AKU DAPAT SURAT CINTA DARI UiTM

1:59:00 AM

salam.

selamat sejahtera.

sowie, xdapat nak reply komian n terjahan kamu sekalian.
sebab duk kat kampung ni kurang sikit mood nak blogging..
hohoho..
petang tadi, aku dapat 1 surat..
envelope UiTM...
hati suda suspens yang teramat sangat..
envelope nye yang sangat besar, putih..
adekah aku dibuang sekolah dari UiTM..??
ni envelope yang dimaksudkan..




MySpace

MySpace

MySpace



dengan perasaan yang tidak excited, aku merobek envelope itu..
jeng.jeng..jeng..
ini lah kandungan nye..


untuk semester 1 itu ari..
sekarang suda semester 5, baru dapat..kui3.
bukan niat mau menunjuk, just mau berkongsi kegembiraan ini dengan kamu sekalian.
MySpace

pesanan penaja : harap semester ini, aku dan teman-teman dapat penanda a.k.a pointers yang hensem dan kacak..amin..
MySpace

You Might Also Like

46 kutukan membina...

  1. wahwahwah. kekurangan di situ apabila Uitm lambat mengepOs sijil anugerah dekan sem 1 sedangkan anda sudah berada di sem 5.

    yeke ko sem 5??? :P

    ReplyDelete
  2. wooo...dasat la arief. congrats! keep it up ^^

    ReplyDelete
  3. pergh tahniah ! even 1st sem punye pun ;DDD

    ReplyDelete
  4. ♥ αṁγηαβειια ♥ : ye la..sem 5..asal xcaye..?

    ReplyDelete
  5. yusz78 : thanks..ni sem 1.lame da..kui3..

    Kimmy : thanks..

    dayana : terimas..

    zureen nasir : owang lain lagi hebat, :D

    ReplyDelete
  6. hebat..
    aku ni terkapai2 jer lg..
    x pnah smpai..
    tp still atas 3..uhuhu

    ReplyDelete
  7. apik pehe : xdop hebat pown... biso doh tu leh 3 pointers.

    ReplyDelete
  8. haha..diploma aritu xleh doh..
    ni degree arap2 buleh la satu pon xpo doh..hehe

    ReplyDelete
  9. tahniah! walau dh terlambat 4 sem.. =.=

    ReplyDelete
  10. Wah wah wah.. tahniah... bape sem dpt Dekan? Ekeke...

    ReplyDelete
  11. waaaahhh...tahniah...anugerah dekan walaupun dh lmbat..okeylah tue adelah jugak dr xde... :)

    ReplyDelete
  12. congrats bro!!!!!! keep it up......

    ReplyDelete
  13. wahhhhh,,,,
    congrats!!!
    eh2x...kelantanese jgk ye??
    heeee~

    ReplyDelete
  14. giler lambat uitm shah alam post!
    time aku dlu kejap je..sebab xpayah post..time majlis dekan tu dapat terus sijil tu...hihi cawangan laen skit..:p

    ReplyDelete
  15. apik pehe : buleh 2..sak di runsing.

    ♥ αṁγηαβειια ♥ : sengal..haha..

    P A U L I N E : thanks..

    Asrol : ade la 2 3 bijik..

    Zura : betul, baik ade dari xde.

    .s.o.f.i.a. : thanks ;D

    sy budak darjah 5:) : of cos..thanks..

    Wanie-san : entahla, aku pown t'kejot..

    ReplyDelete
  16. tahniah dik..biar lambat asal dpat kan...hehe

    ReplyDelete
  17. huishh hebat.. tahniah... tp lambatnya diorg hantar.. aku dlu skjap je..

    ReplyDelete
  18. FloEllen : betul3..thanks..

    cahayachenta : entah la.traffik jem kowt..

    ReplyDelete
  19. Salam ziarah,

    Musafir Home@Town Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548

    ReplyDelete
  20. nurul amira : haha..mane ade encem..

    Azman Md Safiee : ok.

    vidadarisakura : woooow..

    MiMiEy :) : thanks.

    ReplyDelete
  21. tahniah....uuhhh adik jr uitm-dihati-ku..(walaupun kita berlainan course)

    ReplyDelete
  22. wah...anugerah dekan...aku masih bermimpi untuk dptkan anugerah dekan..

    ReplyDelete
  23. black_mel : ni pown mimpi je dapat ni..hoho

    ReplyDelete
  24. olohhh..jelesnyer saya.....huhuuuu
    awk, cantik header..cute...nak gak camnih...=p

    ReplyDelete
  25. seronoknya..bilalah saya nak dapat dl jugakk..huhu..mintak2 last sem ni dapat lah..aminn

    ReplyDelete
  26. lieya orange M.I : huhu.thanks..wat la, senang je.

    PenuliS : suke3.. :p

    fideila : nanti dapat punyer tu..aminn..

    ReplyDelete
  27. sem 1 punya.
    macam mana pula dengan sem 2 sampai 4..?

    ReplyDelete
  28. noor afzan : entah..xdek sampai pown.
    p/s sem 4 xdapat.

    ReplyDelete
  29. wah tahniah!!!ok lah tu pos...klo kitorg kene amek sndiri jek kt offce...kertas sijil pon cam murah2 jep..nk stdy pnye mcm gile..ahhahaha..

    ReplyDelete
  30. uitam tertinggal bas ke?
    hehe
    congrats!

    ReplyDelete
  31. nur aisya humaira : dip.

    bidadarihijau : hihi..ni pown murah gak..

    PenuliS : ye..same ..
    haha..

    farysa : haha..t'tinggal tren kowt.

    Asrol : haha.thanks la sudi tag..tapi kuwang rajin ni..hihi

    ReplyDelete
  32. ehehehe boleh lak...neway congrats!
    abes sem2,3,4?? heee~

    ReplyDelete
  33. Whoda : thanks..yang lain 2 cukup2 makan je.

    ReplyDelete
  34. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  35. d great bowler. cehh. : thanks.. :D

    ReplyDelete