BUFFERED EARNING MEMANG SYIOK!!

12:03:00 AM

salam.
selamat sejahtera.










MySpace
malam yang sungguh meriangkan..
terasa sungguh girang di hati.
tadi sempat menjenguk akaun nuffnnang.
setelah lama tidak mendapat BE dari nuffnang..
akhirnya dianugerahkan 3 BE..
syukur yang teramat sangat...
dengan ade nye BE ni bersemangat la sikit nak blogging..
ini menjadikan jumlah keseluruhan BE di blog picisan ini 27.
tapi tak leh la nak lawan otai-otai kat luar sane tuu.
nak dapat BE ni senang gak kot..
xperlu nak update blog sangat..
trafik pown xpenting kowt...
yang paling senang adelah update profile survey kat nuff tu..
insyaALLAH dapat.
sekian tuk malam ini.
terima kasih kepada semua pengunjung blog ini.
sayang kamu semua.


pesanan penaja : semoga kamu semua dapat BE ni jugak ye.
MySpace

You Might Also Like

24 kutukan membina...

  1. update survey ye nk dtp Be..hmm
    trwik ngn update blog x perlu ke

    ReplyDelete
  2. Anip™ : aah..trafik tu entah la..aku pnye lame xupdate pown dapat gak..

    Zairie Husin : terima kasih..

    ZACK ENTRY : huhu..ye..nape..??

    ReplyDelete
  3. PenuliS : cam ne ko leh nampak lak...??
    ;p

    ReplyDelete
  4. byk gak BE ko aku pnya ada 6 je kot lps tu xde dpt dh...

    ReplyDelete
  5. huh..kene update survey ke arief??x pnh hapdet..miahaha..lantas ku hapdet skang dgn penoh harapan encek BE dtg terg0lek-golek menyerah diri..Aminnn =) tq yer arief :D

    ReplyDelete
  6. tahniah !
    sy baru jer buat nuff.
    x tw ape2 pon.
    hahahaha

    ReplyDelete
  7. menci2.. x aci la en nuff ni..

    c arief ni pun same gak. amek sorg2 je.
    share la sikit. yt punye ade sketol je. HAHA

    eh, nak tulis ape kat profile survey tu.. huhu. bg la tips!

    ReplyDelete
  8. s h a f i q h a s h i m _____ : thanks..

    NICK IRFAN : hoho..nanti dapat lagi la tu..

    d_LA : ye..update kasik panjang2..

    noor afzan : huhu.. ;D

    n i k l i s a : check kt nuff tuu.ade yang dye tanye sal kite uu..

    MiMiEy :) : xpe.lame2 pandai la tu..

    Pinky Pixie : huhu..nanty saye share..isi je seikhlas atii..huhu

    ReplyDelete
  9. aku tak penah tau pon BE aku berapa. Nuff punye acc. pon gua lupe bhai..

    tak heran la.

    malas!

    ReplyDelete
  10. NAJ HEBAT : xpela kalau malas..haha.

    ReplyDelete
  11. eee...bangger nye muke monyet tu!!cm nk lempang2 je..ahahaha=P

    ReplyDelete
  12. macam nak dengki je dia dapat BE. tapi xpelah kn. dah rezeki ko. tahniah2. nnt aku kelik banyak2 kali ye. hahaha.

    ReplyDelete
  13. impish_yatie : haha..jangan2..monyet kesayangan tuu..

    ♥ αṁγηαβειια ♥ : huhu..klik seikhlas hati..jgn click fraud suda..

    n@jwamz : thanks..

    ReplyDelete
  14. malas nak kata apa...... yang aku tau ujung bulan depan aku nak ko banjer aku baskin robin!!!!

    ReplyDelete
  15. .s.o.f.i.a. : apaa..??robin hood..haha..booley sajaa..

    ReplyDelete
  16. Cikgu Den : buleh.mintak ngan nuffnang. :D

    ReplyDelete