IKLAN RAYA DULU-DULU

1:30:00 AM

salam.

selamat sejahtera.

sebelum meneruskan perjalanan ke alam mimpi.
tulis sepatah dua sambil ingin menyelesaikan permasalahan yang melanda sekian lama.
saya ingin memohon jasa dan budi baik kamu sekalian.
ade sape-sape taw tak link tuk download iklan raye yang sekali ngan tahun baru cine tu
skrip/jalan cerita nye aku ingat2 lupe..

ala..yang budak ahmad dengan amoi tu..
si ahmad ni die jawab soalan amoi tu dengan taip lam nset tu..
ahmad ni nak balik kampung dye kat chemor.
aku da puas mencari serata dunia tidak ketemu..

ade sape-sape taw leh share x..??

pesanan penaja : sangat teringin melihat iklan ini kembali.
MySpace

You Might Also Like

29 kutukan membina...

  1. ahala..iklan tu....ingat2 lupa plak..huhu

    ReplyDelete
  2. OHH Chemor , HAHA . Ingat yang tu je :P

    ReplyDelete
  3. Nur Safina Izwani : xckup tu..hoho.

    ReplyDelete
  4. tu iklan petronas ke?? if petronas i ade complete set video every year yg dulu2 punye.ngeeee ;)

    ReplyDelete
  5. hussy's : rase nye bukan petronas..huhu..

    ReplyDelete
  6. aku pon dh hampir lupe dah tntng iklan tu..hmmm...masih mencari ker..youtube x de ker?

    ReplyDelete
  7. ha?
    yg mane?
    x ingat langsung..
    hehehe

    ReplyDelete
  8. iklan mana nie..??yg budak kecii tue ke...yg balik kg naik bas tue ke..

    ReplyDelete
  9. Anip™ : haha..xjumpe kat utube..da search...

    MiMiEy :) : flasback balik..

    Zura : aah..atas bus rase nye..

    ReplyDelete
  10. Siapa Namaaaa?

    Amaddddd???

    Mahu pergi manaaa?

    Awak tak boleh cakapkah?

    haahah

    best kut iklan tu

    P/S : Alhamdulillah! Thanks DIGI! Thanks Nuffnang! Terima Kasih Semua!

    ReplyDelete
  11. nama awk sape?
    owhh... ahmad....
    awk nk pegi mane?
    owhh.. chemor...
    awk x boley ckp ke? hahaha..
    iklan dalam bas.. ahmad tu taip lam enset je.. dia x ckp..

    ReplyDelete
  12. saya ade amik sbjek pengiklanan. tp 1 iklan pun x lekat kat kpale. haha

    ReplyDelete
  13. hans : betui la tu....

    ProfHariz : best weh..

    MiMiEy :) : haha..xpe2..

    PenuliS : motif..?

    Solihin Zubir : haha..ingat lagi..

    Pinky Pixie : ish2..terok tu.

    Fanna Roslan : :D

    ReplyDelete
  14. iklan timecel nie..da susah nk cari..
    tp iklan nie pom bes jgak..
    http://www.youtube.com/watch?v=mbdC-N0DKzE&feature=related

    kacak nyer..hahaa

    ReplyDelete
  15. WerT : da tengok yang tu..PNB..besh.

    ReplyDelete
  16. nape aq x dpat komen kalu mg reply.

    ReplyDelete
  17. WerT : tau la emel..tapi mana la aku tawu.tanya la kat helpdesk sana tu..haha..

    ReplyDelete
  18. dah jumpa lum.....................????

    ReplyDelete
  19. Ada jumpa x iklan tu? Mencari lama gle jgk ni..

    ReplyDelete
  20. Iklan Celcom. Saya pun cari tak jumpa.

    Budak ahmad tu pun sekarang dah 27thn. Anak buah kami.

    ReplyDelete