TQ NUFFNANG

7:15:00 AM


salam.

selamat sejahtera.
semalam sudah kemas-kemas cket blog ni.
mase sibuk mengemas suda nampak ada ads yang melekat lame situ.
dan pagi ni, setelah check kat nuffnang
suda di konpem kan..
dari keturunan BE..
syukur sangat-sangat.
bertambah 2 lagi BE aku.
dan ape yang lagi best adalah kesemua BE yang b'jalan kat blog aku
adalah dari unit-unit yang lain.
MySpace
kalau dulu kat LB je, sekarang tidak lagi.
unit lain pun sudah dapat jugak.
yeaaah..

pesanan penaja : aku sayang nuffnang
MySpace

You Might Also Like

19 kutukan membina...

  1. wahh,syoknye...kompem earning makin naik kn...;)

    ReplyDelete
  2. tahniah...

    aku dapat BE pun yang kat atas je....

    yang panjang tuh...
    yang 4 segi dan panjang belum lagi~
    haih~

    huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. nur aisya humaira

    em..
    naik la cket..
    huhu.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hakimfaridzul

    hoho..nanti2 dapat jugak la tu..
    all the best..
    :D

    ReplyDelete
  6. =(

    arief . . nuffnang saya jd cm nih

    http://shalizasyasya.blogspot.com/2010/07/kenapa-nuffnang-aku-macam-nih.html


    dah dekat sebulan . so tak tawu traffik cm ne .

    cam ne nak buat ek ?

    ReplyDelete
  7. wow...best tue...kite asik dpt yg kat atas je...susah sgt nk dpt kat lelain tmpat..

    ReplyDelete
  8. caca

    erm..da
    tengok da..
    xtry tanye nuffnang tech support ke..?
    mane taw they have answers.

    ReplyDelete
  9. Zura

    erm2..
    xsangka gak dapat tempat lain..
    huhu..
    syukur.

    ReplyDelete
  10. bau macam ada orang nak banjer mekdi jer.....

    ReplyDelete
  11. huhu..sekarang ni earning pun harapkan BE je lerr..:D


    Entri hari ini : Gempar! Anak Vampire Kantoi Hisap 'Darah' Di Siang Hari

    ReplyDelete
  12. berapa dapat??hihihihi

    wahh..alhamdullilah :)

    ReplyDelete
  13. .s.o.f.i.a.

    haha..mane ade mekdi..
    kedai mamak sudeh..
    :p

    ReplyDelete
  14. ~ ReD ~

    betui2..
    kalo xde BE..
    memang lambat la nak naik duit pencen tu.

    ReplyDelete
  15. sugar2 kapas strawberry

    ade la 2 3 ketui..
    syukur..
    :D

    ReplyDelete
  16. kodok hijau the ghost writer

    amin..
    haha..

    ReplyDelete