PIRAMID DI KOTA BHARU

10:02:00 PM

salam.

selamat sejahtera.


sudah sekian lama blog ini dipinggirkan.
apa khabar kamu semua.?
diharapkan baik-baik saja.
hari ini aku telah selamat sampai ke kampus.
syukur.
semasa dalam perjalanan tadi aku telah terlihat 1 bangunan pelik di bandar kota bharu.
bangunan seakan-akan piramid.
tanpa berlengah lagi, ayuh kita lihat gambarnya.

picit untuk tumbesaran.

haha..cantik x piramid ini..?
hoho..ekceli gambar ni aku amik kat construction site.
dowang nak wat susur bertingkat cam tu kowt.
sesungguh nya tersangat rindu dengan ini blog.
MySpace

pesanan penaja : terima kasih kepada semua pengunjung blog ini.
MySpace

You Might Also Like

33 kutukan membina...

  1. eh ini macam kat KBMall jek.. aha~

    ReplyDelete
  2. Kimmy

    huhu..
    betoll..
    100 markah tuk anda..
    :D

    ReplyDelete
  3. Ervina Razali

    haha..style kan..
    :D

    ReplyDelete
  4. Hamli Sanai

    memang betull2..
    bukan cobaan..
    :p

    ReplyDelete
  5. perghhh..canggihnye piramidnya..hehe

    ReplyDelete
  6. Wanie-san

    huhu..canggih yang amat.
    :D

    ReplyDelete
  7. kat aku ko rindu tak.....??? he he..... mana ole2 untuk aku dari KB?

    ReplyDelete
  8. .s.o.f.i.a.

    haha..xrindu pown.
    :P
    ole2 da abes..
    onde-onde ade.
    :D

    ReplyDelete
  9. sHaiRA haIFA

    haha..balik la..
    besh2..
    :D

    ReplyDelete
  10. Anip™

    haaha..the only 2 kowt.
    :D

    ReplyDelete
  11. ni piramid alaf baru, banyak kat Malaysia kot..

    ReplyDelete
  12. hahaha...xde maknanye piramid tue..

    ReplyDelete
  13. lps ni tak payah pergi mesir dh la...

    ReplyDelete
  14. wahh tak sabar nak balik kelate!

    ReplyDelete
  15. Zura

    haha..asal xde makne lak..
    :D

    ReplyDelete
  16. cahayachenta

    uish..
    kene pegi gak..
    xleh xpegi.
    :p

    ReplyDelete
  17. olololo..sweet sweet rindu blog..ahahaha

    ReplyDelete
  18. x yah la dtg kb..wat jam jalam jer..hihihks...

    ReplyDelete