BUFFERED EARNING YANG TERTINGGI DAN 5-BINTANG

11:07:00 AM

salam.
selamat sejahtera.


just a short post..
memang pendek-pendek pun kan entry aku..
mane ade panjang-panjang..kowt...
hari ni just nak ucap jutaan terima kasih kepada semua pengunjung setia blog picisan ini.
untuk pengetahuan umum, aku punye earning BE yang highest telah expired..
dan jumlah nye cukup untuk membuatkan aku tersenyum lebar..
moh kite lihat hasilnya..
tambah lagi 50 sen, boleh beli tiket bas untuk balik kampung.





dan click rating aku pown suda full semuanya..
syukur sangat.









sekalung penghargaan dan jutaan terima kasih kepada semua pengunjung blog ini.


pesanan penaja : nanty kalo da cash out, aku belanje korang kopiko sebijik sorang.
MySpace

You Might Also Like

57 kutukan membina...

  1. Tahniah la.. Jangan lupa Kopiko 1 untuk aku.

    ReplyDelete
  2. fairus : xde hal.. nanti aku pos..

    ReplyDelete
  3. aku nak 2 bijik leh tak.....???? nak share sorang sebijik ngan opismet...... please................

    ReplyDelete
  4. cik pia : xleh la..bajet xckup..nak simpan tuk kawin lagi..hahaha..

    ReplyDelete
  5. wah.. full dah rank dia.. congrates..takkan belanja kopiko jerk..

    ReplyDelete
  6. nur : cukup la tu sebagai pendahuluan..hoho..

    ReplyDelete
  7. - zuriey - : erm2..baru full...kopiko la dulu..pemanis mulut..haha..

    ReplyDelete
  8. pheewittt..giler kentang la bintang2 beliau..full beb..saspek saspek :)

    ReplyDelete
  9. d_LA : xde ape pown..blogger lain da lame full..kite ni newbie je.

    ReplyDelete
  10. cehhh..kopiko aje?ak nak kfc..hahaha

    ReplyDelete
  11. echah mashuri : boleh..tapi lain tahun la.. haha.

    ReplyDelete
  12. stormz : boleh..xde masalah.. ;D

    ReplyDelete
  13. tahniah!!..
    ntah bila ah saye nak dapat camtuh...
    :)

    ReplyDelete
  14. death_luVer : thanks..nanty dapat la tu..usaha lagi..jangan lupe belanje eskrem.. ;p

    ReplyDelete
  15. pehh, x aci. banyaknya!
    share la.. hekhek.

    ReplyDelete
  16. Pinky Pixie : boleh..tapi kasik gajah hijau 100 ekor..nak bukak zoo..

    ReplyDelete
  17. peh tahniah bro ucapkan

    rating tgi tue... full star...

    bro satu je xdpt full.. xkisah la...

    Regard,
    BroFramestone Blog
    @ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

    ReplyDelete
  18. kopiko je?
    bg la kopi kapal api. baru kaw!

    ReplyDelete
  19. kopiko tu nanti tolong pos dkat alamat rumah aku eyh nanti

    ReplyDelete
  20. toyolkiut : xleh..nanti banyak prob kalau kasik kopi tu.. ;p

    ReplyDelete
  21. sabree hussin : xde masalah..haha..

    ReplyDelete
  22. lassiegewdix : huhu..boley saja..

    ReplyDelete
  23. mak aih... FULL HOUSE la bintang sumenya... dasat tu....

    ReplyDelete
  24. confirm la value setiap klik kat blog amat tinggi...

    ReplyDelete
  25. wah..tinggi ni.
    tukar kopiko dgn mocha boleh tak hehe

    ReplyDelete
  26. Fuhh!! 5binTang tuhhh....

    sTeadi arr....

    ReplyDelete
  27. hazman aka species1980 : huhu..owang lain lagi dasyat..

    kisahsensasi : erm2...ye la kowt..

    MyZone~theUn4given : sebijik..kuota.

    cahayachenta : nak bende lain, tunggu 100 tahun ag..

    cf-ipm : trimas sudi datang..

    ~ ReD ~ : tapi xde la gempak cam owang tu..

    Amirez : mocha da abes stok..haha..

    mR Gee.!! : huhu..biase jer..

    velasrizal : saya budak baru belajar.

    Wanie-san : trimas ye... :D

    ReplyDelete
  28. tahniah2!!...
    kopiko pown kopiko larh..hee^_^

    ReplyDelete
  29. alhamdulillah.. byk.. akk br rm1.

    ReplyDelete
  30. akiN aMar : trimas...nanty akan di pos..

    LadyBird : huhu..nanty lame2 banyak la tu.. ;D

    ReplyDelete
  31. wah2.. penuh bintang tue.. syok nyer

    ReplyDelete
  32. hahahaha rindu kpiko dulu kecik2x makan. congrats for the buffered btw, hehe.

    ps: monyet korek hidung, aku sllu gune monyet tu untuk msn lol!

    salam drpd sydney,
    izulman ;)

    ReplyDelete
  33. |niey| : syiok abesss... ;D

    izulman : trimas....monyet itu sangat comel... ;p

    Camy : lol..thanks.. ;D

    ReplyDelete
  34. wahhhh top post INNIT!! Tahniah!!

    ReplyDelete
  35. DaHLia : hoho...first time ni..pakai cheat..hahaha.. ;p

    ReplyDelete
  36. waaahhh... meletop! gempak! .. tahniah2x..

    ReplyDelete
  37. wahhhtahniah bro. akak lom pnah lg full stars taw...hehe. tp BE akak yg tertinggi cecah 100 plus gittews..hiks

    ReplyDelete
  38. kopiko pun jadi lah..kalau ada pemanis adalah pemberat..eheheh

    ReplyDelete
  39. L@n@ : huhu..terima kasih..

    Redbloodsnow : akak da otai xpe...kite ni newbie..

    - zuriey - orait..nanty satu lori kopiko akan sampai ;p

    ReplyDelete
  40. wahhh...
    da penuh??

    asal tetibe jelesh ngan ko nih..
    hehehe..

    congratz ea...;)

    share la BE tuh..RM10 cukupla..hehe ;p

    ReplyDelete
  41. violet VC : huhu.saya budak baru belajar..nanti share kredit. ;p

    ReplyDelete
  42. tak prnh dpt bintang yg banyak...
    Rasa jelous kejap..

    Salam Kenal,
    http://fadthnwan.blogspot.com

    ReplyDelete