THE BIGGEST DON'T IN FACEBOOK

12:56:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


pertama, ingin mengucapkan terima kasih kepada nasik kerabu cik dyla
yang sudi memberi award kepada tuan hamba blog ini.
akan tetapi, tuan blog ini kurang kerajinan untuk membalasnya kerana kesibukan yang melanda.
walaubagaimanapun terima kasih sekali lagi kepada cik dyla
dan saya bukan lah otai, hanya seorang blogger biasa yang menconteng arang ke muke blog.


MySpace



















THE BIGGEST DONT IN FACEBOOK..
ada yang tahu ape x.?
.
.
.
.
.
.
.
jawapannya adalah ....
.
.
.
.
.
.
.
LIKE STATUS SENDIRI


MySpace


haha..mintak maap banyak2 kalo ade yang terase..
ade seorang member aku yang sangat giler facebook nih.
siang malam idup ngan facebook je..
sampai sehari 4 5 status dye buat.
tapi yang xtahan tu..dye sendiri yang like..
orang lain xdek pown yang nak like..
jadi, jangan amalkan ye..


MySpace


pesanan penaja : terima kasih lagi kepada cik dyla, dah 3 kali ni.jangan marah ha. musim peperiksaan bakal menjelang, semoga berjaya kepada teman-teman.

You Might Also Like

16 kutukan membina...

  1. kalo x sngaja LIKE takpa kot.. haha

    ReplyDelete
  2. mcm pnh buat ar keje yg dinyatakan tu..muahahha

    ReplyDelete
  3. haha...echah paling xsuka like sttus sndiri..ase xpenah ag kot..hik9

    ReplyDelete
  4. hahaha..kesiannn...kasi link nnt biar BH yg g like status die..ahhahahaha

    ReplyDelete
  5. ahahaha betul tu tp kadang2 kalau ada org like status kita, mcm kita pun like gak takpelah atelast ada geng like ni syok snediri je like status sendiri sorg2 . heheheh

    ReplyDelete
  6. cahayachenta : haha..yang tu xpe..

    ::ienafazlyna:: huhu..kami pown samee...

    echah mashuri : kui3...apasal xsuke..besz ape..

    bidadarihijau : search je kat fb..like status sendiri.haha..


    wannurfazrini : haha...boley gak cam tu.. ;p

    ReplyDelete
  7. haha. mngkin like status sndri boleh hiburkan hati dy kot. muahaahaa

    ReplyDelete
  8. kalau kita sendiri yang tulis status tu sah2 la kita LIKE.... tak payah nak buktikan ke LIKE an tersebut dengan hentak butang LIKE lagi.... he he...... memalukan der!!!!!

    ReplyDelete
  9. dia dah bertukar watak lain kot time dy like status hahahahah

    ReplyDelete
  10. keh2, terasa kelaka plak post ni.
    agak ramai yg like status sndri..plg xbleh thn bila status jiwa2..adoyaaii~ naik loya tekak den

    ReplyDelete
  11. Pinky Pixie : haha..maybe la kowt...

    .s.o.f.i.a. : haha..cik pia da bomb....

    SyimaSyaz : ape yang betul..?hoho..

    MiMiEy :) : mungkin jugak la kan..mane taw..hoho..macam mane dengan pengkomen tegar tu..??

    Syarifah Nornazrah Al Yahya : jangan marah ha...yang jiwa2 memang xley tahan.. ;p

    ReplyDelete