ALEXA RANK AKHIRNYA BAWAH SEJUTA

11:12:00 AM

salam.
selamat sejahtera.














apa khabar pembaca semua hari ini?
harapkan sihat-sihat belaka..
pada hari yang indah ini, ingin ku berkongsi mengenai alexa rank ini.
aku masih tidak memahami macam mane alexa rank ini dikire..
tapi yang penting semakin kukuh trafik kita, semakin hebat rank kita.
aku ni yang hapdate jarang2, blogwalking kadang2, komen kejap2 susah la nak dapat trafik.
MySpace
tapi blog-blog yang otai tu, memang superb la rank mereka..
macam cik Pinky Pixie kite tu..jeles giler tengok rank dia
tapi tak mengapa, kuatkan usaha, gigihkan azam.
nak tahu ke rank aku..?
tak perlu la ea..kalau nak tahu jugak, check la sendiri ye..
tapi yang penting sekarang sudah under 1 million..
nak check rank kamu sile pergi sini
sekian.


image : google.


pesanan penaja : semakin membukit semangat tuk berblogging kerana alexa rank yang baru ini.
MySpace

You Might Also Like

28 kutukan membina...

  1. aku suka lak ko ngan pinky nie..... dia pomot ko, ko pomot dia......... bantu membantu yer!!!!!

    ReplyDelete
  2. .s.o.f.i.a. : haha..sengal...dye kan orang bisnes, jadi tolong promote la..kowt2, dye nak blanje mcD ke..

    ReplyDelete
  3. congrates :) selalu update nanti cepatlah rank alexa naik

    ReplyDelete
  4. sikit² nanti lelame naik lah tu. ;)

    ReplyDelete
  5. tahniah..pencapain yg bagus...blom lepas lg bwh sejuta..hehe..

    p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
    **HIT MY LATEST UPDATE HERE**

    ReplyDelete
  6. dah hagak dah. ni mesti keje cik pia g google.. haha.

    woah, pomot x ikhlas, nak mcd bagai. cisdell! haha

    ReplyDelete
  7. ~ ReD ~ : thanks..tapi xde domain ag cam dye..hoho..

    Amirez : trimass...slalu update dan bw..

    elmo blurb : em2..betui2..

    Faiz : tq...nanty dapat la tuu..

    ardinihumaira : trimass... ;D

    Pinky Pixie : ceh...eskrem jela..boleh kah...

    ReplyDelete
  8. pestaim dgr ni..kene terai, konpom guling2 tgk ranking..haha

    ReplyDelete
  9. d_LA : try la check dulu..mane tawu kot2 rendah..

    ReplyDelete
  10. wahhh nak jugak bawah sejuta :(

    ReplyDelete
  11. eskem malaysia boleh la! eskem padle pop xleh! haha. men tibai je ejaan. ngeh2

    ReplyDelete
  12. kumpulan alexa,aku tau la.ngee~

    ReplyDelete
  13. ehem2,
    test suara dulu..

    bila nak bg kad wangi kat mimie?
    x sbr nak baca nama nye. abg arief dan akk pinky girl talk..
    hahahaha

    ReplyDelete
  14. caca : huhu..nanty dapat la tu..

    Pinky Pixie : boleh je eskrem ape2 pown..masok perot gak..

    PenuliS : ceh...apa la kamu ni..huhu..

    MiMiEy :) : haha..kad wangi..? mintak ngn cik pinky..haha..ni da masuk geng gosip cik pia kah..

    ReplyDelete
  15. > MiMiEy :) : aippsss, jgn jd konco2 cik pia ea.. haha

    ReplyDelete
  16. Pinky Pixie : aiks...dye plak yang jadi tuan blog ni..haha..

    ReplyDelete
  17. hahahaha .
    akk n abg yg sesuai..
    ape salahnye jd konco kak pia ..hehehe

    ReplyDelete
  18. MiMiEy :) : haha..jangan...cik pia, hang kasik ilmu apa kat mimiey nieh..adoyaii..

    ReplyDelete
  19. name cantik ala alexa..hahaa..tp xde mase lg nk g exploreee

    ReplyDelete
  20. Arif...sahabat
    ku yang paling x cute....
    nak mencelah blog nie bleh x..
    ha..ha..ha....

    ReplyDelete
  21. rank i kompom malu je hahhaa T_T

    ReplyDelete
  22. bidadarihijau : cantik..
    name macam manusie je..

    NIK spyra : ceh..xde motip..

    edaolala : haha..xpe..kite serupe...

    ReplyDelete