MY 600th FOLLOWERS

1:18:00 AM

salam.
selamat sejahtera.


sudah sekian lame tidak update.
pada tanggal hari ini.
genap la followers saya_aRief yang ke-600.
walaupun xpenting bilangan followers ni, tapi suke tengok ramai-ramai.
macam meriah cket..
suda cube membuka profile followers yang ke-600 ni, tapi xdapat.,.
dye cakap profile unavailable pulak.
ape-ape pown terima kasih kepada semua pengunjung blog ini.
aku sangat menyayangi kamu semua.
MySpace


pesanan penaja : cuti suda mau abes..sadis..
MySpace

You Might Also Like

39 kutukan membina...

  1. Macam mana nak dapatkan follower yang ramai dalam blog ni, bagi la tips banyak :p

    ReplyDelete
  2. sabree hussin : rajin2 la blogwalking + komen2..

    ReplyDelete
  3. tahniah ^______^
    hihihi . tp belog nie mmg nmpak meriah !

    ReplyDelete
  4. kalau rajin bw dan komen tapi orang tak suka blog kita tak follow gak... blog nie memang best, tak sia2 penfollowers klik FOLLOW.... he he... (nak dwet raya!!!)

    ReplyDelete
  5. .s.o.f.i.a. : duet raye da abes. :P

    ReplyDelete
  6. perghhh folower dah cecah 600,kite baru 70 jerk.bilerlah nak famous ni

    ReplyDelete
  7. najib : huhu..xperlu femes2..kui3..saya pown xfemes..biasa2 suda.

    ReplyDelete
  8. arief howt..ramai follower..hee^_^

    ReplyDelete
  9. akiN aMar : ahaaa..howt..macam cekodok..

    ReplyDelete
  10. follower misteri. ekeke.. same la time yt dpt yg ke 500 tu.. hehe.
    tahniah2.. x terkejar ni.. ahakksss

    ReplyDelete
  11. Pinky Pixie : hihi..jangn la kejar.

    ReplyDelete
  12. hahaha..apik otw nk kejor ni..
    hahaha..lame lg la jawabnyer

    ReplyDelete
  13. wah, ramai nye..
    tabik spring lah..
    hehehe..
    nak duit raya RM600..

    ReplyDelete
  14. Anip™ : da..tragis..

    apik pehe : dun worry, be hepi..

    ken : yeah..

    MiMiEy :) : duet xde la..ade singgit 50 sen je.

    ReplyDelete
  15. tabik kat ko la..smpai 600 orang ko round..nice2..haha..aku internet slow la..aku komen ni kali ke 2 sebelum dia dc tadi..geram aku dgn digi bband ni..

    ReplyDelete
  16. black_mel : haha.thanks..rajin2 la komen lagi..pakai la celcom..haha.

    ReplyDelete
  17. 6oo ?
    wow blink2 mata saya . haha .
    syg kamu jga as my followers :)

    ReplyDelete
  18. ala sengal2 pun..jeng3..hahaha=P

    ReplyDelete
  19. bestla ko leh dpt 600. aku baru separuh. :)

    ReplyDelete
  20. mahirahnazlim : huhu..thanks ye..

    PenuliS : no komen.

    Miss ... : huhu..

    Kyuubi_85 : nanti sampai ar tuu..

    ReplyDelete
  21. b.r.u.t.a.l.s.o.l.o : ade la cukup2 makan..huhu

    ReplyDelete
  22. gua follow pertama kan??? hahahahaha.. takde penghargaan ke/???

    hahahaha

    ReplyDelete
  23. banyaknya..boleh open collection album.

    ReplyDelete
  24. tahniah tahniah~~bile la diriku nk capai 600 tu jugak..huhu

    ReplyDelete
  25. wah..leh wat kenduri kesyukuran ni..hehehe

    ReplyDelete
  26. hamzah ian : ntah la..ye kowt..nanti g tuntut kat kaunter adiah ye.

    Benrauf 2.0 : haha..cket je tuu..

    bidadarihijau : thanks..nanty dapat nye tuu..

    Wanie-san : huhu..jemput la datang. :D

    ReplyDelete
  27. bagus jugak berblog nih. kita buleh berkongsi pendapat dengan kawan2 baru dan lama

    ReplyDelete