BLOGGER VS CHURPER

1:35:00 AM

salam.

selamat sejahtera.


pejam pejam pejam pejam.
da nak raye kite..
macam mane p'siapan..??
suda cukup lengkap kah semuanya..
langsir baru, sofa baru, baju baru, kasut baru, rumah baru.
awek baru...oopss..t'sasul pulak..
tatkala owang lain tengah sibuk kasik ucapan raye ni.
aku nak cakap sal bende lain..
pernah dengar churpchurp ?
kalau xsilap aku la, dye ni anak buah nuffnang kowt..
kite just perlu tweets tentang s'suatu campaign yang diberi pada kite..
tapi dalam tweets tu kene masukkan keywords dye..
senang je, jangan risau..kalau xpaham, tanye otai2..
aku baru je nak jinak2 main bende ni..
sambil-sambil blogging, churpchurp la..
income sekarang..?
cukup la nk beli top-up yang lime ringgit dua puloh sen tu.
oleh hal yang demikian, saya ingin mengajak teman-teman supaya join churpchurp ni.


pesanan penaja : kesimpulannya, blog tetap dihati..

You Might Also Like

13 kutukan membina...

  1. spender baru la..hahha..
    churp2...aku pon x join ag..hmm..

    ReplyDelete
  2. Biasa dengar je, tapi masih belum join churpchurp ni,

    macam mane eh

    ReplyDelete
  3. tak pernah dengar pn nama website tu..
    tapi apa2 pun blog memang dekat di hati..awawawawa
    lupakan yang lain!!

    ReplyDelete
  4. saya pn tk join lagi.. huu. tk tau cmna nk join2.
    ishk2. jahil betul . hehehe

    selamat ari raya yerr ;)

    ReplyDelete
  5. churp chryp ke cop cop,kalo cop tu taulah aku hahaha,Pernah dengar tapi xtau join

    ReplyDelete
  6. x pernah dgr pown churpchurp nie..

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya bro :) Happy Holidays.

    ReplyDelete
  8. Hmm..ramainya yg follow...jelous akak..!Kalau sudi sghlah jap log akak yg baru joint ni...okey tak?Tak ramai yg follow...

    ReplyDelete
  9. seriwangi : huhu..nanty akan di singgah ye...xpe xramai yang follow pown..jangan risau.

    ReplyDelete