PUAKA NUFFNANG

9:38:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


mencelah tatakala kesibukan melanda diri.
tahukah anda, bahawa nuffnang ini sangat menyeramkan..??
bagi yang belum mengetahuinya, akan diterangkan selepas ini.
akan tetapi, anda haruslah kuat semangat, mental dan fizikal.
blogger newbie macam aku ni makin lah kuat terase penangannya.
tanpa melengahkan masa, marilah kita melihat dan mengenali PUAKA NUFFNANG ini.
MySpace



nampak x dalam gambar di atas..??
puaka nuffnang = cash out my earnings!
kalau dah picit bende tu, jadik telur ayam balik lah earning kite.
nanti jadi dah kurang motivasi nak blogging..kan2..??
MySpace
oleh hal yang demikian, aku menangguhkan dulu hasrat ku untuk cash out.
untuk makluman, aku xpenah cash out lagi sejak join nuffnang..
MySpace
tunggu la sampai boleh beli kapal terbang 2 guni..
jangan marah ha..


pesanan penaja : sungguh enak maggi kari berapi..
MySpace

You Might Also Like

30 kutukan membina...

  1. uissh .
    ngat ape larh tadi .
    lassie pun tak cash out lagi aw .
    huhuhu !
    cm seram lak aai //

    ReplyDelete
  2. lassiegewdix : haha..jangan marah ha..kite tungguh manyak2 cket baru cash out.

    ReplyDelete
  3. kalau aku, aku dah cashout dah terus. Sebab 1st cash out tu, akan jadikan earning utk akan dtg cepat naik. Tu hanyalah pengalaman aku jer

    ReplyDelete
  4. Ayie : ooh..macam tu ea..baru tahu plak..time kasih kerana bagi pendapat.

    ReplyDelete
  5. tak pernah pun check brp amount nuffnang..dulu (masa blog lama) ada lah check,byk gak tp tak cash out then sbb transfer ke blog lain n tutup trus nuff...pastu pasang balik just sbb...hiasan...hehe

    ReplyDelete
  6. SyimaSyaz : ish2...ade gak macam tu..xkan wat hiasan je.. ;p

    ReplyDelete
  7. whoaa.. yang penting teruskan minat dalam blogging...

    ReplyDelete
  8. hazman aka species1980 : yeah..teruskan blogging..

    ReplyDelete
  9. errr... jangan lupe janji2 manismu.
    yeah! tamo gula kopiko.


    nak................






















    nak...............................
















    MEKDI KE K-AP-C ke.. ok gak..

    hahahaha. boleh? boleh kan.. kan..

    ReplyDelete
  10. Pinky Pixie : haha..xde masalah..tunggu gajah sampai dulu.. ;p

    ReplyDelete
  11. tanak cash out :( maseh sikit . nak tunggu riban riban dulu . :P

    ReplyDelete
  12. caca : huhu..tu la pasal..baru semangat nak cash out kan.. ;p

    ReplyDelete
  13. ingt kn ape yg puaka..hahah..aku x pena klik lg..nk kumpul2 dulu...

    ReplyDelete
  14. Anip™ : haha..mesti manyak kan jumlah nye.. ;p

    ReplyDelete
  15. belom cashout tetibe die jadi rm0.00 lagi puaka ! :D

    ReplyDelete
  16. sugar2 kapas strawberry : huhu..selamat datang.

    elmo blurb : tu lagi serammm.. ;p

    ReplyDelete
  17. woit, dah riban ke tuh nilainya.?

    ReplyDelete
  18. dah cash out jangan lupa blanja!!!!!!!!!!! aku tuntut walau ke lubang jamban!!!

    ReplyDelete
  19. Tak pun ko hulur aje kat aku. Biasr aku cash out kan.. :)

    ReplyDelete
  20. ingatkan ape lah yg puakanye nuffnang nie..itu bkn puaka lagi..siap ngan jembalang lg...hehe

    ReplyDelete
  21. nuffnang pakai saka kot, tu sbb puaka..hehe!!
    jom makan sandwich megi..sedapnye..

    ReplyDelete
  22. wa..teringin nak cash out..
    tahniah dgn citer seram anda...seram giwlerrr..:P

    im follow urs..

    ReplyDelete
  23. gua ingt lu nak kutuk nuff tadi.. gua dah panas dah... har har har

    ReplyDelete
  24. noor afzan : huhu..xde la sampai riban..

    MiMiEy :) : tom yam ag sedapp.. ;D

    .s.o.f.i.a. : haha..carik la kalau jumpe...

    n i k l i s a : hoho.. ;p

    fairus : mane bleh cam tu..nak wat kahwin ni...

    Zura : jembalang ape ea.. ;p

    toyolkiut : haha..saka la plak..sandwich megi..??

    carr : haha..perli kah..

    hamzah ian : mane bleh kutuk2..huhu..

    ReplyDelete
  25. haha. mmg puaka kalau jadi telor ayam kat situ. baik tangguh dulu cash out. sabar2! haha

    ReplyDelete
  26. nursarah puteri biru : huhu..betui2..tunggu lame cket. ;p

    ReplyDelete
  27. ha!! da cash out tu share2 la :P huhuhuhu

    ReplyDelete