PERBEZAAN ANTARA SEKOLAH DAN UNIVERSITI

1:20:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


sudah selesai paper untuk hari ini yakni PROGRAMMING PARADIGM.
tinggal 2 lagi kertas untuk diduki.


MySpace
terus kepada persoalan hangit hari ini.
apakah perbezaan di antara sekolah dan universiti..
bukan perbezaan sangat, cuma apa yang sekolah ada, kat universiti xde.


.
cepat...bagi 10 saat..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tettt..
tamat sudah..
jawapannya adalah : tandas guru.
kat universiti mane ade tandas lecturer... 
MySpace


pesanan penaja : cuaca dingin, ombak besar.
MySpace

You Might Also Like

42 kutukan membina...

  1. dush..dush..dushum!!!tu jer ker bezanya..hihihi

    ReplyDelete
  2. MyZone~theUn4given : aah..
    hahaha.. ;p

    ReplyDelete
  3. ele..ingt xde kantin..sbb kat u kan panggil cafe..hehe..

    ReplyDelete
  4. marina anakcikbob : haha..tu pown leh jugak kowt.. ;p

    ReplyDelete
  5. tandas lecture kongsi ngan staff kan?? :P

    ReplyDelete
  6. Siti Mashitah Saidin : kongsi dgn semua.. :D

    ReplyDelete
  7. ken : huhu..the best time ever.. :D

    ReplyDelete
  8. cafe dengan kantin pun boleh kann ? :D

    ReplyDelete
  9. aahaha....sy bantah ya arif teka tekuk ini..:P

    ReplyDelete
  10. echah mashuri : bantahan ditolak. ;p

    ReplyDelete
  11. how bout pakaian ke klas? berbeza kn? hehee
    time sekolah semua mesti wajib pakai pakaian seragam sekolah, kat universiti xde, pakai jer ape2, asalkan sopan..haha

    ReplyDelete
  12. ingatkan apa laaa tadi. rupanya, tandas je ? haihh ! T__T

    ReplyDelete
  13. Ezal R : huhu..tu pon bleh..kui3..

    ReplyDelete
  14. ^mαsz^ : hahah..jangan marah ha.. ;p

    ReplyDelete
  15. eh..kat UM ada! tandas staf.. huhu~

    ReplyDelete
  16. eiysya zasya's : huhu..xpenah sampai UM..kui3..

    ReplyDelete
  17. mati-mati lah ingat ada senarai perbezaan-- hahaha--

    ReplyDelete
  18. ayen =D : haha.belum ade kesempatan. ;p

    ReplyDelete
  19. hehehe--
    tapi serius kepala otak kendur sekejap lepas tegang sepanjang beberapa jam-- thanks!

    ReplyDelete
  20. rase rase byk lagi le pebezaan die , post lain kali cerita sal ni lagi oke ahahah

    ReplyDelete
  21. PenuliS : haha..memang.. ;p

    hatima : kamu la pulak yang post.. ;D

    natasha MDG : sengal itu t'baik.. ;D

    ReplyDelete
  22. hahahaharun !
    dulu dla suke masuk tandas guru sbb bersih..hahaha

    ReplyDelete
  23. d_LA : same ar..huhu..

    ♥ηαβειια♥ : betol3... :P

    ReplyDelete
  24. haha.. rasenye ada byk lg kot beza dia hehe

    ReplyDelete
  25. ieQa sWetLuv : huhu..memang pown..

    Cik Liz a.k.a Leza : haha..xpuas ati ah tu.. ;p

    ReplyDelete
  26. kat uni, kita dn lecturer kan sama2 bersaing...wahahaha

    ReplyDelete
  27. kak yana : haha.tu baru betoi.. b'saing tang mana xtaw la. ;p

    ReplyDelete
  28. hahahaha.... betul la memang takde la tandas lecturer kan... ngeh3x...

    ReplyDelete
  29. hahahaha.... terkena la saya....aduyai...

    ReplyDelete
  30. erk...saye ade examlah kejap lagi..da ilang ilmu gelak neh..adoyaiii...

    ReplyDelete
  31. hazman aka species 1980 : haha..time kasih kerana bersetuju..

    kisahsensasi : hihi.jangan marah ha..

    Tyra Omar : huhu..xpe..sempat ag stdy..

    ReplyDelete
  32. memula aku ingat nak blasah ko sampai pengsan..... pastu aku pikir, A'AH LA........ AKU SETUJU!!!!

    ReplyDelete
  33. cik pia : haha..baru kau tahu kehebatan aku.. :P

    ReplyDelete
  34. ok fine. kelakar hahahahhahah :p

    ReplyDelete