengan air suam-suam kuku.
pada malam ini akan berlangsungnya perlawanan separuh akhir pertama
Piala Malaysia..
pasukan aku..??
sudah semestinya Red Warriors..


1 lagi match antara Johor Fc dengan Negeri Sembilan..
tidak tahu ingin sokong yang mana, tapi kalau negeri 9 layak pown okeh jugak.
boleh balas dendam yang lepas-lepas..kui3..

pesanan penaja : semoga permainan malam ini bersih daripada insiden-insiden yang tidak diingini

You Might Also Like

25 kutukan membina...

  1. Olek..olek..olek..olek..

    Male ni kito gomo sengoti..

    ReplyDelete
  2. c u tonite!!

    bak nombor tepon, nak sms ngutuk sepanjang perlawanan..... =)

    ReplyDelete
  3. makan banyak banyak. biar gemuk sikit.

    ReplyDelete
  4. Miey : jolo doh..hahaha..

    cik pia : amik je..999..

    Noona : uikss...apesal lak..

    ReplyDelete
  5. Tuh la. Biar lah main elok2!

    Duk dah gaduh2 x gemar nk tgk!

    Bila tgk game org luar, kata x support org sendiri.

    Kalau dah gaya bergaduh bukan bersukan, sapa nak tgk! :P

    Harap semua lancarrrr~

    ReplyDelete
  6. d_tieah : ye..lawan kelate..

    Dilakochan : huhu..itu dia luahan hati seorang pencinta sukan negara..hehe..

    ReplyDelete
  7. Pensel Kontot : haha..tunggu dan lihat.

    ReplyDelete
  8. glory2 red warriors !! yeahhh !!
    ade live kat tv x?

    ReplyDelete
  9. Wanie-san : ceh..haha..

    Pinky Pixie : sayang sekali xde.. :D

    ReplyDelete
  10. Roxy Zai : huhu.semua bagus semalam.

    ReplyDelete
  11. jangan baling-baling mercun..haha ;p

    ReplyDelete
  12. hey arief !
    semalam tgk gak game tu. sakit hati kot !! adoyai

    ReplyDelete
  13. gunung daik bercabang enam..jom pergi bersenam..hahahaha...
    pak ali bersuara garau, saja bergurau....

    pak alif go to work every day,
    so arif,what's up today?

    ReplyDelete
  14. aku sokong red sebab sue kesayangan aku belah sana

    ReplyDelete
  15. tolong jawabbbb ;)October 24, 2010 at 6:22 PM

    salam ,

    ak nk tanya , kau punya opera mini leh guna g x skg ?

    sbb ak pakai dalam 2 bulan ja , skang dia xblh bukak dah .

    :)

    ReplyDelete