spam yang sengal

5:40:00 AM

salam.

selamat sejahtera.
jumaat yang indah...
semoga hari ini lebih baik dari semalam.
semalam aku ade post pasal sirap cap rose
da bace belom..??
kalau belum bace, sila-silakan lah bace.
tapi bukan nak citer pasal sirap lagi ni.
nak bagitaw pasal SPAM YANG SENGAL.
bile aku bace je 1 komen ni da tawu da spam.
tapi dye punye ayat 2 kelakar tak abes.
MySpace
aku ade tengok kat blog-blog lain pown ad dapat jugak..
kire spam yang ni agak popular la sekarang.
moh kite tengok..

picit tuk tumbesaran

aku tulis pasal sirap cap rose, dye kate bantu die lam assignment ape ke bende nye.
MySpace

pesanan penaja : aduyai..spam.ooo...spam..
MySpace

You Might Also Like

50 kutukan membina...

  1. Zairie Husin

    haha..spam pown bermusim jugak ea..
    :D
    trimas singgah.

    ReplyDelete
  2. Eeee....geramnyer kan..
    ade jugak nk wat cm2...
    x de khoje laa tu..

    ReplyDelete
  3. spam kalau tukar jd kuih apam pun ok

    ReplyDelete
  4. jangan buruk sangka... mana tau dia memang tengah buat thesis pasal sirap ros.... dia amik jurusan pembancuhan air.... =)

    ReplyDelete
  5. muahahaha...
    tu bukan spam, tu sokongan padu namanya..
    dia suh ko wat perasa lain plak..
    mangga ke,pandan ke,tebu ke..
    hahahaha...

    ReplyDelete
  6. owh...lum pernah lg kene spam ni..tp taktahulah kalau dah kene..huuhuu..bukan tau sgt spam ni aper...hehee=0

    ReplyDelete
  7. ada dpat,..msg spam rupanya,

    ReplyDelete
  8. spam pun dh pandai skrg ni..kikiki

    ReplyDelete
  9. aku rasa la kan...

    dia buat assignment dlm penjenamaan semula sirap cap rose.. hebat la ko!! haha~~

    ReplyDelete
  10. n@jwamz

    ntah la kan..
    da xde keje sangat kowt.
    :D

    ReplyDelete
  11. sI tEDI

    haha..
    apam balik ke apam pergi..?
    ;P

    ReplyDelete
  12. .s.o.f.i.a.

    haha..manyak la ko punye thesis apsal sirap rose..
    haha..sengal je.

    ReplyDelete
  13. marina anakcikbob

    sengal..
    nanti aku nak wat entry pasal blogger yang sengal lak..
    name dye marina..
    boleh..?
    :p

    ReplyDelete
  14. lieya orange M.I.

    hoho..
    da lupe gak maksud spam ni..
    nanti dapat gak tu.
    wait n c okeh..?
    :D

    ReplyDelete
  15. ain shalalala

    haha..spam pown pegi kolej kan..
    :p

    ReplyDelete
  16. cahayachenta

    tidakkk..
    kenape sume owang nak back-up spam ni..
    :D

    ReplyDelete
  17. mana bole...aku blogger comel..
    xlayak dlm skrip ko tu..
    hahaha..

    ReplyDelete
  18. marina anakcikbob

    haha..comel kah..??
    :P

    ReplyDelete
  19. aku rasa dia budak oversea ni..dia nak wat pasal sirap rose..asal letak pic sirap dia ingat ko tulis pasal proses proses mmbuat sirap secara halal.made in malaysia..hehehehhee

    ReplyDelete
  20. nor liyana sanaa

    haha..manyak la ko punye student oversea..
    sengal je..
    :P

    ReplyDelete
  21. huhuh...mgkn dia tgh mengkaji cra2 bk wt sirap laici bln2 pose ni kot..wahaha

    ReplyDelete
  22. echah mashuri

    haha...yela..
    sume nak back-up spam ni kan.
    sadis tol.

    ReplyDelete
  23. spam!spam!hehehe
    mada dtg la spam tu..:)

    ReplyDelete
  24. dapat gak mende nih.
    spam bengong.
    dulu selalu delete.
    skang dah malas nak delete.
    cam buang mase je.
    grr~

    ReplyDelete
  25. Wanie-san

    haha.ntah la..
    dari mane ntah.

    ReplyDelete
  26. elmo blurb

    haha..spam pown mengom..
    ;p

    ReplyDelete
  27. klasik dan glamer yer nama dia
    haha

    ReplyDelete
  28. syahira ariff

    haha..
    klasik ke..?
    kui3.

    ReplyDelete
  29. bidadarihijau

    habes..
    lambat je..kowt..
    hahaha..
    :P

    ReplyDelete
  30. pnh gak dpt spam hri tuh..haishhh

    eh dia suh ajar cara2 nk buat sirap rose kot.kekkeke

    ReplyDelete
  31. Miss ...

    haha..search kat google.
    :P

    ReplyDelete
  32. sugar2 kapas strawberry

    em2..penat3..
    haha..xkan la die nak blaja care2 wat sirap rose kowt.
    ;P

    ReplyDelete
  33. ape mende aku tak paham tapi aku ade la nampak [erubahan kat comment list box tu...spam spam ape..spam okok ker???hahahahaha

    ReplyDelete
  34. myra arshad (:

    tuk cari publisiti murahan kowt.
    :D

    ReplyDelete
  35. Ms AiReEn MoHd

    spam tu macam beskut..
    :P
    hoho..

    ReplyDelete
  36. salah la..
    spam tu macam spender..
    kadang2 basah,kadang2 kering..
    ahahaha...

    ReplyDelete
  37. marina anakcikbob

    haha..sengalll..
    :P

    ReplyDelete