PERBEZAAN TRAFIK : DUNIA REALITI DAN DUNIA BLOGGING

6:53:00 PM

salam.

selamat sejahtera.

sape yang bleh bagitaw perbezaan antara traffik antara dunia realiti ngan dunia blogging ni..?
ha..xpe, biar si poyo yang bagitaw..

perbezaanya adalah, dalam blogging ni, traffik yang sesak itu sangat diingini dan dimahukan oleh bloggers.
tapi dalam dunia sebenar, kalau traffik jem, ade la maki hamun sana-sini..

WARNING : traffik yang meriah akan mengakibatkan earning anda lekas naik, ekspecially BE.
suda lama tidak melakukan aktivitas untuk menaikkan traffik di blog ini..

pesanan penaja : BE suda lame menyepi.
MySpace

You Might Also Like

36 kutukan membina...

  1. jem sedak make denga roti mat alep oii.

    ReplyDelete
  2. jem kat real life tak nak, tp trafiic yg tinggi kat blog mmg nak :D

    ReplyDelete
  3. kalo jem i tengok jer sbb i jalan kaki g keje..heheh..5min jer br0, buang ms bwk kete..bilivit !

    ReplyDelete
  4. haha. memang pun. tp still x bape faham psl BE ni.

    ReplyDelete
  5. Mr Noble : hoho..betui sekali...

    d_LA : bilivit or not.. ;p

    natasha MDG : search je kat google, ramai otai da bagi penjelasan.huhu..

    sugar2 kapas strawberry : saye pown suke.. ;p

    ReplyDelete
  6. tu ar..dh lame x blogwalking..traffic menjunam jatuh..adoi

    ReplyDelete
  7. Shafawi Hamzah : haha..tu la pasal, kalau kurang bw, trafik jatuh, alexa rank lagi la..

    ReplyDelete
  8. kalo traffic blog ~ sengih jer kalo tinggi :)

    ReplyDelete
  9. aku nie langsung tak amik port trafik ka, alexa ka..... janji tulis..... =)

    ReplyDelete
  10. Nur Azila Ismail : huhu.same2..sengih memanjang..

    cik pia : mmang.cik pia blogger tegar kan..otai lak tu.. ;p

    ReplyDelete
  11. datang lawan kawan2 blog,,jemput ke blog

    ReplyDelete
  12. NAZRUL AHMAD : trimas sudi singgah.. :D

    ReplyDelete
  13. elmo gem0k : ye..trafikk yang ku cintai... ;p

    ReplyDelete
  14. arif, ingtkan blog pasl forest.. btw, macam mane nk buat nuffnang?

    ReplyDelete
  15. Noona : huhu..xde la..minat alam ngan ijau je.. sign up je kat nuffnang.com.my

    ReplyDelete
  16. :) sama la, sy pun sukakan alam...lebih lebih lagi suasana kampung... ouh thanks, pastu lepas sign up nk buat cmne ek?

    ReplyDelete
  17. Noona : lepas sign up, letak ads unit la dalam blog kamu.. leaderboard, skyscrapper ngan large rectangular.

    ReplyDelete
  18. ..oooo..dah buleh beza..(dengan nada serius)...hihiihi

    ReplyDelete
  19. MyZone~theUn4given : perli ka...haha..

    ReplyDelete
  20. apsal laa smua org Berblogging semata2 nak BE...ishh..isshh...

    ReplyDelete
  21. nina syakina : haha..BE tu kan penambah seri, pembangkit motivasi.

    ReplyDelete
  22. ye betul....sy juga suka traffik dunia blogging...tapi BE sy dah tak de lagi...huhuhu

    ReplyDelete
  23. Eryati : hoho..same la..BE suda suram sekarang..

    Pensel Kontot : boleh sajee...tapi belanje kepsi dulu.

    ReplyDelete
  24. MOFASAD : haha..sekali sekale bro.

    ReplyDelete
  25. jem kt dunia realiti bole buat rambot gugur weh!
    grr~

    ReplyDelete
  26. adakah TK ni trafik bkualiti untuk tuan punya blog ni???

    ReplyDelete
  27. tia : haaha.sampai cam gitu sekali..

    toyolkiut : setiap pengunjung adalah satu asset yang sangat bernilai.. ;p

    ReplyDelete