earning churp churp sudah cukup untuk beli burger daging

1:26:00 AM

salam.
selamat malam.


tadi baru publish post pasal coding top commentators
harap-harap dapat membantu yang mana memerlukan.
sekarang mau story pasal earning churp2 aku ni.
suda 2 minggu join..earning yang agak memberangsangkan.
jumlah sekarang sudah cukup untuk burger daging kat pekan.
xdela banyak macam otai-otai churper tu.
tapi ade la cket..jap ag aku tunjuk.
sungguhpun begitu, apa yang ingin ditekankan di sini bahawa,
earning dari churp2 ni lebih cepat progress nya dari nuffnang.
dulu aku punye nuffnang earning punye la susah mau naik..
tak macam churp2 ni..perkembangan ini sungguh menggembirakan aku.
harap-harap dapat beli kapal terbang xlame lagi..
moh kite tengok earning churp-churp aku.














pesanan penaja : nanty aku belanje eskrem kat teman-teman ye.
MySpace

You Might Also Like

31 kutukan membina...

  1. weeee nak daging burger plishhh hehe

    ReplyDelete
  2. HAI ARIF...

    nice blog!
    comel!
    knpem suke flora n fauna ni!
    ehe..

    ala..xpe la..
    boley gak mkn burger...;p

    ReplyDelete
  3. Miss ... : dah abes..haha..

    ♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ : minat gak kowt..hoho..trimas sudi datang...

    ReplyDelete
  4. cik pia : kalau owang lain nak bleh je.tapi cik pia xleh..hahaha...

    ReplyDelete
  5. wah..boli kapal terbang yer...insyaallah boleh...

    ReplyDelete
  6. tak retilah menatang churp churp tuh..

    ReplyDelete
  7. nt kalo siar ads churp2 lg mek nuff majuk x mari2 sudaaa..skang ni pon mek nuff jeling2 jer ngan i..sedey T_T

    ReplyDelete
  8. d_LA : churp2 ni bukan dye macam view iklan taw..kite just kene tweet pasal sesuatu campaign yang di assign pade kite..btw, churp2 ni under nuffnang gak..huhu...

    ReplyDelete
  9. ni company iklan mcm nuffnang jgk ek

    ReplyDelete
  10. aah..tapi medium dye twitter..
    churp2 ni under nuffnang.

    ReplyDelete
  11. berchurp2 plak die skrg....hola hola...

    ape kate citer sket, wat entry pasal churp2 nih...sbb eden pon baru tahu nih hah

    ReplyDelete
  12. kapal tolobang???heeee...
    beli kt echah 1...hee

    ReplyDelete
  13. tk agak2 bk beli kapal terbang!=P

    ReplyDelete
  14. hahaha lambat kot nak dpt Churp2 punya earning.. Smpai RM100 baru leh

    New Entry ProfHariz
    Sebulan Bersama Wordpress

    ReplyDelete
  15. wah tahniah.
    kalau kat sini nak beli burger telur pon x dpt..
    hehehe

    ReplyDelete
  16. Zura : try la join..

    meera^da cute..*_* : hoho..nanti ea..baru je join churp2 ni..

    echah mashuri : boley..10 saye kasik..

    edaolala : try la..xrugi..

    PenuliS : seyes aku xpaham..

    ProfHariz : betui..usaha tangga kejayaan.

    MiMiEy :) : huhu..same la kat cni pown.nak beli burger kene tambah ag 40sen.

    ReplyDelete
  17. oooooo..skang sy suda paam yang arif..kene terai..thanx br0 :)

    p/s: sy tag kamu tuk jwb kuiz..jwb taw..xleh tiru..hehe

    ReplyDelete
  18. d_LA : haha.same2...nanti la saye jawab..
    ;p

    ReplyDelete
  19. xpndai nak berchurp2.. ajarlah.. hikhik.. woah, pasni nak mntk blnaje mcd la.. he he...

    ReplyDelete
  20. wahh! tahniah :) dni tak ado earnings lagi. hehe.. tak aktif

    ReplyDelete
  21. Pinky Pixie : haha..xmo la..burger biase2 suda..

    ardinihumaira : aktifkan diriii muu.. ;p

    ReplyDelete
  22. churp2..? xpnh dgr pun.. nnti xplain yek.. nk tau jgk..

    ReplyDelete
  23. NUNU EERA : ekceli suda ade tulis post pasal ni..tapi da lupe..try search ea...huhu.

    ReplyDelete
  24. woooOo...
    aisy kelim 1 yew...hiks:)

    ReplyDelete