KENWOOI THE BEST BLOGGER EVER

12:40:00 AM

salam.
selamat sejahtera.


MySpace
mood untuk blogging kembali berapi tatkala malam melabuhkan tirainya.
firstly, nak tanye sape yang tak kenal ken ni..
angkat hidung cepatt...mau tengok..
aku bagi intro cket je ea, ken ni salah seorang top bloggers gak kat Malaysia ni.
dalam kategori otai-otai yang disegani..
post die selalu melekat kat featured post innit tu..
hebat weii..
MySpace
pasai apa aku cakap dye hebatt...
sebab walaupun dye otai..dye selalu buat rondaan keselamatan ke blog-blog lain.
selalu bagi komen...
susah mau jumpe otai yang macam ni taw..
walaupun aku jarang ke blog nye, dye selalu singgah sini..
aku selalu gak terjah blog teman-teman yang lain dan 
aku ade t'bace jugak komen-komen dye..
memang dye pemurah hati dalam terjah-terjah n kasi komen ni.
aku memang respect giler-giler la kat ken ni.
tabikk hormat...
MySpace
sekian.


pesanan penaja : jangan marah ha ken
MySpace

You Might Also Like

25 kutukan membina...

  1. huishhh..camne gua ley x kenal beliau neh??apatah lagi beliau, lg x kenal saye kam kam kam??akanku sk0deng beliau ngan segera neh :)

    ReplyDelete
  2. dia selalu gak komen blog aku . dulu cam tak kenal sangat , sekarang baru tahu dia sangat fames :)

    ReplyDelete
  3. d_LA : kenal2 kan lah..hahaha...

    Zyash : baguih2..

    caca : huhu..betull..sangat femes..

    Miss ... : selamat kenal2..

    ReplyDelete
  4. ko ni macam bodek ni..mesti ada apa2 ni..

    ReplyDelete
  5. marina anakcikbob : mane ade bodek..ikhlas ni.. ;p

    ReplyDelete
  6. jap!!! baru nak pi berkenalan........

    ReplyDelete
  7. Betul tuh..
    Kenwooi sgt peramah, dan rajin menyinggah ke blog rerakan blogga yg lain..

    w/pun empunya blog pun jenjarang bertandang keblog dia..

    ReplyDelete
  8. Dilakochan : betull..kadang2 rase segan lak ngan dye.

    ReplyDelete
  9. rondaan keselamatan?
    haha.. funny lah..
    tapi thanks yah.. glad you enjoy blog saya.. =)

    ReplyDelete
  10. ken : haha..welcome..keep up the good work..

    noor afzan : nanty die p la tuu.. ;p

    ReplyDelete
  11. sebelum ni x knl pon..
    nak knl r lps ni

    ReplyDelete
  12. wah, xtahu pom. nak pegi usha la.. hekhek

    ReplyDelete
  13. akak pon nak mengakui yg beliau mmg besh n kreatif... x memerlukan masa n ruang yg byk utk kiter berpk dan terhibur ngan 'content' blog beliau... seingat akak, 2 kali beliau penah meninggalkan jejak kt 'kotak jerit' akak... feel honoured!! tq, ken (iklan japs)....

    ReplyDelete
  14. MiMiEy :) : cepat g kenal2..

    PenuliS : apa pasai??

    Pinky Pixie : jangan ngorat dye lak.. ;p

    akuzle : betui2..lets vote for ken..hoho..

    ReplyDelete
  15. ken wooi? hahha. he's the best. really.

    cuma aku tak ske dia wat post pasal boobs hahahahhaaha. gile sengal blog dia.

    oh ya betul, ken mmg suka blogwalk, blog aku yg aku baca sendiri pun dia leh masuk. ntah ilmu toyol apa dia pakai aku pun tak tau hahahah.

    ReplyDelete
  16. Khairi : blog saudara best la tu..tu yang die datang..

    ReplyDelete
  17. ~ ReD ~ : ha..tu yang kite xtawu tuu..

    ReplyDelete
  18. setujuk gak..! mungkin dia cari bahan kot dengan analyse blogger lain..sebab semua entry dia adalah hasil analysing dia sendiri. sgt kreatif!

    ReplyDelete