BARANG BAIK PUNYERR !!!

11:28:00 AM

salam.

selamat sejahtera.

pagi yang indah, hujan renyai-renyai.
sungguh enak kalau sambung tidur.
sape kenal cik pinky pixie ..?, angkat kaki...
dulu penah kot karang 1 entry pasal dye..
hari ini sekali lagi kene tulis entry untuk cik pinky tatkala
terpengaruh dengan ganjaran pizza dan mcD.


sape-sape yang ade pakwe, makwe, boyfrend, gurlfrend,
xde pown tak mengape boleh je lawat blog dye yang pinkheartcraft tu.
kat situ kamu sekalian leh tengok barang-barang yang diinovasikan sendiri oleh beliau yang tersangatlah otai dalam bidang kraftangan ni.
hari tu kan sudah masuk paper bersama akak beliau yang tidak kurang otainya dalam menghasilkan barangan yang sungguh cute-mute belake.

tapi bagi yang hantu-hantu pink tu, kat sini la kamu nak tambah kan koleksi.
sebab berdasarkan observation aku, setiap barang tu mesti dia selitkan jugak kaler pink tuh.
memang addicted to pink habes la beliau.
kalau nak beli barang dengan harga murah, sebut nama arief poyo 3x.
haha..tapi bukan dapat harga murah, dapat lempang free..hahaha..gurau saja.

oleh hal yang demikian, jangan lepaskan peluang ini untuk membeli sesuatu dari cik pinky.
bodek-bodek sikit untuk mendapatkan harga yang berpatutan.

pesanan penaja : kalau tak dapat pizza, mcD pown jadik...tetibe monyet aku jadik girl ari ni.
MySpace

You Might Also Like

40 kutukan membina...

  1. chumillah monyet uh . .
    selit bunge pinkishpinkish gitu ..
    haha . .

    ReplyDelete
  2. yumi + najim : hahah..memang comel..

    ReplyDelete
  3. ardinihumaira : cepat2...kowt2 ade promosi ke.. ;p

    ReplyDelete
  4. wah tok ketua pomot anak buah..bagus2 !!truskan usaha moge2 dptla pizza sekepeng :P

    ReplyDelete
  5. d_LA : hahaha.biase la..kamu nak join komplot ni jugak..??hahaah..

    ReplyDelete
  6. chetttt!!! sejak bila ko ada share ngan si pinky tu.........??? he he....

    ReplyDelete
  7. cik pia : lame sudah..sebelum merdeka lagi.. ;p

    ReplyDelete
  8. Cik Liz a.k.a Leza : huhu..mintak ngn cik pinky ye.. ;p

    ReplyDelete
  9. pelik arr..nape aku nie tak suka pinky...biasa owang pompan suka pink kan??

    ReplyDelete
  10. INTANKUTERPILIH : haha.xtawu la tu..xpenah wat research pasal tu.

    ReplyDelete
  11. monyet dengan bunge pink..wahh..comellll...hehe..

    soalan : kenape pempuan suke pink?..*tetibe~

    ReplyDelete
  12. Tyra Omar : huhu..comel3.. tu kene tanye cik pinky la ye..dye pink pnye otai.

    ReplyDelete
  13. cik yayah : sila2 la ke sane ye..
    :D

    hakimfaridzul : haha..sangat cantik..

    ReplyDelete
  14. saya angkat kaki sebab kenal kak pinky girl talk.
    heho.

    ada apa2 ke nie?
    hwahahahaha

    ReplyDelete
  15. MiMiEy :) : haha..mane ade ape2. ;p

    ReplyDelete
  16. waaa blog dia lagi fofular...
    hehe.. musti lagi canggih nih

    ReplyDelete
  17. cikgreeny xde ke??kalau ade bgthu eh..haha

    ReplyDelete
  18. bidadarihijau : huhu..xjumpe ag..dauspozi kowt.. ;p

    ReplyDelete
  19. echah mashuri : betui2..kreatif yang sangat2.. :D

    ReplyDelete
  20. kau bg aku 1 hadiah dr cik pinky ni blh?ala blh la..*muka kesian*=P

    ReplyDelete
  21. PenuliS : buleh je..tade hal lah..
    ;p

    ReplyDelete
  22. wow.. berminat~ thanks 4 sharing.. :D

    ReplyDelete
  23. ok2, siapa yg order tapi sebut nama arief poyo. harga akn up sikit dr yg asal. muahaha..

    ReplyDelete
  24. Pinky Pixie : asal macam tu lak boss?? gaji macam mane..? :P

    ReplyDelete
  25. eh antar sekarang!ek tak2.esok.pos laju pnye.=P

    ReplyDelete
  26. PenuliS : haha..manyak la ko.. dush2..

    ReplyDelete
  27. Roxy Zai : huhu..g shopping manyak2 ea..order banyak2.. :D

    ReplyDelete
  28. cik tom dtg dr blog cik yatie pinky..hehe ;)

    ReplyDelete
  29. aisyah bet ^^ : monyet2 tu pet sy..

    Tomato Gurl's Life : time kaseh sudi singgah.

    ReplyDelete