tips nk ayat awek romen

10:44:00 PM

salam.
selamat malam.
jangan terpengaruh dengan tajuk okeh..?
ekceli tu adalah salah satu frasa yang telah di search oleh someone.
tengah godek-godek nuffnang tadi dan t'jumpe la bende ni.

haha..xsenonoh betoi la.
ade ke cam tu..

klik tuk tumbesaran.

dan kowang nak taw result dye ape..?
tengok ni.

klik lagi tuk tumbesaran lagi.

haha..mesti dye hampa kan.
yang kuar nye post ayat pembakar semangat.
entry aku yang lame dulu..klik sini
hati-hati di alam maya.

pesanan penaja : sangat berat hati untuk study malam ini.

You Might Also Like

37 kutukan membina...

  1. wakaka padan muka yg cari tu hehehe

    ReplyDelete
  2. hahha! xleh bla kn ade org search topic tuh~

    ReplyDelete
  3. hahaha...biasala tu..kekadang tah apa bende yg dorang cari..tk senonoh tul...cewah..mcm tak pernah je kan..hik

    ReplyDelete
  4. budak chOmel

    haha..memang xleh blah..
    ketawa sampai pecah perot tadi..
    :D

    ReplyDelete
  5. echah mashuri

    hoho..
    kamu kah yang mencari keyword itu..?

    ReplyDelete
  6. hahha..kat keyword nuff i pun ade..." cara ajak awek buat ringan..sengal tul

    ReplyDelete
  7. HAHAHAHA! SENGAL BETUL SIAPA YG SEARCH TUH

    ReplyDelete
  8. ::ienafazlyna::

    haha..memang sengal abes..
    :D

    ReplyDelete
  9. memang powerlah seo u bro!

    ReplyDelete
  10. molmolla

    haha..sengal mcam kamu bukan.?

    ReplyDelete
  11. SarahSyahira

    iya..
    memang macem2...
    kui3..

    ReplyDelete
  12. bunguk itu orang. hehe. keyword nie merapik jehh. adehh.

    ReplyDelete
  13. syAzAnA

    haha..memang pown..
    bunguk tul.

    ReplyDelete
  14. mesti hampa kecewa org yg cari tue...

    ReplyDelete
  15. wuhu.....
    sapa agaknya yg seacrh keyword tu..haha...

    ReplyDelete
  16. adoyai.. ahaha

    err, berat hati nak stadi? lol ;p

    ReplyDelete
  17. Zura

    hampa sangat la kowt..
    kui3..

    ReplyDelete
  18. Khairul Azmi

    ntah la..
    tengah memikirkan hal yang sama.

    ReplyDelete
  19. maCy

    aah..
    manyak masalah rumah tangga.
    :{

    ReplyDelete
  20. ha ha.... pelik2 la keyword blog hang nie budak...... kipas la, awek romen la...... banyak tul jiwa2 yang dah dikecewakan..... hang tak rasa berdosa ka??? ha ha......

    ReplyDelete
  21. bersungguh betul dia nk tambah ilmu di dada yer. hahaha

    ReplyDelete
  22. hahaha
    ada juga yer orang cari benda nih
    kehkhekehkhe

    P/S : Anda Semua Dah Daftar Sebagai Pengundi?

    ReplyDelete
  23. aku tak kira aku nak kau ajar ayat ajak awek romen bagi tahu boleh takk

    ReplyDelete
  24. .s.o.f.i.a.

    haha..apa salah ku..
    :D

    ReplyDelete
  25. Fifi Rahmat

    tapi ilmu yang salah..
    kui3..
    :P

    ReplyDelete
  26. hans

    ntah la..
    bleh plak die search kat internet.

    ReplyDelete
  27. kodok hijau the ghost writer

    okeh..
    boleh je..
    first..
    bilang nombor 1.... sampai aku cakap brenti.

    ReplyDelete
  28. ish3...search yg tak berpaedah tul..huhuuu

    ReplyDelete
  29. lieya orange M.I.

    haha..memang pown..
    xde paedah langsung..
    :D

    ReplyDelete