TEKA-TEKI HANGAT 2

12:10:00 PM

salam.

selamat sejahtera.

lame sangat da tidak update blog ni.
ade owang rindu aku x..???
ade..???
kesinambungan dari teka-teki hangat
ni just nak kasik 1 teka-teki..
rujuk gambar di bawah.

picit tuk tumbesaran.

pada pendapatan kamu, ape kah itu..??

klu : geli.

pesanan penaja : aku t'pijak bende ni sampai t'seliuh kaki.haha..tipu je.

You Might Also Like

23 kutukan membina...

  1. nur aisya humaira : hihi.shhh..jangan gtaw owang lain..

    ReplyDelete
  2. taik kambing kan?
    ish...kau nk pijak pun,pijak la benda lain..haih..

    ReplyDelete
  3. PenuliS : da nk t'pijak..wat cam ne..haha.

    ReplyDelete
  4. jawapan nye taik kambing ker?
    eiii~ geli...
    pg rendam kaki dalam dettol

    ReplyDelete
  5. MiMiEy :) : eh, bukan kene rendam chlorox ke..?

    ReplyDelete
  6. ikut jawapan nur aisya humaira...hehe..

    ReplyDelete
  7. skali tgk jer dah tu tu taik kmbing..hak3

    ReplyDelete
  8. yes2!!!!!!!!!!!!
    jawapn sye betul!!!!!!hahaha

    ReplyDelete
  9. taik kambing ler..
    x pon taik ko..hahaha

    ReplyDelete
  10. taik kambing ler..
    x pon taik ko..hahaha

    ReplyDelete
  11. dalam dy kaler ijau cam backgroung blog nieh

    ReplyDelete
  12. hahahaha.. tak nak jawab.. sebab jawapan da bocor... teka teki tak gempak.. hheee..:P

    ReplyDelete
  13. hahaha.. teka teki lawak.
    tak dapat nak jawab sebab dah pengsan ketawa...

    ReplyDelete
  14. yang ko pi syok2 pijak taik kamben tu wat menatang apa... bek ko kutip, buh lam kotak elok2, tampal stiker MAKJUN KURUS..... tobat laku!!!!
    (ayah aku ajar pompuan memang obses kepada KEREMAJAAN dan KURUS)

    ReplyDelete
  15. hahaha dah terang lagi bersuluh!!
    taik kambing!lol

    ReplyDelete
  16. eDdY : haha.bagus3..

    nur aisya humaira : ye..menang pakej percutian ke marikh.

    Anip™ : haha...main kasar bro.

    WerT : mana hang taw...?

    Fara : uish...memang la..kasik yg senang2 lu..

    annfrendly : adess..call 999..

    .s.o.f.i.a. : haha..cik pia memang sengal..kan..??

    Wanie-san : emang nya aku suluh dengan lampu nset..mane kau taw..?

    ReplyDelete
  17. kena samak.. haha.. ape dah. mcm mane leh terpijak.

    ReplyDelete
  18. Pinky Pixie : ades...xde la sampai cam tu sekali..
    ;P

    ReplyDelete