ROMEN DAN ROGOL

1:19:00 PM

salam.

selamat sejahtera.

mohon maaf di atas tajuk entry yang agak merapu.
tengah hari yang sangat panas, mencecah 100 darjah celcius bawah takat beku.
setelah menjamu nasik lemak ayam extra tadi, godek-godek di halaman blog
untuk membalas sedikit komen daripada pengunjung.
tatkala aku menjeling ke ruangan shoutmix.
aku ternampak sesuatu..


ade seorang pengunjung tinggalkan mesej macam tu.
aku masih tidak mengerti akan peranan mesej itu.
adakah salah satu topik dalam blog beliau, aku masih konpius.
tapi yang ditinggalkan link nye adalah emel beliau, bukannya url blog.
aku sudah mula bingung...
ade sape-sape leh tolong..?

pesanan penaja : adakah aku mengenali beliau.??


You Might Also Like

36 kutukan membina...

  1. rogol ? romen ?
    komen boleh..hehe

    ReplyDelete
  2. perghh...
    bahaya ni,
    baik ko berhati2..

    XD

    ReplyDelete
  3. aYaz : dalam langkah berhati-hati. ;p

    ReplyDelete
  4. spam je tu..
    cuba email kat dia tgk.

    ReplyDelete
  5. wahahah..apahal sampai macam tu sekali.scary! :P

    ReplyDelete
  6. isshh..gersang kot...hahaha. larikss

    ReplyDelete
  7. noor afzan : haha..tapi ade akaun fesbuk..

    luvly mya : entah la...huhu.

    Redbloodsnow : maybe la zie.sape tawu kan.. ;p

    ReplyDelete
  8. Uruchimaru @ kf : tersurat tang mana tue.. ;p

    ReplyDelete
  9. Wanita Mutalib : haha..sangat2 bahaya...

    ReplyDelete
  10. Arief...biarkan saja mesej tersebut,kita biarkan orang ramai menilainya melalui pandangan mereka.

    ReplyDelete
  11. zmah : huhu..die salah taip kowt..kui3..

    ReplyDelete
  12. Club? Club yg tak faham apa yg dimaksudkan ke? Hehehe... ;p

    ReplyDelete
  13. saja je tu..nak wat gimik kot, tp hati2 tau, mana tau malang x berbau!

    ReplyDelete
  14. teratai : harus lebih waspada selepas ini.. huhu

    ReplyDelete
  15. dia nak rogol bro ker?
    ish3.
    jaga2, upah pengawal peribadi cepat.
    hahaha

    ReplyDelete
  16. rogol tu apa?
    romen tu bley makan ke?

    sebagai seorang yang inesen, saya tak paham la..... =)

    ReplyDelete
  17. PenuliS : :P

    MiMiEy :) : sape nak jadi bodyguard sy?? hahaha..

    cik pia : ceit..agak sengal.. ;p

    ReplyDelete
  18. title besh...nak komen sepatah....

    ReplyDelete
  19. The Sharkox : haha..kejam...

    Kak yana : lebih sepatah tuu.. ;p

    ReplyDelete
  20. haha.. berhati2 la d jln raya. abeslah kesucian mu nnti. muahaha

    ReplyDelete
  21. erm..lupakan romen dan jgn lupa rogol..

    dia suh tggalkan dua2 ke??


    uhhh..rumitnya!! kalah soalan final aku..demmmm

    ReplyDelete
  22. Pinky Pixie : sudah ku carik bodyguard.. ;p

    POSH76 : haha.entahle..

    Roxy Zai : soalan final pown xdek susah cam gini.. ;p

    ReplyDelete
  23. hahaha...apelah org itu..sexsual harrasment..

    ReplyDelete