AKTIVITI PALING MENGGHAIRAHKAN DI FACEBOOK [18PL]

3:53:00 PM

salam.
selamat sejahtera.


setelah bercuti selama 20 hari ++..
aku telah selamat pulang ke kampus..
blog yang usang ini juga sudah sekian lama terbiar..
terima kasih kepada mereka yang masih lagi sudi untuk singgah di blog ini.
jasa kamu sekalian amat dihargai.
ade yang rindu aku x..?
xde xpe..haha.






kembali kepada topik kita pada hari ni..
facebook, merupakan 1 jaringan sosial yang sangat popular pada masa kini.
hampir semua orang sudah memilki akaun facebook..
cuma diharapkan jangan terlalu lalai dengan bende ni.
tahukah kamu sekalian 1 aktiviti yang sangat mengghairahkan di facebook..??
meh nak habaq mai..
aktiviti tersebut adalah...


LIKE


haha..betul kan..????
aku paling suke wat bende ni..
nak komen2, malas cket..
picit je la button like tuu..
ooo yeah..sungguh mengasyikkan..
jangan marah ha..


pesanan penaja : facebook is fun, but blogger is triple the fun..

You Might Also Like

27 kutukan membina...

  1. wakakak....
    xpe2..kwn aku pn ade yg camtu,hik hik...


    terjah : Amaran 21SX aje

    ReplyDelete
  2. ;)

    aku pun, senang kan??klik like jea~

    ReplyDelete
  3. hakimfaridzul : haha..betui2..senang lagi efisyen.

    ReplyDelete
  4. x tw menau psl fb.
    coz x de fb.
    hahaha.

    ReplyDelete
  5. mudah dan cepat...ya...itu dia fb!! hahha!!

    ReplyDelete
  6. aku nak LIKE ko nyer pesanan penaja tu!!!! hentak LIKE banyak2 kali!!!!

    ReplyDelete
  7. PenuliS : rindu..x...rinduu..haha..

    MiMiEy :) : huhu...bagus3...

    Aisyah AR : mesra cepat dan betul..

    .s.o.f.i.a. : ceit...perli ka..hahaha.

    ReplyDelete
  8. PenuliS : shh..jangan kecoh2..nanti kuar gosip..haha.

    ReplyDelete
  9. eh kau mmg suka glemer kan?kah3=P

    ReplyDelete
  10. eleh..malu2 sipot sedot pulak!=P

    ReplyDelete
  11. slalu klik like utk wish bezday yg xsmpt nk jawab je..;0

    ReplyDelete
  12. blogger best dr fb!!btol2...fb sikit2 nk gduh..nthpape..=_='

    ReplyDelete
  13. NUNU EERA : huhu..senang je kan..

    Miss ... : leh tambah income..huhu..

    Ika Suhaimi : unlike. ;p

    ReplyDelete
  14. echah mashuri : gaduh2 la best..hehe..

    ReplyDelete
  15. ha ha............ mana da perli. ikhlas tu!!!! =)

    ReplyDelete
  16. .s.o.f.i.a. : haha..yela..thanks yee... :D

    ReplyDelete
  17. eh. same la kite. klik klik je. hehe.

    ReplyDelete